Dodaj do ulubionych

Prezent dla babci na 80 urodziny

IP: *.uznam.net.pl 28.10.10, 08:28
Proszę o pomoc,ponieważ nie wiem co kupić.Babcia kosmetyków ma dużo,na wycieczki ciągle jeździ i w sumie niczego nie potrzebuje a nie chciałabym kupić samych kwiatów (choć mogłabym bo jej nie lubię) a i biżuterii też nie nosi.Więc mam problem.Nie ma pomysły,może ktoś z wam ma jakiś pomysł.
Obserwuj wątek
    • Gość: xena Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.uznam.net.pl 28.10.10, 08:43
      Kup Babci karnet na masaże. Będzie zadowolona
      • Gość: ja Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: 217.97.193.* 28.10.10, 09:25
        karnet na masaże albo inne zabiegi w rusałce albo w krusie
        • Gość: Gośka Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.uznam.net.pl 28.10.10, 11:35
          hm z karnetem to będzie problem,ponieważ babcia mieszka w Golczewie.Babcia lubi biegać do kościoła dość często myślałam o różańcu z bursztynu,kurcze nie wiem a jechać muszę,niestety będę robić jako kierowca a mój mąż i ojciec będą się bawić,impreza jest w lokalu i pewnie co nie co wypiją.Także coś kupić trzeba,mam w prawdzie dużo czasu (na styczeń) ale jakby nie patrzeć to jest jakiś kłopot z podarkiem,tym bardziej dla osoby w tym wieku.
    • Gość: olaola Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.uznam.net.pl 28.10.10, 08:58
      Kup coś, co ty lubisz. Uwierz mi – babcia będzie zachwycona.
    • Gość: Mela Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: 178.238.253.* 28.10.10, 09:25
      Najważniejszy jest prezent taki od serca,jak jej nie lubisz,to sobie odpuść.
    • Gość: Kubuś Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.uznam.net.pl 28.10.10, 13:25
      Jesli babcia lubi jezdzic na wycieczki a ty jej nie lubisz to zafunduj babuni wycieczke do Afganistanu, maja tam w ofercie Spacer miedzy minami lub Ucieczka przed Talibami. Super sprawa
    • Gość: BM Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 15:27
      Polecam Ci książkę "Kwiatki Jana Pawła II" - autor - Janusz Poniewierski
      Opowieści i anegdoty pokazujące znane i nieznane, czasem zabawne, a niekiedy budzące zadumę i wzruszenie wydarzenia z życia Karola Wojtyły - Jana Pawła II.
      Myślę ,że babci z pewnością się spodoba :)
      • Gość: kwiatek Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.uznam.net.pl 28.10.10, 17:04
        Czy, jednym z kwiatków Jana Pawła II, był Stanisław Dziwisz?
    • art4z Kilka gadżetów 28.10.10, 20:00
      Sprawdź sobie podpowiedzi tej wyszukiwarki - może pomogą www.takapaka.pl/Gifts/Search?who_9=1&from=&to=
      • Gość: Gośka Re: Kilka gadżetów IP: *.uznam.net.pl 28.10.10, 20:10
        dzięki ,przejrzę
        nad książką też się zastanawiałam
        a co do wycieczki to dobry pomysł ale chyba rodzinka by mi nie wybaczyła,choć bardzo kusząca propozycja
    • Gość: bubba Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.uznam.net.pl 29.10.10, 12:58
      trumnę
    • brygida284 Re: Prezent dla babci na 80 urodziny 19.07.11, 12:05
      Oj ale masz sytuację... Ale faktycznie do kwiatów wypadałoby dokupić coś jeszcze bo w końcu okazja jest ku temu (to znaczy - takie urodziny). Może zatem zainwestować coś, co przyda się w domu, na przykład obrus ??
      • Gość: murzynek Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.uznam.net.pl 20.07.11, 21:36
        zamow jej murzyna niech zatanczy, rozbierze i pomarszczy jej cytrynke
        • Gość: ss Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.fn.pl 21.07.11, 17:14
          To są posty z zeszłego roku!!!!!
    • Gość: g Re: Prezent dla babci na 80 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 03:57
      A znam Babcię,której na 90 te urodziny "kochana" rodzinka ufundowała puste szafy. Dobrze, że proteza Babci nie jest ze złota,bo byłaby bezzębna:((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka