Dodaj do ulubionych

Dzień Kobiet

08.03.13, 11:13
Drogie Dziewczęta,
ponieważ żaden z naszych Panów nie złożył nam życzeń z okazji Dnia Kobiet, to pozwolę sobie, jako kobieta 306, życzyć nam ciekawych spotkań z ciekawymi mężczyznami i wszystkiego co tam sobie wymarzycie wink
No zaraz pewnie napiszą, że to komunistyczne święto ... ech może i komunistyczne ale za to ile ja się dziś nacałowałam z panami z pracy wink no zawsze jakiś pretekst big_grin
Obserwuj wątek
    • natalia-ok6 Re: Dzień Kobiet 08.03.13, 11:41
      Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę,
      odrzućcie z twarzy gradową chmurę,
      niech żyje celulit i kurze łapki,
      bo my jesteśmy fajne babki!

• lampka_witoszowska Re: Dzień Kobiet 08.03.13, 13:30
      Wszystkiego najlepszego, żebyśmy swoje święto miały codziennie, niekoniecznie za sprawą kogokolwiek innego niż my same - choć i to by było miłe smile

życzę nam mądrych mężczyzn, gotowych do współpracy, przyjaźni i wzajemnego docieniania siebie nawzajem

i życzę jak najwięcej mądrych, przyjaznych kobiet spotykanych w życiu i najfajniejszych relacji z nimi
    • monika3411 Re: Dzień Kobiet 08.03.13, 13:39
      wszystkiego najpiękniejszego big_grin
    • mia17 a ja... 08.03.13, 13:46
      dostałam dziś tulipana od mojego jeszcze-męża !
      myślałam, że padnę - toż to szczyt bezczelności !
      wyskoczył rano z kwiatem do córki - a potem odwrócił się do mnie ze słowami "wszystkiego najlepszego..." i wręczył mi kwiata !!!
      powiedziałam, że mógłby się nie wygłupiać...

makabra jakaś. to już mógł chociaż powiedzieć "wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia"... jestem zniesmaczona uncertain
      • yoma Re: a ja... 08.03.13, 13:57
        Czym?

BTW na innym forum babka się skarżyła, że ma męża niedojdę. Niedojdztwo przejawiało się m.in. tym, że nawet jak kwiata przyniesie, to różę, a przecież idiota wie, że ona lubi inne kwiatki.
      • nowel1 Re: a ja... 08.03.13, 14:36
        mia17 napisała:

> dostałam dziś tulipana od mojego jeszcze-męża !
        > myślałam, że padnę - toż to szczyt bezczelności !
        > wyskoczył rano z kwiatem do córki - a potem odwrócił się do mnie ze słowami "ws
        > zystkiego najlepszego..." i wręczył mi kwiata !!!
        > powiedziałam, że mógłby się nie wygłupiać...
        >
        > makabra jakaś. to już mógł chociaż powiedzieć "wszystkiego najlepszego na nowej
        > drodze życia"... jestem zniesmaczona uncertain

Aż tak Cię obraził tym, że wręczył Ci kwiat???
        Ja jakaś dziwna jestem, uśmiechnęłabym się i powiedziała : "Dziękuję"
        • mia17 Re: a ja... 08.03.13, 16:47
          jeśli ktoś poprzez swoje zachowanie Cię nie szanuje - to po co ma Ci wręczać kwiatka...?
          żeby stwarzać pozory...? bo "tak wypada"...?
          po prostu nie lubię obłudy i tyle.
          jak się komuś niszczy życie to nie ma potem sensu dawać tulipana na Dzień Kobiet. tyle.
          • natka-2003 Re: a ja... 08.03.13, 18:29
            u mnie w pracy cisza, żaden pan słowem ani kwiatkiem się nie zająknął wink
            za to eks przyniósł kwiaty dla mnie i dla córki smile to miłe, cieszę się że udaje nam się normalnie rozmawiać i zachowywać - odkąd mieszkamy oddzielnie wink
          • kristina34 Re: a ja... 10.03.13, 17:40
            mia17 napisała:

> jeśli ktoś poprzez swoje zachowanie Cię nie szanuje - to po co ma Ci wręczać kw
            > iatka...?
            > żeby stwarzać pozory...? bo "tak wypada"...?
            > po prostu nie lubię obłudy i tyle.
            > jak się komuś niszczy życie to nie ma potem sensu dawać tulipana na Dzień Kobie
            > t. tyle.
            Też jestem tego zdania. Mój też jeszcze mąż wysłał mi smsa z życzeniami. Nic dodać nic ująć fałsz i obłuda.
    • fituq Re: Dzień Kobiet 10.03.13, 21:36
      a mnie dali kwiatka chłopaki z sąsiedniej firmy (jednego z nich nie cierpiętongue_out i wolała bym nie całować)
      a szef mnie zdziwił bardzo bo nie dość, że kwiatka dał jak zawsze - to jeszcze perfumy w prezencie... ale to chyba dlatego, że pare miesięcy temu na swoje imieniny ode mnie dostał droższy prezent big_grin
      a ja trochę chora i nie miałam siły by iść po jakieś ciastka by ich poczęstować.. wyszłam na sknerę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka