Dodaj do ulubionych

samotnosc po rozwodzi

30.11.12, 19:55
dzis chyba po raz pierwszy czuje jak brakuje mi kogos bliskiego 'jestem po rozwodzie prawie dwa lata i nigdy nie czułam sie taka samotna na chwilę obecną nie mam pomyslu na swoja samotnosc
Obserwuj wątek
    • evi85 Re: samotnosc po rozwodzi 30.11.12, 20:14
      hej, bardzo Cię rozumiem
      ja z mężem nie mieszkam co prawda "dopiero" rok ale już od 4 lat żyję samotnie
      dużo radości dały mi studia w tym czasie, zacznę chyba kolejne wink
      poza tym chodzę na taniec, a kiedyś na siłownie
      jednak są wieczory kiedy samotność bardzo doskwiera...
      • tornado27 Re: samotnosc po rozwodzi 30.11.12, 20:20
        mnie pomagają przyjaciółki, rodzeństwo, dobra muzyka, książka
        trzeba wychodzić "do ludzi" nie mysleć o przeszłosci
        • evi85 Re: samotnosc po rozwodzi 30.11.12, 20:27
          też mam dużo koleżanek, tu nie chodzi o codzienną samotność bo tego nie czuję na co-dzień, czasami mam aż nadto obowiązków i wrażeń
          po prostu zdarza się taki dzień, raz na jakiś czas, że czuję się wyjątkowo samotna i jest mi smutno
          w pozostałe dni roku jestem spełnioną mamą i zadowoloną osobą wink

• roma113 Re: samotnosc po rozwodzi 30.11.12, 22:24
      Umawiasz się z jakimś facetami?
    • lampka_witoszowska Re: samotnosc po rozwodzi 02.12.12, 10:30
      ja myślę, że ta samotność jest po coś, w konkretnym celu - pewnie jest jakiś temat do załatwienia w swojej głowie albo jakiś problem do rozwiązania, albo coś do nauczenia się czy skupienia na jakiejś konkretnej sprawie

tak samo, jak związek jest po coś

mało co dzieje się samo w życiu dla naszej przyjemności - żebyśmy od razu mieli luz, odrobione bez naszego udziału lekcje i kolegów na podwórku chętnych do gry w piłkę (która oczywiście spada nam z nieba) - ale to moje subiektywne podejście i wiara w taki, a nie inny sens życia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka