Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje detektyw/Wawa?

30.03.11, 07:17
jw
Obserwuj wątek
    • anka_cyganka35 Re: Ile kosztuje detektyw/Wawa? 30.03.11, 08:20
      no tanie to nie jest może i wynieśc kilkaset złotych za dzien. moze z kolezanka i aparatem go posledzcie
      • altz Re: Ile kosztuje detektyw/Wawa? 30.03.11, 08:48
        > moze z kolezanka i aparatem go posledzcie
        Dawno się tak nie uśmiałem smile
        Przed tym trzeba się jednak umówić z mężem, żeby udawał, że ich nie widzi! wink

Myślę, że dobry detektyw jest warty swojej ceny i przez 2-3 dni zbierze dość materiałów.
        • zmeczona100 Re: Ile kosztuje detektyw/Wawa? 30.03.11, 10:11
          Faktycznie śmieszne- jesli pan nie zna kolezanki.
          • pacio Re: Ile kosztuje detektyw/Wawa? 30.03.11, 13:04
            Dobry detektyw od 4 tyś plus koszty tzn. kilometrówka, noclegi. Nie mało widziałem początkowe zlecenie na 3 tyś, sprawa była bardziej rozwojowa i ostatecznie tydzień łażenia został zamknięty kwotą ok 6 tyś. plus Vat
    • kenoby7 Re: Ile kosztuje detektyw/Wawa? 02.10.11, 01:23
      Realnie koszt w warszawie to 1600zł za dzień pracy (8 godzin), mówię o licencjonowanej agencji gdzie zebrane dowody można wykorzystać. Znajdziesz też taniej, ale nie masz pewnosci ze ktos nie wezmie piniedzy i nic nie zrobi, bo pracuje na etacie gdzie indziej a tylko udaje detektywa. Znam przypadek faceta ktory pracowal na taxowce i podawal sie za detektywa, tani byl, ale malo robil
      • detektyw781303875 Re: Ile kosztuje detektyw/Wawa? 17.10.11, 16:17
        W moim biurze godzina pracy 1 Detektywa to minimum 90 zł za godzinę + kilometrówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka