Gość: asiaa IP: *.3s.pl 07.01.08, 07:52 poradźcie, gdzie automatycznie w momencie otwarcia konta osobistego dostanę debet bez formalności tzn. sprawdzania zaswiadczeń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qrysteq Re: konto z debetem 07.01.08, 23:55 przy firmowym koncie to jest popularne ale osobiste konta to raczej banki rezygnuja z takiej formy promocji. chyba jeszcze np. BOŚ przy koncie VIP od reki daje cos i BGŻ kiedyś dawał ale nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa Re: konto z debetem IP: *.3s.pl 08.01.08, 06:23 dzięki za odp. a jak ma sie sprawa z przeniesieniem konta i przedstawieniem historii rachunku (obecne konto mam 5 lat, tylko ostatnio podniesiono opłaty za nie, a konkurencja jest na rynku taka, że na pewno wybiorę jakieś tańsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: konto z debetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 09:06 I w "nagrode" za przeniesienie konta mozesz dostac cos od nowego banku, ale musisz udowodnic, ze byly wplywy na to stare konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa Re: konto z debetem IP: *.3s.pl 08.01.08, 09:10 tak, są wpływy z wynagrodzenia o pracę, co miesiąc regularnie plus alimenty, które również wpływają na moje konto, regularnie od ponad 3 lat, jednak wiem, że one nie są raczej honorowane przez banki jako dochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: konto z debetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 13:07 sprawdz mBank ale idz do nich osobiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa Re: konto z debetem IP: *.3s.pl 08.01.08, 13:23 ok, dzieki za radę, spróbuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: konto z debetem 08.01.08, 22:18 Gość portalu: asiaa napisał(a): > tak, są wpływy z wynagrodzenia o pracę, co miesiąc regularnie plus > alimenty, które również wpływają na moje konto, regularnie od ponad > 3 lat, jednak wiem, że one nie są raczej honorowane przez banki jako > dochód Jak juz masz jakis limit to sprawdz moze www.bph.pl/pl/klienci_indywidualni/rachunki_osobiste "przyznaje Ci limit w saldzie debetowym wyższy nawet o 20% od dotychczasowego" Odpowiedz Link Zgłoś