Dodaj do ulubionych

dobry masazysta w swinoujsciu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:06
moze kobiety cos wiedza? szczegolnie na odchudzanie...
Obserwuj wątek
    • decitos Re: dobry masazysta w swinoujsciu 12.03.07, 09:20
      Nie wiem czy na odchudzanie pomoże, ale pan Ryszard Pniewski jest świetny.
      • Gość: aga Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:49
        dziekuje , moglabys podac gdzie przyjmuje?
        dzieki...
        • decitos Re: dobry masazysta w swinoujsciu 12.03.07, 11:37
          Mogłabym... ekhm... znaczy się - mógłbym ;]

ul. Grottgera 1/1a
          tel. 091 321 25 38
          gabinet@uznam.net.pl
          • Gość: aga Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 16:53
            ;-)dzieki
    • Gość: gada Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 29.03.07, 10:08
      potwierdzam, najlepszym masazysta w Swinoujsciu jest pan Pniewski.
      • Gość: GG-9539184 Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 06.04.07, 19:08
        Cześć!Jestem masażystką, i jeśli mogę coś doradzić...Masaz odchudzający pomoże
        wtedy, gdy będziesz stosowała dietę i uprawiała gimnastykę.Nawet jazda na
        rowerze...Samo masowanie na wiele się nie zda.Pozdrawiam, Wiola.
        • pia.ed Masazysta w Swinoujsciu 08.04.07, 19:01
          Ciekawi mnie, ile zlotych bierze pan Pniewski za godzine masazu?
          Czy to ten niewidomy? Bo kiedys slyszalam o takim.

Ja kiedys chodzilam do jednej lekarki-Rosjanki, ktora na lato przyjezdzala
          do Swinoujscia z Warszawy.
          Czy ktos moze slyszal co sie z nia obecnie dzieje?
          • Gość: gosc Re: Masazysta w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 11.04.07, 16:40
            Z tego co wiem to wszystko zalezy od rodzaju masazu i schorzenia, lepiej
            zadzwonic i sie umowic
            • pia.ed Niekonkretnie 18.04.07, 19:46
              Stawka za normalny suchy masaz leczniczy jest taka sama.
              Taki masaz jest masazem wykonywanym w kazdym sanatorium.

Co innego, gdyby to byl masaz tajlandzki czy tez goracymi kamieniami,
              to rozumiem, ze cena bylaby zupelnie inna ...

No i powtarzam jeszcze raz moje pytanie:
              czy ten chwalony powszechnie masazystajest niewidomy czy nie?

W sanatorium "Dom Zdrojowy" byl niewidomy masazysta. Spodziewalam sie
              po nim wiele, bo podobno niewidomi swietnie wyczuwaja bolace miejsca.
              Niestety, odwalal swoja robote tak jak kazdy inny masazysta
              na panstwowej sluzbie ...
              • Gość: (gość portalu Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 19.04.07, 14:33
                myślę, że jako prywatny przedsiębiorca dba o swój interes i na pewno nie odwala
                lipy. stawka jest taka jaka zazyczy sobie wykonujacy (uzdrowisko czy prywatny
                gabinet). wszystko zalezy od doswiadczenia i wlasnych technik - nie ma jednej
                jednolitej. a czy jest niewidomy? nie wiem, ponoć tak.
                • Gość: gada Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 10:23
                  Pan Pniewski jest niewidomy
                • ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 13:45
                  Jeśli kogoś z Was interesuje Masaż, chętnie zapraszam do siebie.Wykonuję masaż
                  klasyczny- całego ciała 60 minut(50 zł),Masaż kręgosłupa- 30 minut(25 zł),masaż
                  wspomagający odchudzanie -30 minut,j.w.,drenaż limfatyczny,masaż relaksacyjny
                  stóp,masaż twarzy po 20 minut.Wykonuję też Zabiegi REIKI, jest to forma
                  Energoterapii, w której używa się własnych dłoni.Zawsze możecie mnie złapać na
                  GG - 9539184.Pozdrowionka:)
                  • Gość: Olo Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 14:00
                    Ooo... Coraz więcej. I dobrze. A gdzie się uczyłaś masażu?
                    • ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 14:16
                      Uczyłam się w szkole dla Fizjoterapeutów, a potem zrobiłam kurs.
                      • Gość: Olo Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 14:20
                        tutaj?

no coż, z tego co wiem to p. Pniewskim kilkudziesięcioletnie doświadczenie...
                        • ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 14:35
                          Tak,wiem.Słyszałam, że jest dobrym masażystą, choć mnie nie masował:)W
                          Świnoujściu są organizowane kursy masażu i są prowadzone przez kompetentnych
                          wykładowców,a tak na marginesie, to najwięcej znaczy podejście do
                          człowieka.Doświadczenie stawiam na drugim miejscu:)
                          • Gość: Olo Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 14:47
                            zgadzam się, ale jednak stara szkola to stara szkola. a nie wiecie czy moze p.
                            Pniewski przyjmuje na praktyki? bo jak dla mnie to guru, choć nie wiem czy ze
                            szkoły ze Szczecina by mozna bylo...
                            • ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 16:53
                              Wiesz co?Chyba raczej nie przyjmuje na praktyki, bo taki kurs trwa ponad 2
                              -mce.Jest dużo anatomii- wszystkie uklady, no i masa mięśni.Także praktyka, ale
                              to już tylko przyjemnośc:)Jeśli myślisz o kursie to się nie wahaj.Super
                              robota!Ten pan ma duże grono pacjentow,pewnie nie bardzo dysponuje
                              czasem.Przedzwoń do Niego, albo zapisz się u nas lub w Szczecinie jeśli tam
                              przebywasz...
                          • Gość: gość Re: Niekonkretnie IP: *.debacom.pl 24.04.07, 10:40
                            Raczej i doświadczenie i podejście do PACJENTA powinny iść w parze, jedno bez
                            drugiego ani rusz IMHO. Bo co z tego , że ktoś ma super podejście do swoich
                            pacjentów, jeśli kaskę weźmie, pogada, a nie pomoże? A nie daj Boże zaszkodzi ?
                  • Gość: gość Re: Niekonkretnie IP: *.debacom.pl 24.04.07, 10:35
                    masaż kręgosłupa w 30 min? Chyba ODCINKA kręgosłupa; znacząca różnica,
                    profesjonalist(k)o
                    • Gość: Gość Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 24.04.07, 22:23
                      Zgadzam się z tym, iż doświadczenie jest bardzo ważne i ok!To forum nie jest
                      chyba po to, aby nawtykac i nagadać?Masaż pleców przeważnie trwa 30 minut, w tym
                      całe 33 kręgi kręgosłupa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka