ucp 18.06.07, 14:59 Witajcie, czy w jeleniej mozna gdzieś wykonać ciekawy rysunek na ciele ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poiu Re: Studio tatuażu IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.06.07, 15:21 Oczywiście, najciekawsze robią przy Grottgera :-) Przepraszam ale tatuaż zawsze będzie mi sie kojarzył z subkulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 18.06.07, 15:25 ok , superm w Którym dokłądnie miejscu ? jestem z okolic jeleniej : )czy widziałeś jak robią, jakies opinie o tym studio ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Studio tatuażu IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.06.07, 15:59 Przpraszam ale wydawało mi się, że napisałem dość dokładnie...:-( Pod tym adresem mieści się... hm... powiedzmy, dość specyficzne studio tatuażu. Najbardziej ceniony jest rysunek pułkownika (dwie belki i trzy gwiazdki na ramionach). Nie wiem tylko, jaki wyrok obecnie należy załapać aby ten stopień otrzymać. Poza tym wykonują też inne 'wzorki', np. czerwone usta na boku szyi oznaczają "dającego". A kropki (w różnych miejscach ręki) dla ludzi z branży są jak legitymacja z napisanym zawodem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek234 Re: Studio tatuażu 18.06.07, 17:14 na kleczkowskiej niezłe dziary robią Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Studio tatuażu 18.06.07, 17:20 zrob sobie pralke automatyczna "Polar" na plecach Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 18.06.07, 17:57 hehe świetne poczucie humoru,"pralkę"'kleczkowska" :(.. ech zdaje wam się, że tatuowanie ciała zarezerwowane jest wyłącznie dla kryminalistów ? skąd takie myślenie , moherki ? Odpowiedz Link Zgłoś
bat-na-chama Re: Studio tatuażu 18.06.07, 18:44 ucp napisał: > hehe świetne poczucie humoru,"pralkę"'kleczkowska" :(.. ech > > zdaje wam się, że tatuowanie ciała > zarezerwowane jest wyłącznie dla kryminalistów ? skąd takie myślenie , moherki > ? A myslisz ze moherki kiedys nie garowali?A jak wychodzili, to na plazy w Sopocie,kolo NON-STOP(wiesz co to mlody bylo?)byl napis:tatuowanym i psom wstep wzbroniony.Autentyczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Studio tatuażu 18.06.07, 19:28 jak ktos chce sie oszpecic to jego sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: Studio tatuażu IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.06.07, 19:48 a ja lubię ja kobieta ma złom na języku, tatuaż na d... mi też nie przeszkadza, ale na starość wymienił bym taką skórę, rozejdzie się jak na starym indianinie Odpowiedz Link Zgłoś
bat-na-chama Re: Studio tatuażu 18.06.07, 20:02 Gość portalu: opix napisał(a): > a ja lubię ja kobieta ma złom na języku, tatuaż na d... mi też nie przeszkadza, > > ale na starość wymienił bym taką skórę, rozejdzie się jak na starym indianinie Z tym zlomem to bym uwazal,bywa w roznych miejscach,i mozna skaleczyc jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 18.06.07, 21:27 Mogłoby się wydawać, że w dzisiejszych czasach tatuaż nie jest już postrzegany jako temat tabu. Nie do końca jednak tak jest, gdyż w dalszym ciągu, wiele osób uważa taką formę wyrazu za niedozwoloną dla „normalnych” ludzi. Wybór wzoru nie jest nigdy przypadkowy. Mała grafika na ciele powinna oddawać istotę charakteru właściciela. Symbol małego misia na ciele kobiety informuje, że jest ona słodka, skromna i niewinna. Smok, lub dzikie zwierze, mogą być wyrazem potrzeby silnej i dominującej męskości, odwagi i wytrzymałości. W gruncie rzeczy o tatuażach można powiedzieć jedno. Wykonywane wzory są odzwierciedleniem psychofizycznych skłonności osób które je noszą. [s.kochani, nie tylkomargines nosi tatoo Odpowiedz Link Zgłoś
bat-na-chama Re: Studio tatuażu 18.06.07, 21:45 ucp napisał: > Mogłoby się wydawać, że w dzisiejszych czasach tatuaż nie jest już postrzegany > jako temat tabu. Nie do końca jednak tak jest, gdyż w dalszym ciągu, wiele osób > uważa taką formę wyrazu za niedozwoloną dla „normalnych” ludzi. > > Wybór wzoru nie jest nigdy przypadkowy. Mała grafika na ciele powinna oddawać > istotę charakteru właściciela. Symbol małego misia na ciele kobiety informuje, > że jest ona słodka, skromna i niewinna. Smok, lub dzikie zwierze, mogą być > wyrazem potrzeby silnej i dominującej męskości, odwagi i wytrzymałości. > > W gruncie rzeczy o tatuażach można powiedzieć jedno. Wykonywane wzory są > odzwierciedleniem psychofizycznych skłonności osób które je noszą. > > [s.kochani, nie tylkomargines nosi tatoo A nie przyszlo Ci przypadkiem na mysl ze najwazniejszym organem czlowieka jest mozg??Cialo,to tylko masa.skladnia chemikalii.Co chcesz wyrazic przez cialo?Rozumiem gladiatora,ale zdechlaka z rysunkiem,bez przesady!Z kolei ktos o silnej osobowosci,zawsze bedzie reprezentowany przez mozg/jaki by nie byl/a nigdy przez rysunek na dupie.zgadzasz sie ze mna?Ja znam te sprawy,jestem psychologiem.nie mylic z socjologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 18.06.07, 22:00 Panie psycholog, ciało to nie "składnina chemikalii":( to 70% wody :) ps.nie mylić wody , aminokwasów, wapnia etc z chemikaliami:) Ciało, a w zasadzie człowiek jest najcenniejszym z możliwych podłożem do wykonania dzieła sztuki. Nie można go odłożyć za szafę i kupić nowego, czy wygumkować, pognieść i wyrzucić. Moment tworzenia tatuażu to jedyny, niepowtarzalny czas na stworzenie czegoś pięknego, co kiedyś będzie cieszyło oko właściciela i stanie się jego częścią. Czegoś, co będzie tworzyło swoją własną, żywą galerię… nie uważasz Panie Psycholog, że to może być, dla cześci umysłów ktore badasz fascynujące ? tatooo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: Studio tatuażu IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.06.07, 21:47 To prawda, nie tylko margines nosi tatoo. Tatoo noszą ludzie niedowartościowani. Odpowiedz Link Zgłoś
bat-na-chama Re: Studio tatuażu 18.06.07, 21:59 Gość portalu: opix napisał(a): > To prawda, nie tylko margines nosi tatoo. Tatoo noszą ludzie niedowartościowani > . Coraz wiecej takich niedowartosciowanych na koszt spoleczenstwa.Rodzina nie pasi,praca tez nie,no to co pasi??? oto przyklad takich "zbuntowanych"wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4233220.html przeciw cywilizacji: Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 18.06.07, 22:03 stary ? TY chyba oszalałeś? przecież ten koleś ma ciemne włosy, zaraz powiesz że bruneci to psychopaci ? szaleni jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 18.06.07, 22:10 ogólnie rzecz biorąc tatuaż artystyczny jest bardzo kosztowny,najprostsze wzory w granicach 600 - 1000 zł,wiec tzw marginesu, o którym ciągle tu wspominacie , z pewnością nie będzie na niego stać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: Studio tatuażu IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.06.07, 22:40 tzw tatuaż artystyczny to największa ciota nosi - kumasz wajche. Kolo, kolorki to se możesz walnąć na wiadukcie. To zwykła sztampa, kalkomania. Najcenniejszy tatuaż jest rzemieślniczy, najprostszy, chałupniczy - nasz nadworny grafik Maciek ci to powie. Nie grypsujesz to pal zelówy. A tak w ogóle to nie wypychaj sobie czasem dolnej wargi bo trafisz na plantację bawełny... zamiast na rurę w St. Pauli lub Kaiser str. Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 19.06.07, 08:21 czarno biała wizytówka jest ok, i taką zamierzam skroić, ale wzór będzie artystyczny , i co z tego ? ps. po to wymyślono kolorek by kolkami je nakładać ... nie mam nic przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay Re: Studio tatuażu IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.06.07, 08:44 a podaj mi swój nr telefonu kotku, wyślem ci esemesa słodkiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ucp do gaya 19.06.07, 08:59 Elektryczny system odstraszania ptaków Homo Repel zbudowany jest z dwu przewodów pod napięciem elektrycznym, które skutecznie zapobiegają bytowaniu przedstawicieli gatunku homo na niepożądanym terenie, poprzez stwarzanie im niedogodnej sytuacji do gniazdowania, oraz siadania na murkach czy chodnikach. Urządzenie skutecznie chroni konstrukcję i budynki przed zanieczyszczeniami ludzkimi odchodami, oraz zmniejsza związane z zagrożenie zdrowia. ps.s bujaj się. gdybyścike na paradach wyglądali jak ludzie społeczeństwo byłoby bardziej wyrozumiałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay Re: do gaya IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.06.07, 09:21 nie rób mi tego, dopiero się poznaliśmy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 18.06.07, 22:38 paskudną cecha mojego charakteru jest dzika satysfakacja kiedy widze jak nadete buce, ktore chyba nawet nawet ego maja po operacji plastycznej, ku swemu straszliwem zaskoczeniu miast wykazac sie dwocipnym wdeptaniem kogos w ziemie, muszą uciekać się do tak kretyńskich porównań :))) dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:00 Polecam Studio Tatuażu Artystycznego i Kolczykowania „Szpila” Adam Nalepka 58-400 Kamienna Góra.......Plac Kościelny 4/11 58-500 Jelenia Góra.......Ul. Groszowa 9 Telefon komórkowy: 0501 287 394 szpilatatoo.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: Studio tatuażu IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.06.07, 23:09 Dzięki za info. Pojutrze naślę tam bojówki Giertycha, Wcześnie zamówię seans dla Sobeckiej i o. Rydzyka - robią tam oczka masońskie? Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: Studio tatuażu 19.06.07, 08:13 dzięki alex , właśnie wczoraj wieczorem na nich natrafiłem przejdę się tam . Odpowiedz Link Zgłoś
bondel Re: Studio tatuażu 19.06.07, 01:19 propnuje trwaly napis na czole: xuj wam do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bat-na-chama Re: Studio tatuażu 19.06.07, 11:30 ucp napisał: > :)) hehehehe No i chcac, nie chcac,walnelismy drodzy zadymiarze ladna reklame dla studia tatuazu. Odpowiedz Link Zgłoś
bondel a tu jest wiecej o reklamie tego studia. Prosiemy! 19.06.07, 17:51 www.toya.net.pl/~knoot/tattoo/php/index.php?id=arty/zoltaczka www.innastrona.pl/lifestyle_health_piercing.phtml www.tatuaze.net/content/view/26/21/ Odpowiedz Link Zgłoś
ucp Re: a tu jest wiecej o reklamie tego studia. Pros 19.06.07, 22:22 nosex, nodrag,no E3301, nogirls, no żarcie, nofryzjer,nodentysta,no służba zdrowia , no tatooo .. nono Odpowiedz Link Zgłoś
bondel Re: a tu jest wiecej o reklamie tego studia. Pros 20.06.07, 06:45 nie wierzgaj. Dzis co czwarty lapie zoltaczke w oficjalnej sluzbie zdrowia wiec u ciebie to kazdy dostaje ja jako pamiatke. Odpowiedz Link Zgłoś