darkoo 26.08.08, 14:18 Witam, W jakim banku najlepiej zalozyc konto internetowe wraz zkarta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: konto internetowe 26.08.08, 14:27 Dlaczego nie przejrzeć ostatnich wątków na ten temat, przed zadaniem pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: konto internetowe 26.08.08, 14:45 zależy od potrzeb. Jak masz wpłaty gotówkowe to mBanku nie radzę, bo wpłatomaty często popsute ma Odpowiedz Link Zgłoś
darkoo Re: konto internetowe 26.08.08, 15:04 wplaty mam dosc czeste, to jaki bank wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: konto internetowe 26.08.08, 16:42 a jakie masz potrzeby? dużo przelewów? kredyt? Debet? płacenie w internecie? bankomat blisko domu? bank blisko domu? Napisz po ludzku, na co ci to konto Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: konto internetowe 26.08.08, 20:28 darkoo napisał: > wplaty mam dosc czeste, to jaki bank wybrac? Nie wybieraj Polbanku - nie nadaje sie na bank internetowy. Sprawdz Eurobank wzglednie BZWBK konto <30 - w polacznieu z mBankiem (karta debetowa, a przy wybraniu BZWBK rowniez przelewy) bedziesz mial komplet uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
darkoo Re: konto internetowe 27.08.08, 10:18 Dopiero zaczynam studia, wyjezdzam daleko od miejsca zamieszkania. Czesto robie zakupy na allegro.pl wiec czesto robie przelewy, paypal itd. Debet mi nie potrzebny,chce tylko wyplacac kiedy chce bez zadnych strat:) PS. Nie znam sie na bankowosci wiec nie mam o tym pojecia . Doradzcie cos :P Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: konto internetowe 27.08.08, 11:14 dlaciebie.bzwbk.pl/15882 dlaciebie.bzwbk.pl/_items/doc/taryfa_dla_ciebie.pdf Jak wyjeżdżasz na studia, to do jakiegoś większego miasta chyba Zakładam więc, że i bankomatów bezpłatnych kilka w nim znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro Re: konto internetowe uwaga IP: *.wroclaw.mm.pl 05.09.08, 19:12 Te konta są konta z których można potencjalny złodziej może wyciągnąć pieniądze. Kolege tak okradł jakiś typ, ale miał ubezpieczenie. Po formalnościach odzyskał. Odpowiedz Link Zgłoś