kobieta306 06.03.13, 13:56 wytłumaczcie mi proszę ten fenomen: www.pudelek.pl/artykul/53218/oczarowania_mijaja_u_niego_po_kilku_miesiacach/ co kobiety, niezależne, urodziwe, wykształcone widzą w takim mężczyźnie jak pan Kret ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_nie_ja2 Re: Kret 06.03.13, 13:58 Również zadałam sobie to pytanie? .... i nie wiem.... Odpowiedz Link
zabelina Re: Kret 06.03.13, 14:02 kobieta306 napisała: > co kobiety, niezależne, urodziwe, wykształcone widzą w takim mężczyźnie jak pan > Kret ???? A warto się w ogóle nad tym zastanawiać? Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 06.03.13, 14:09 a dlaczego nie ? no ale jeśli on jest w Twoim typie, to sorki Odpowiedz Link
nowel1 Re: Kret 06.03.13, 14:12 Co ma do rzeczy, czy jest w typie Zabeliny? Nie znamy go osobiście - może jest inteligentny, może ma urok osobisty, cokolwiek? Na szczęście ludzie są różni. Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 06.03.13, 14:15 to nie ma nic do rzeczy ale jeśli któraś z pań poczuła się urażona, to przepraszam tyle. Ale ok. Każdy temat jest dobry, żeby się zdrowo pokłócić i dać sobie po pyskach. Odpowiedz Link
nowel1 Re: Kret 06.03.13, 14:22 kobieta306 napisała: > to nie ma nic do rzeczy ale jeśli któraś z pań poczuła się urażona, to przepras > zam tyle. > Ale ok. Każdy temat jest dobry, żeby się zdrowo pokłócić i dać sobie po pyskach Jesteś mistrzynią świata Wystarczy Ci nie przytaknąć w kwestii "Kret nie jest godzien zainteresowania żadnej kobiety", a Ty to widzisz jako dawanie sobie po pyskach DDDDD Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 06.03.13, 14:25 no to pisz coś w stylu, że on "nie jest męski" albo "mega męski" i się rozmowa potoczy a nie się zastanawiać, ża każdy inny jest. No jest. Ale pogadać chyba można, co nie? Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 06.03.13, 14:13 na temat kreta - kupiłam ostatnio do zatkanego zlewu, bio ktywny, na bazie dobroczynnych bakterii. Totalna porażka. Zlew mam zatkany jak wcześniej Czy można gdzieś jeszcze kupić taki komunistyczny, który normalnie przeżre do żywej rury? To pytanie jest na poważnie. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Kret 06.03.13, 14:21 Oczywiście, stary dobry kret nadal jest dostępny w sklepach. Żre jak dawniej, ino opakowanie mu na ładniejsze zmienili Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 06.03.13, 14:23 zielony żel kupiłam. Nic zupełnie nie dał. A ten, o któym mówisz też w żelu czy granulki? Odpowiedz Link
mola1971 Re: Kret 06.03.13, 15:03 Granulki, takie same jak za komuny. Opakowanie wygląda tak: Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 06.03.13, 18:59 Molka dzięki kochana jesteś. Tego kreta bio w żelu można stosować chyba tylko profilaktycznie, bo jak się już rura zapcha, to jest zbyt słaby i nic nie przepycha. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Kret 06.03.13, 22:16 Te żele wszelakie to se można między bajki włożyć, ni cholery nie działają Jak się coś naprawdę zapcha, to tylko kret pomoże. No i se z wątka na temat pana Kreta Perfekcyjną Panią Domu zrobiłyśmy No może nie perfekcyjną, tylko zaradną po prostu Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 07.03.13, 11:23 Molka - sekret Ci zdradzę. Chciałam spytać o te granulki ale bałam się, że mi wątek wytną, bo nie nawiązuje do tematyki rozwodowej, to wstawiłam linka do Kreta od pogody Odpowiedz Link
mola1971 Re: Kret 07.03.13, 22:23 Źle! Źle! Źle! Źle kombinujesz Następną razą jak będziesz potrzebowała rady na temat przepchania zlewu to napisz mniej więcej tak: Jestem po rozwodzie. To już (wpisz dowolną wartość) lat. O ja biedna, nikt mnie nie kocha i ptaszki na mnie srają, a do tego zapchał mi się zlew i nie mogę perfekcyjnie pozmywać naczyń po kolacji, którą przygotowałam dla mojego kota/psa/chomika Znacie jakiś skuteczny środek na przepchanie zlewu? Oczywiście istnieje ryzyko, że dostaniesz fasfset kompletnie bezużytecznych rad na temat, który Cię kompletnie nie interesuje, ale praktyczną radę dotyczącą zapchanego zlewu też dostaniesz Odpowiedz Link
