Gość: jacek IP: *.gprs.plus.pl 18.02.09, 20:16 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy warto odwiedzić kompleks wodny za Albeck-iem,czy ktoś już korzystał z tamtego basenu,jak tam jest itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: condzio Re: Thermy - Albeck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:19 właśnie z internetu wynika że fajnie,mnie tez interesuje głównie czy da sie tam gdzies blisko zaparkowc samochodem ?? czy lepiej UBB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Re: Thermy - Albeck IP: *.uznam.net.pl 18.02.09, 21:47 jest fajnie ale płytko,polecam jednak,termy maja swój parking. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Thermy - Albeck IP: *.uznam.net.pl 18.02.09, 23:26 No pewnie, ze warto. Jest tam fajny klimat, którego brakuje w naszych parkach wodnych oraz fantastyczna solanka na zewnątrz. Brakuje mi tylko rur. Z parkingiem nie ma problemu, jest przy termach (1 Euro). Tu masz link: www.ostseetherme-usedom.de/partner_ostseetherme.html?&L=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Thermy - Albeck IP: *.cust.tele2.pl 19.02.09, 12:00 Ja osobiscie polecam bursztynowe termy w Zinnowitz,sa jeszcze fajniejsze 20 pare km od granicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conrad71 Re: Thermy - Albeck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 14:37 a do tych w Zinowitz też da się dojechac samochodem i gdzieś tam blisko zaparkować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Thermy - Albeck IP: *.uznam.net.pl 19.02.09, 20:07 Tak, ale one nia mają własnego parkingu jak te w Ahlbecku i trzeba wykupić bilet parkingowy, co tanie nie jest. Termy te mają dwa osobne wejścia, te na górze (tańsze) wygladają jak większy basen i nic szczególnego tam nie ma. Te na dole sa fajniejsze, z bezpośrednim wyjściem na plażę i solanką na zewnątrz, ale sa drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Thermy Zinnowitz - link IP: *.uznam.net.pl 19.02.09, 20:17 Link do bursztynowej termy: www.bernsteintherme.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: condzio Re: Thermy Zinnowitz - link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 21:00 w google na mapce bursztynowa komnata wystepuje w 3 miejscach niestety nie wiadomo dlaczego jak mniej wiecej kierowac sie samochodem w samym Zinowitz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Thermy Zinnowitz - link IP: *.uznam.net.pl 19.02.09, 21:42 Kieruj się w stronę morza, terma znajduje się na ulicy leżącej najbliżej plaży, na lewo od głównej ulicy prowadzącej nad morze. Tak jak napisałam wcześniej, z termy jest bezpośrednie przejście (szklanym tunelem) na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś