Gość: ??? IP: *.chello.pl 05.07.07, 18:37 siema dzis dostalam umowe, mam nr konta, a kiedy dostane karte?? po jakim czasie od podpisania umowy ??dzieki z ainfo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: Karta z mBanku IP: 212.160.138.* 06.07.07, 06:38 ja rowzniez jestem ciekawa, kiedy dostaje sie karte do bankomatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratant Re: Karta z mBanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 08:18 jakie konto zalozyles? eKonto i czekasz na eKarte? czy na vise? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Karta z mBanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:28 na karte bedizesz czekała do 30 dni Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Re: Karta z mBanku 07.07.07, 12:21 Po to aby dostać kartę bankomatową musisz skontaktować się z mLinią i zamówić.Jeżeli tego nie zrobisz to możesz czekać do uśmiechniętej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta z mBanku 07.07.07, 12:36 mich.999 napisał: > Po to aby dostać kartę bankomatową musisz skontaktować się z mLinią i zamówić.J > eżeli tego nie zrobisz to możesz czekać do uśmiechniętej śmierci. Nieprawda. Ja podpisalem prze zamowieniu konta wszystkie kwitki, ktore tam byly i po jakims czasie rowniez otrzymalem karte Visa Electron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Karta z mBanku IP: *.chello.pl 07.07.07, 13:35 a ta mlinia to jest 24h na dobe? Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Re: Karta z mBanku 08.07.07, 12:23 Tak,mLinia czynna jest całą dobę.Ja swoją kartę zamawiałem i było to kilka lat temu.Żona do swojego konta nie zamawiała bo jej niepotrzebna i nie ma do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Karta z mBanku IP: *.chello.pl 07.07.07, 13:35 aha czyli teraz nie mam mozliwosci wyplacic kasy z bankomatu, bo nie mam karty... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Karta z mBanku 07.07.07, 14:22 Gość portalu: ??? napisał(a): > aha czyli teraz nie mam mozliwosci wyplacic kasy z bankomatu, bo nie mam > karty... ?? dokladnie. Ale mozesz przelac pieniadze na inne konto, do ktorego masz karte. - z tym, ze ze wzgledu na dni wolne, nawet jesli dzis przelejesz, to pieniadze bedziesz tam mial w poniedzialek, tak od 12 wzwyz gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś