Dodaj do ulubionych

Polbank w kryminale

06.08.08, 20:56
Naleze do grona osob, ktore maja kredyt w tym fatalnym banku. Zero
profesjonalizmu, zenujaca obsluga, dodzwonic sie nie mozna, na
infolinii nic nie wiedza, na reklamacje nie odpisuja, itd.
Ale coz.. Ryba psuje sie od glowy. Dyrektor generalny Polbanku ma
sprawe w sadzie. Ponizej lacze do strony:
euro.bankier.pl/news/article.html?article_id=1727492&type_id=1&category=22,25,204,205,207,28,29,220,221
,222,223,224,225,250

Uciekac jak najdalej i proponuje przekazac te wiadomosc mozliwie
duzej liczbie znajomych. Zabierajcie stamtad pieniadze, bo jak nie
to Polbank Wam zabierze.
Obserwuj wątek
    • Gość: 234 Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 09:06
      No ja zaraz tam idę założyć konto jako uzupełnienie mbankowego.

- Nie chce mi sie zapieprzać przez pół miasta do wpłatomatu mbankowego, jeszcze
      jak error wyskoczy to mnie ponosi.
      - Oddział polbanku z okienkiem i wpłatomatem mam pod blokiem (20sekund pieszo)
      - Polbank ma lepszy przelicznik walutowy przy płatniościach kartą.

WIem, podobno serwis www jest zdziebko biedny, ale nikt nie podaje szczegółów,
      przekonam się jak to wygląda za 1,5h :D
      • einsteinik11 Re: Polbank w kryminale 07.08.08, 12:31
        No to sie zastanow. Mi pierwsze konto zalozyli blednie, nie
        dzialalo. Potem nie moglem sie zalogowac. Zycze powodzenia :)
        • Gość: 123 Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 15:23
          Wykrakałeś!

Właśnie wróciłem do domu, chcę po raz pierwszy się zalogować, wpisuje 9cyfrowy
          login hasełko nr. 1 iiiiiiiiii:

Kod błędu
          Wiadomość Niepoprawny identyfikator użytkownika lub hasło / Invalid userid /
          password

Koniec strony

===========

Zaraz mnie hooy strzeli, jeszcze 4 stówy wpłaciłem we wpłatomacie dla testu...
          • Gość: 123 Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 15:35
            a teraz

Kod błędu
            Wiadomość Rachunek nie został aktywowany dla użytkownika 00051xxx. / Account
            not activated for user 00051xxx.

===

Może to ja jestem debi.lem i coś mam gdzieś aktywować, dzwonić?

HAAAALP xD
            • Gość: 123 Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 01:09
              To jeszcze ja

Dzwonilem na infolinie 20min na konsultanta w8ting i info, ze on nic nie poradzi
              i mam sie kontaktować z bankiem.

Dzwonie do placówki mowie ocb, gosc podaje mi nr. telefonu do człowieka z którym
              podpiisywałem umowe, dzwonie mówie co i jak, ok będzie miał pan do 30minut
              aktywowany rachunek.

To było o 16:30, mamy 01:08 a ja dalej nie mogę zalogować się do konta via www
              aby zapłacić rachunek za neostrade, czy przelac $$ na mbank :FFFffffffffff
              • Gość: 123 Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 01:13
                Wiem, niektórzy myślą, że może specjalnie to piszę, aby zniechęcić was do
                polbanku, ale kur...wa to dzieje się naprawdę! :D

proszę

i33.tinypic.com/zvelqc.jpg
                nie odpuszcze im, jutro zacznę im truć na infolinii od samego rana, dobrze, że
                mam voip (betamax) i freedaysy, wprzeciwnym razie bym zbankrutował.

ide spać, dobrej nocy
                • Gość: aleksander Re: Polbank w kryminale IP: *.sgh.waw.pl 12.08.08, 10:21
                  No coz, to jest wlasnie Polbank... Jezeli wykazesz, ze z ich winy
                  poniosles strate pieniezna, mozesz skierowac sprawe do Arbitra
                  Bankowego. Ja tak zrobilem i wygralem. Szczegoly na: www.zbp.pl w
                  zakladce arbiter bankowy
                  • Gość: 123 Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 15:17
                    Działa badziewie, nareszcie ktoś wcisnął właściwy guzik.

Biorę się za testowanie tego wynalazku.
                    • Gość: aleksander Re: Polbank w kryminale IP: *.sgh.waw.pl 12.08.08, 15:49
                      Dobry pomysl :) Nowy watek juz zalozony
      • Gość: John Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 22:33
        Nie przesadzajcie ja nie mialem zadnych problemow
        • Gość: John Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 22:37
          Kazdy Bank ma plusy minusy ale ktory ci da pozyczke 100000 tys na 7 lat przy
          racie 1500zl żaden oprócz Polbanku
    • Gość: an Re: Polbank w kryminale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 20:23
      I znowu czytanie ze zrozumienie...
      "W tym przypadku trudno w ogóle posądzać personalnie szefa tego banku o
      niedopełnienie jakichś spraw, bo nie miał z tym pewnie nic wspólnego. To raczej
      pokazuje, jak bardzo skomplikowane jest polskie prawo i chyba często
      nieprzystające do realiów."
      Tego nie doczytałeś, tak? A moze nie zrozumieles?
      • Gość: gosc Re: Polbank w kryminale IP: 193.108.194.* 08.08.08, 15:12
        Ktos, kto chce prowadzic dzialalnosc w jakims kraju powinien znac
        prawo. Inaczej to brak profesjonalizmu. Ciekawe co by bylo, gdyby
        np. Polak w Niemczech zlamal prawo? Nie darowaliby mu.
    • Gość: gość Re: Polbank w kryminale IP: *.strazgraniczna.pl 12.08.08, 13:51
      Proponuje założyć jakąś stronę internetowa na temat wad polbanku i jego wpadek. Może jak zrobi się im złą reklamę to coś sie poprawi :|
      • Gość: gość Re: Polbank w kryminale IP: *.multisoft.com.pl 01.09.08, 09:28
        Witam ja posiadam krechę w polb i od 2 lat spłacam nie ma zadnych problemów
        (wypłata transz obsługa nawet jak dzwoniłem na infolinie było ok) posiadam
        również konto samooszcz jestem zadowolony .
        Nie zachwalam polbanku lecz wyrażam moja opinie (oddział kraków mogilska )

pozdrawiam
        • Gość: XXX Re: Polbank w kryminale IP: *.skynet.net.pl 01.09.08, 22:07
          No to chyba jestes jedna z nielicznych osob, ktore maja pozytywne
          doswiadczenia. Mi ostatnio 3 panie przez 40 minut zamykaly konto...
          Zadna nie potrafila tego zrobic. Zenada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka