Dodaj do ulubionych

Czeski sen

08.08.11, 09:34
Paaprotka, widziałaś ten film? Puścili to parę dni temu. Banał? Chyba nie.
Popatrz tak na forumowe pogaduchy, rózne smaczki w ww. śnie.
Tobie dedykuję Hey Ho Nobody's Home z przed supermarketu.
Może w końcu się do mnie uśmieszniesz smile

PanCzas pewnie nie zrobi z Ciebie piekną Pacohontas jak to próbują
udowodnić w niedzielny wieczór przed Faktami w TVN-jestem przekonany
że jeszcze wiele ciepłych klimatów bęðzie blisko Ciebie.

Kończąc banalnie ten kokietujący Ciebie wątek; Miłość jak samotność;
szereg powtarzalnych czynności dzień po dniu bedąc jeszcze na parkingu
myślę i wiem że już nic nie wymyślę szukając podkładu, końcowego akcentu;
Book of love Petera Gabriela będzie dobre ale tylko początek, dalej tylko wycie, opus to

Widząc że powrót Chalsi wieści forumową burzę;
www.prawo-porady.pl/artykuly,wykonywanie-kontaktow-z-dzieckiem---nowe-przepisy-egzekucja-kontaktow-z-dzieckiem,89.html
mimo wszystko czuję się spełniony, nawet jesli utraciłem Twoją przyjaźń pisząc tu.

Zawsze chciałem być Twoim najpelpszym przezentem po rozwodzie.
Najważnie byś była szczęsliwa i jeszcze nie zapomniała mi o tym napisać.
Bez forumowego odbioru Nitka. W tym roku mały jubileusz moich starań. Nie beðę się starzał.
Trzymaj się i też uważaj na Siebie.
Obserwuj wątek
    • anbale Re: Czeski sen 08.08.11, 10:38
      Zmień dilera- jak to mawia młodzież...smile
      • teuta1 Re: Czeski sen 08.08.11, 23:05
        Wiesz Leptis, rozczulasz mnie tą Nitkąsmile. Śnij dalej, to ładny sen. Contra spem spero - co na moich lekcjach łaciny tłumaczono jako: Wierzę wbrew temu, co widzęwink
        • mola1971 Re: Czeski sen 08.08.11, 23:20
          Myślę, że w tym przypadku rada Anbale by zmienił dilera jest jak najbardziej na miejscu wink
          Choć może wcześniej Dulcynea XXI wieku, czyli Nitka porządnie się wkurzy i oskarży go stalking. Ja na jej miejscu już dawno bym to zrobiła. No chyba, że jest ona wyłącznie wytworem jego wyobraźni... Wtedy to inna bajka. I nie nowy diler a dobry lekarz jest potrzebny.
          • anbale Re: Czeski sen 09.08.11, 12:16
            no własnie też się zastanawiam, czy to forum pełni rolę medium do rozmów z duchem, lustrzakiem czy tez Niewidzialnym Przyjacielem- bo chyba realna istota zwana nitką w końcu coś by tam przebąknęła w te albo we wte...
            no ale rozne dziwy sie dzieją w tym internecie...seanse spirytystyczne i sny na jawie jak widać również...
            • sonia_30 Re: Czeski sen 09.08.11, 16:06
              Może woli się nie odzywać, by nie podsycać wizji wink
      • malgolkab Re: Czeski sen 09.08.11, 15:08
        hm, niestety zmiana dilera nie wpłynie raczej na poprawę pisowniwink błędów ortograficznych, stylistycznych i składniowych multum - a pozuje na poetę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka