Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 09:02 Witam, czy ktoś się orientuje czy Żagiel sprawdza BIK, czy są szanse na uzyskanie tam pożyczki przy złej historii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: pytanie o Żagiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 11:07 Tak sprawdza a wiem bo jestem agentem kredytowym i mam Zagiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: pytanie o Żagiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 11:23 napewno sprawdza i potwierdza zatrudnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie o Żagiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:11 do agenta kredytowego - czy masz coś co nie sprawdza, na forum pojawiał się Getin Bank, czy orientujesz się jak tam to wygląda, a jak jest np. z Santander? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: pytanie o Żagiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 10:00 AIGO nie sprawdza BIKU na 100 % i czasami LUKAS a Getin mam i pozostałe banki niestety bardzo sprawdzają my mamy systemy i po zalogowaniu i wpisaniu klienta peselu system dalej nie pozwala wprowadzić danych jest blokada .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: pytanie o Żagiel IP: *.elb.vectranet.pl 21.08.08, 19:52 Tak w Żaglu sprawdzany jest BIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanie o Żagiel IP: *.crowley.pl 22.08.08, 07:44 sprawdza napewno. Poza tym ja mialam problem bo wplacilam kiedys ratę na poczcie i był kilkudniowy poślizg w płatności- wyszło coś ok. 38gr taka informacja widniała w BIK-u i poźniej miałam problem z uzyskaniem dokredytowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie o Żagiel IP: *.de.ibm.com 01.09.08, 17:51 A jak mam u nich pożyczkę i spłacam a chciałabym coś na raty co ma żagiel czy muszę mieć jakieś dokumenty czy mogę na dowód. Odpowiedz Link Zgłoś