altz Re: Kret 06.03.13, 14:57 Aż musiałem zajrzeć, kto to, bo zapomniałem człowieka. Skoro od pogody, to może dobrze leje wodę? Odpowiedz Link
azmb Re: Kret 06.03.13, 15:14 Może dobrze leje wodę, a może jego stylizacje (np. farbowane włosy) mają powalający urok? Jako męska pogodynka drażni mnie tymi skokami przy planszy i jakąś dziwaczną gestykulacją... jest zbyt ekspresyjny Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Kret 06.03.13, 15:26 Może niektórym się marzy parę miesięcy na Krecie wyjechać nie da rady to chociaż Odpowiedz Link
altz Re: Kret 06.03.13, 15:34 zegnaj_kotku napisała: > Może niektórym się marzy parę miesięcy na Krecie wyjechać nie da rady to cho > ciaż Każda z tych pań może teraz powiedzieć, że była trzy miesiące na Krecie. Na pewno zrobi wrażenie, a i tak nikt nie zapyta o szczegóły. Odpowiedz Link
krokodil123 Re: Kret 06.03.13, 17:02 Może ja odpowiem nie jako kobieta opisana w poście a jako taka co widziała go na żywo. W bezpośrednim kontakcie wręcz emanuje uprzejmością i jak to nazwać.....taką radosną energię (coś takiego co pokazuję na ekranie) i to nie wygląda w ogóle na wymuszone a jest naturalnie u niego. Jak dla mnie za słodkie wręcz przesłodzone, nie lubię takich mężczyzn na co dzień. Co innego jest patrzeć na takiego wesołka 5-10-20 minut rano na ekranie jako umilać czasu, co innego jest chyba mieć go obok siebie non stop. Może jego kobiety po prosto widzą "inność", taka różnica i miła odmiana od szarego życia. Odpowiedz Link
altz Re: Kret 06.03.13, 20:00 krokodil123 napisała: > W bezpośrednim kontakcie wręcz emanuje uprzejmością i jak to nazwać.....taką ra > dosną energię (coś takiego co pokazuję na ekranie) i to nie wygląda w ogóle na > wymuszone a jest naturalnie u niego. Osiołkowi w żłoby dano... Tak myślę, ze może facet ma problem, że ma za duże powodzenie. Uśmiechnie się, zagada, panie od razu myślą, że facet jest taki uczuciowy, miły, a przecież pieniądze również ma, więc się nadaje na męża. Pan nic nie robi, tylko te ćmy do niego się garną, że chcą go zadusić, a każda ładniejsza i ciekawsza. Stąd te krótkie związki i zauroczenia. Odpowiedz Link
koronka2012 Re: Kret 07.03.13, 00:03 Facet nie w moim typie, ale co zdrożnego jest w "zobaczeniu czegoś" w facecie zadbanym, medialnym, dobrze ubranym, eleganckim, i na poziomie (kmiota by w telewizji nie zatrudniali), gość potrafi się zachować i wygląda tez niekulawo. "świata poza nią nie widzi "- i to w zasadzie wystarczy. Każda z nas nosi w sobie głęboką potrzebę czucia się wyjątkową i jedyną IMO fajniej jest spędzić parę miesięcy noszoną na rękach niż parenaście lat z gościem który niewiele sobą reprezentuje znam masę gości, w stosunku do których to pytanie byłoby bardziej zasadne, ot, taki przeciętny Kowalski jakich pełno na ulicach - w adidasach i wypchanych na kolanach spodniach, ewentualnie w niemodnych butach i fatalnie dobranym krawacie, źle ostrzyżony, z zaniedbanymi zębami, i wystającym brzuszyskiem... niestety polscy panowie szału nie robią, mniej więcej co 50ty jako tako się prezentuje. Odpowiedz Link
lesnik5 Re: Kret 07.03.13, 10:06 Już Ci odpowiadam. To, że one są takie urodziwe, wykształcone, niezależne i ogólnie fantastyczne, a on ich nie chce. Tzn. ma czelność tak po prostu ich nie chcieć. No i dlaczego? No przecież, trzeba mu pokazać, że rzeczywiście są takie urodziwe (itp. itd.), żeby je chciał. Tak to działa. Zabawne, nie? Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Kret 07.03.13, 11:22 no, czyli mu się same pchają. Tak, wiem, że są takie przypadki. Przemawia do mnie ta argumentacja. Odpowiedz Link
bez_przekazu Re: Kret 16.03.13, 16:08 przeciez jest przystojny i szczuply,jak na polskie standardy. mnie sie podoba,ale nie podoba mi sie ,jak skacze pod mapa z prognoza. kobieta306 napisała: > wytłumaczcie mi proszę ten fenomen: > > www.pudelek.pl/artykul/53218/oczarowania_mijaja_u_niego_po_kilku_miesiacach/ > co kobiety, niezależne, urodziwe, wykształcone widzą w takim mężczyźnie jak pan > Kret ???? Odpowiedz Link