justinka83.4 03.08.09, 18:55 Dlaczego zostało zamkniete Bocianie Gniazdo? Dlaczego burmistrz tak zadecydował? Ponoć było za głośno i nie miało ścian.. A czy restauracja clif je ma? wesołe miasteczko też ich nie ma.. Problem chyba lezy gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarecki Re: Bocianie Gniazdo 03.08.09, 21:03 Niestety wróciłem z Dz i na miejscu wiadomo nieco więcej... Przede wszystkim (ponoć) powodem zamknięcia były głownie warunki sanitarne... Szczury, trzcina kilkunastoletnia... Jak było na prawdę nie wiem, ale fakt faktem że BG nie wygląda najlepiej... A karaoke jest w innym miejscu ale na forum nie będę robił nikomu reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
justinka83.4 Re: Bocianie Gniazdo 03.08.09, 21:20 Hmm.. to zmienia postac rzeczy:) chociaż nigdy wcześniej nie zauważyłam nic podejrzanego:) Karaoke się odbywa, wiem gdzie:) bo podobnie jak Ty wczoraj wróciłam i już tęsknie:) ale chodzi o sam klimat, który był w BG, ponieważ zawsze ludzi pełno i aż sie siedzieć chciało;) Odpowiedz Link Zgłoś