dizzee86 12.05.08, 19:50 Jestem ciekawy Waszych opinii na temat tego ośrodka. Czy Dziwnów jest mocno zapchany w pierwszych dniach czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedziwna1 Re: Osrodek "Rest" 12.05.08, 21:23 W poprzednich latach poczatek czerwca to byl jeszcze spokoj i cisza, nawet w weekendy. Przyjezdzalo troche rodzin z malymi dziecmi lub osob starszych. Jak to bedzie w tym roku - trudno powiedziec, bo juz teraz np. weekendy - to calkiem spore tlumy ludzi...pogoda przyciaga Szczecinian i ludzi z okolic. Ale na pewno nie bedzie az takiego zageszczenia jak w lipcu. A co do osrodka - na pewno patrzyles na lokalizacje na mapie: bliziutko rzeka, port, nieco dalej morze, do centrum spacerkiem 10-15 min. To raczej spokojna dzielnica pensjonatowa z waskimi, urokliwymi uliczkami. Jak w samym osrdoku - nie wiem. Milego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mota9 Re: Osrodek "Rest" 27.08.08, 13:19 Polecam Ośrodek "Rest" w Dziwnowie byłam tam ze swoją rodznką od 9 sierpnia na urlopie. Niestety urlop się skończył ale na szczęście pozostały same miłe wspomnienia. W ośrodku idealne warunki do pobytu z małymi i strszymi dziećmi. Pokoje i ich wygląd zgodny ze zdjęciami na stronie ośrodka , wszysko świeże i zadbane. Aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem tzn. talerze, garnki, sztućce, kubki , szklanki itp..Mieliśmy pokój trzy osobowy na piętrze z balkonem z widokiem na bramkę wjazdową na teren ośrodka - zdjęcie na stronie. Do pokoi na piętrze prowadzi dla każedego pokoju osobny korytarz. Pokoje na parterze jak widać na zdjęciu mają przed pokojem na tarasie stolik do swojej dyspozycji.Dosłownie kilka kroków od kwatery jest sklep ogólno-spożywczy otwarty od samego rana do późnych godzin nocnych, zresztą tak jak wszystkie sklepy w Dzwnowie. Do najbliższego zejścia na plażę rzeczywiście będzie ok. 200 m.idąc uliczką między licznymi ośrodkami wypoczynkowymi. Okolica ośrodka w porównaniu do centrum mało ruchliwa i spokojna w bliskim sąsiedztwie same domy z pokojami do wynajęcia. Wybrałam ten ośrodek w ciemno bez żadnego polecenia i jestem zadowolona z wyboru, mam nadzieję że uda nam się jeszcze kiedyś tam zaglądnąć, może za rok.... Odpowiedz Link Zgłoś