Gość: agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:06 moze kobiety cos wiedza? szczegolnie na odchudzanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decitos Re: dobry masazysta w swinoujsciu 12.03.07, 09:20 Nie wiem czy na odchudzanie pomoże, ale pan Ryszard Pniewski jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:49 dziekuje , moglabys podac gdzie przyjmuje? dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: dobry masazysta w swinoujsciu 12.03.07, 11:37 Mogłabym... ekhm... znaczy się - mógłbym ;] ul. Grottgera 1/1a tel. 091 321 25 38 gabinet@uznam.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 16:53 ;-)dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gada Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 29.03.07, 10:08 potwierdzam, najlepszym masazysta w Swinoujsciu jest pan Pniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG-9539184 Re: dobry masazysta w swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 06.04.07, 19:08 Cześć!Jestem masażystką, i jeśli mogę coś doradzić...Masaz odchudzający pomoże wtedy, gdy będziesz stosowała dietę i uprawiała gimnastykę.Nawet jazda na rowerze...Samo masowanie na wiele się nie zda.Pozdrawiam, Wiola. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Masazysta w Swinoujsciu 08.04.07, 19:01 Ciekawi mnie, ile zlotych bierze pan Pniewski za godzine masazu? Czy to ten niewidomy? Bo kiedys slyszalam o takim. Ja kiedys chodzilam do jednej lekarki-Rosjanki, ktora na lato przyjezdzala do Swinoujscia z Warszawy. Czy ktos moze slyszal co sie z nia obecnie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Masazysta w Swinoujsciu IP: *.uznam.net.pl 11.04.07, 16:40 Z tego co wiem to wszystko zalezy od rodzaju masazu i schorzenia, lepiej zadzwonic i sie umowic Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Niekonkretnie 18.04.07, 19:46 Stawka za normalny suchy masaz leczniczy jest taka sama. Taki masaz jest masazem wykonywanym w kazdym sanatorium. Co innego, gdyby to byl masaz tajlandzki czy tez goracymi kamieniami, to rozumiem, ze cena bylaby zupelnie inna ... No i powtarzam jeszcze raz moje pytanie: czy ten chwalony powszechnie masazystajest niewidomy czy nie? W sanatorium "Dom Zdrojowy" byl niewidomy masazysta. Spodziewalam sie po nim wiele, bo podobno niewidomi swietnie wyczuwaja bolace miejsca. Niestety, odwalal swoja robote tak jak kazdy inny masazysta na panstwowej sluzbie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 19.04.07, 14:33 myślę, że jako prywatny przedsiębiorca dba o swój interes i na pewno nie odwala lipy. stawka jest taka jaka zazyczy sobie wykonujacy (uzdrowisko czy prywatny gabinet). wszystko zalezy od doswiadczenia i wlasnych technik - nie ma jednej jednolitej. a czy jest niewidomy? nie wiem, ponoć tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gada Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 10:23 Pan Pniewski jest niewidomy Odpowiedz Link Zgłoś
ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 13:45 Jeśli kogoś z Was interesuje Masaż, chętnie zapraszam do siebie.Wykonuję masaż klasyczny- całego ciała 60 minut(50 zł),Masaż kręgosłupa- 30 minut(25 zł),masaż wspomagający odchudzanie -30 minut,j.w.,drenaż limfatyczny,masaż relaksacyjny stóp,masaż twarzy po 20 minut.Wykonuję też Zabiegi REIKI, jest to forma Energoterapii, w której używa się własnych dłoni.Zawsze możecie mnie złapać na GG - 9539184.Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 14:00 Ooo... Coraz więcej. I dobrze. A gdzie się uczyłaś masażu? Odpowiedz Link Zgłoś
ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 14:16 Uczyłam się w szkole dla Fizjoterapeutów, a potem zrobiłam kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 14:20 tutaj? no coż, z tego co wiem to p. Pniewskim kilkudziesięcioletnie doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 14:35 Tak,wiem.Słyszałam, że jest dobrym masażystą, choć mnie nie masował:)W Świnoujściu są organizowane kursy masażu i są prowadzone przez kompetentnych wykładowców,a tak na marginesie, to najwięcej znaczy podejście do człowieka.Doświadczenie stawiam na drugim miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 20.04.07, 14:47 zgadzam się, ale jednak stara szkola to stara szkola. a nie wiecie czy moze p. Pniewski przyjmuje na praktyki? bo jak dla mnie to guru, choć nie wiem czy ze szkoły ze Szczecina by mozna bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
ezoviola Re: Niekonkretnie 20.04.07, 16:53 Wiesz co?Chyba raczej nie przyjmuje na praktyki, bo taki kurs trwa ponad 2 -mce.Jest dużo anatomii- wszystkie uklady, no i masa mięśni.Także praktyka, ale to już tylko przyjemnośc:)Jeśli myślisz o kursie to się nie wahaj.Super robota!Ten pan ma duże grono pacjentow,pewnie nie bardzo dysponuje czasem.Przedzwoń do Niego, albo zapisz się u nas lub w Szczecinie jeśli tam przebywasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niekonkretnie IP: *.debacom.pl 24.04.07, 10:40 Raczej i doświadczenie i podejście do PACJENTA powinny iść w parze, jedno bez drugiego ani rusz IMHO. Bo co z tego , że ktoś ma super podejście do swoich pacjentów, jeśli kaskę weźmie, pogada, a nie pomoże? A nie daj Boże zaszkodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niekonkretnie IP: *.debacom.pl 24.04.07, 10:35 masaż kręgosłupa w 30 min? Chyba ODCINKA kręgosłupa; znacząca różnica, profesjonalist(k)o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Niekonkretnie IP: *.uznam.net.pl 24.04.07, 22:23 Zgadzam się z tym, iż doświadczenie jest bardzo ważne i ok!To forum nie jest chyba po to, aby nawtykac i nagadać?Masaż pleców przeważnie trwa 30 minut, w tym całe 33 kręgi kręgosłupa:) Odpowiedz Link Zgłoś