justyna22125 30.11.12, 19:55 dzis chyba po raz pierwszy czuje jak brakuje mi kogos bliskiego 'jestem po rozwodzie prawie dwa lata i nigdy nie czułam sie taka samotna na chwilę obecną nie mam pomyslu na swoja samotnosc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evi85 Re: samotnosc po rozwodzi 30.11.12, 20:14 hej, bardzo Cię rozumiem ja z mężem nie mieszkam co prawda "dopiero" rok ale już od 4 lat żyję samotnie dużo radości dały mi studia w tym czasie, zacznę chyba kolejne poza tym chodzę na taniec, a kiedyś na siłownie jednak są wieczory kiedy samotność bardzo doskwiera... Odpowiedz Link
tornado27 Re: samotnosc po rozwodzi 30.11.12, 20:20 mnie pomagają przyjaciółki, rodzeństwo, dobra muzyka, książka trzeba wychodzić "do ludzi" nie mysleć o przeszłosci Odpowiedz Link
evi85 Re: samotnosc po rozwodzi 30.11.12, 20:27 też mam dużo koleżanek, tu nie chodzi o codzienną samotność bo tego nie czuję na co-dzień, czasami mam aż nadto obowiązków i wrażeń po prostu zdarza się taki dzień, raz na jakiś czas, że czuję się wyjątkowo samotna i jest mi smutno w pozostałe dni roku jestem spełnioną mamą i zadowoloną osobą Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: samotnosc po rozwodzi 02.12.12, 10:30 ja myślę, że ta samotność jest po coś, w konkretnym celu - pewnie jest jakiś temat do załatwienia w swojej głowie albo jakiś problem do rozwiązania, albo coś do nauczenia się czy skupienia na jakiejś konkretnej sprawie tak samo, jak związek jest po coś mało co dzieje się samo w życiu dla naszej przyjemności - żebyśmy od razu mieli luz, odrobione bez naszego udziału lekcje i kolegów na podwórku chętnych do gry w piłkę (która oczywiście spada nam z nieba) - ale to moje subiektywne podejście i wiara w taki, a nie inny sens życia Odpowiedz Link