Dodaj do ulubionych

powitanie prawnika

22.09.12, 15:20
Witam!

Po żmudnych egzaminach i kilku latach podczytywania Państwa witam się z Państwem oficjalnie i mam nadzieję, że będę miała możliwość podpowiadania Państwu z punktu widzenia i przy pomocy mojej fachowej wiedzy prawniczej.
W miarę możliwości czasowych, dostępny jest też dla Państwa mój adres e-mail gazetowy.

Pozdrawiam
yo-anna84@gazeta.pl

Obserwuj wątek
    • mayenna Re: powitanie prawnika 22.09.12, 16:20
      Dzień dobrysmile
      Miło, że jesteś z nami. Brakowało nam tu prawnika.
      • babag Re: powitanie prawnika 22.09.12, 18:04
        Dzień dobry smile
        • kobieta-000 Re: powitanie prawnika 22.09.12, 20:17
          Witamy..
          a z jakiego miasta jesteś?
      • yo-anna84 Re: powitanie prawnika 25.09.12, 17:10
        Witam, raz jeszcze!
        Jestem z Zachodniopomorskiego.

Po to właśnie, aby nie być posądzoną o reklamę, nie występuję tu pod danymi kancelarii.
        Podczytuję Państwa od kiedy moi rodzice się rozwodzili... Jakieś 8 lat temu.

Tak już zostało...

Kto nie ma ochoty, temu własnej osoby nie narzucamwink)
        yo-anna84

• oczy123 jestes po aplikacji ? 22.09.12, 20:26
      yo-anna84 napisała:

> Witam!
      >
      > Po żmudnych egzaminach i kilku latach podczytywania Państwa witam się z Państwe
      > m oficjalnie i mam nadzieję, że będę miała możliwość podpowiadania Państwu z pu
      > nktu widzenia i przy pomocy mojej fachowej wiedzy prawniczej.
      > W miarę możliwości czasowych, dostępny jest też dla Państwa mój adres e-mail ga
      > zetowy.
      >
      > Pozdrawiam
      > yo-anna84@gazeta.pl
      >

• zegnaj_kotku Re: powitanie prawnika 22.09.12, 20:32
      Witaj smile
      Rozumiem, że już prawnik, ale (jeszcze)* nie rozwódka? smile)))

* oby nigdy smile
      • natka-2003 Re: powitanie prawnika 23.09.12, 14:59
        czy nie jest to forma jakiejś bezpłatnej reklamy?
        np. po pierwszym mailu "zapraszam do kancelarii"?
        • lesnik5 Re: powitanie prawnika 23.09.12, 15:34
          Ale dostałaś już takiego maila, czy tylko tak teoretycznie ci to przeszkadza?
    • przeciez.wiem Re: powitanie prawnika 28.09.12, 08:57
      Reklama, w dodatku stara.
      Tak pani "pomaga bezpłatnie".

forum.gazeta.pl/forum/w,24087,115620737,115686088,Re_yo_anna84.html
      Na forum "Życie rodzinne" wątek już wyleciał, pani spamuje gdzie się da. To chyba też warto wyrzucić...
    • kobieta306 Re: powitanie prawnika 28.09.12, 09:29
      Wchodzę sobie w tego posta i czytam i od razu wiem podświadomie, że to ściema. Ale czytam dalej, bo zastanawiam się, że może jestem już tak nieufna, że nalezy się nad sobą zastanowić. Inni forumowicze dziękują, że pojawia się wsród nas prawnik i miło witają panią Joanne. Nic, ja czytam dalej i nadal uważam, że to jakas podpucha ale cały czas myślę też, że może coś ze mną nie tak. No i okazuje się, że mnie przeczucie nie myli, bo pani Joanna sobie tanio tutaj reklamkę robi. Zatem - nabyty brak zaufania do ludzi jest jednak uzasadniony. Smutne to sad
      • natka-2003 Re: powitanie prawnika 28.09.12, 22:35
        ja chyba też jestem z natury nieufna ;-(
        ale autentycznie nie wierzę, że istnieją dobrzy prawnicy udzielający tutaj bezpłatnych porad... ani że dobrzy lekarze konsultują bezpłatnie na forach o zdrowiu... ani że dobrzy nauczyciele bezpłatnie kogoś z forum uczą....
        po co mieliby to robić????
        • mola1971 Re: powitanie prawnika 28.09.12, 22:57
          Kurka, to wychodzi na to, że ja jestem naiwna sad
          Bywa tu prawnik, który bezpłatnie porad udziela. Jest na tym forum lekarka, którą znam osobiście i kilka razy bezpłatnie mi pomogła. Była kiedyś na tym forum (teraz już rzadko bywa) dziewczyna, która świetnie zna niemiecki (ale nie z tego żyje, język jest tylko dla niej narzędziem w pracy zupełnie innej) i niedawno na facebooku założyła grupę, w której tego języka bezpłatnie i fajnie zaczęła uczyć.

Może więcej wiary w ludzi? smile
          • natka-2003 Re: powitanie prawnika 28.09.12, 23:34
            Mola, jeśli znasz kogoś osobiście to inna sprawa, nie dziwię się, że Ci lekarka bezpłatnie pomogła... ale zapytaj jej się, czy wchodzi np. na forum nt zdrowia i tam się bezpłatnie udziela i konsultuje? nie sądzę wink
            a dziewczyna znająca niemiecki i bezpłatnie go ucząca jest chyba wyjątkiem potwierdzającym regułę smile większość jednak ma stawki godzinowe za korepetycje wink
            • mstawarz Re: powitanie prawnika 29.09.12, 19:48
              No i tu się mylisz, bo ja np. nikogo nie znam na tym forum, ale bywało, może niezbyt często, ale jednak, że radziłam na tym forum. Jestem prawnikiem i w swoim mieście udzielam bezpłatnych porad również. A dlaczego? Bo mam ochotę pomóc i tyle. A z kolei z tego forum czerpię mnóstwo z doświadczeń Forumowiczów, które to doświadczenia niestety często z rzetelnościa prawniczą i tzw. sprawiedliwością nie mają nic wspólnego, ale za to wiem czego mogą się spodziewać jeszcze ja i moi Klienci.
              • yo-anna84 Re: powitanie prawnika 29.09.12, 21:22
                Ciekawe czy Tobie uwierzy społeczność z forum, bo ja się strasznie naraziłam swoją osobątongue_out

yo-anna84
                • chalsia Re: powitanie prawnika 01.10.12, 15:10
                  załączam link do postu "powitanie prawnika" na forum macochy - warto przeczytać bo dokładnie pokazuje nastawienie yo-anna84 (albo jej prawniczą indolencję)

forum.gazeta.pl/forum/w,14479,139100648,139100648,powitanie_prawnika.html
                  raczej bym nie korzystała z pomocy yo-anna84
          • gazeta_mi_placi Re: powitanie prawnika 29.09.12, 16:26
            A ja mogę za darmo dawać dobre rady smile
            • kalpa do Gazeci 29.09.12, 21:46
              Gazecia, ja potrzebuję dobrej rady jak się nie irytować, kiedy exio kolejny raz mówi, że nie ma kasy na dzieci...
              jakiś sprawdzony sposób poza "nie dzwoń do niego i poradź sobie sama" wink
            • daktor-wspaktor Re: powitanie prawnika 30.09.12, 09:14
              gazeta_mi_placi napisała:

> A ja mogę za darmo dawać dobre rady smile

Każdy może, ale niektórzy zrobiliby więcej dobrego, gdyby tak. np. wyszorowali komuś za darmo kuchnię wink
    • daktor-wspaktor Re: powitanie prawnika 30.09.12, 09:15
      No to gratulacje, Yo ! smile
    • plujeczka Re: powitanie prawnika 01.10.12, 15:19
      piszesz " po żmudnych egzaminach"....i jeszcze miałaś czas nas podczytywać? a mówi się ,że prawnicy tacy zajęci.
      Mnie twoja osoba nie przeszkadza ale nie wierzę ,że będziesz pomagała bezinteresowanie, to raczej nie ta warstwa społeczna do charytatywnego działania. W sumie szkoda ale jakoś nie mam zaufania do tego rodzaju wpisów.
      • yo-anna84 Re: powitanie prawnika 10.10.12, 16:20
        Żmudne bo tygodniowe egzaminy, przed którymi miesiące tu nie zaglądałam...

I tym optymistycznym akcentem kończę ten wątek, bo nie ma po co bić piany, ani tu ani nigdzie.

yo-anna84
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka