india8 03.04.05, 22:15 Hej! Czeka mnie dzisiaj długa i pracowita nocka z kompem. Jeśli ktoś tam gdzieś też będzie siedział, niech się czasem odezwie, co? Pewnie nikt nigdzie, ale zawsze warto spróbować... - to taki zachęcający uśmieszek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada72 Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:00 Milej nocki, tylko sie nie przepracuj Ja nie zarywam dzis, bo jutrzejsza bedzie pewnie super-nieprzespana Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:09 dzięki ) ja chcę spaaaaaaaać!!! a tu jeszcze ze dwie pewnie w plecy... ach, to życie... Odpowiedz Link
akacjax Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:17 Pracujesz w nocy? Witaj w klubie, dzisiaj akurat mam wolne, ale już niedługo zacznę nocna zmianę. A teraz skorzystam z tego, że jestem w domku i położę się wcześniej. Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:20 zazwyczaj pracuje jak człowiek - za dnia ale czasem i za dnia i w nocy - jak teraz kawy mi już nie starcza... a Ty spij sobie Akacja smaczniutko na miękkiej poduszeczce, buuuuuuuuuuuuuuuu ściskam Odpowiedz Link
akacjax Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:22 Szczerze współczuję, praca w nocy jest nieludzka, ale cóż tak bywa. Mam nadzieję, że za to rano odpoczniesz, musisz dbać o siebie. Spokojnej nocy. Odpowiedz Link
mats-v Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:32 odzywam sie; pozdrawiam, zycze szybkiego skonczenia robot i przyjemnych snow!! Odpowiedz Link
poczta301 Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:50 jesteś india ja właśnie sakończyłam swoją domową pracę pozdrawiam Odpowiedz Link
scrivo Re: dłuuga nocka 04.04.05, 00:01 jak nie śpisz, indusiu, to westchnij co jakis czas serdecznie w intencji naszego Ojca Założyciela co by mu jutro poszło wszystko spokojnie i bezstresowo. ja nawet umyc się dziś nie mogłam jak należy bo wszystkie palce są zajęte ściskaniem na szczęście. Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 04.04.05, 00:13 tak jest!!! Scrivo, dobra duszo, mam nadzieję, że dałaś mu tam od nas kopniaka na ...szczęście?, no... może na spokój Jarkoni! Trzymaj się! Odpowiedz Link
bezecnymen Re: dłuuga nocka 04.04.05, 02:33 mam nadzieje że sie jarkoni jako tako wyspi przed rozprawą no i zawsze jest szansa że w drodze na rozprawe albo z... znajdzie jakis cukiereczek na osłodę Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 03.04.05, 23:59 stukam i stukam w te klawisze ide zrobic sobie 4 kawkę i mam dość a wygląda na to, że do jakiejś 9.00 dociągnę... eech a Ty poczta nie śpisz? Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 04.04.05, 03:28 co Wy, śpicie?! taka ładna noc... nie szkoda życia? Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 06.04.05, 02:22 Jest tam kto????????????????????????? Już mi się oczy kleją, a musze jeszcze siedzieć. Niech tam ktoś będzie i ze mna pogada, plizzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 06.04.05, 02:30 no tak - nie ma ich, śpią ... tacy jesteście?! Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 00:36 hej! jest tam kto? człowiek tu pracuje towarzystwa potrzebuje a wy śpicie a wy spicie i człowieka nie widzicie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 00:41 Indio, scrivo, bezecny wielkie dzięki za kciuki trzymane, osobiście je kiedyś rozmasuję ) Docieram powoli do wnętrza samego siebie, nawet myślę o tym "przepraszam"...Na razie jestem w połowie drogi i myślę, ze wina była obopólna, a teraz trochę zmierziły mnie kłamstwa..Ale może dojrzeję... Odpowiedz Link
samosia75 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 00:42 Ja sprzatam zabawki i zaraz zmykam spac. Indio...z tego co zdazyłam zauwazyc masz 1,5 roczne dziecko, pracujesz w nocy... Jak funkcjonujesz zatem w dzien przy takim maluchu? Odwiedzam to forum juz od jakiegos czasu i obserwuje wypowiedzi. Podziwiam Ciebie za pogode ducha i miłej nocy... Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 00:46 India to twardziel..A ja zdrętwiałem trochę w szafie i ganiam na łóżko...Ale za chwilkę Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 00:47 samosiu, pracuję w dzień, dorabiam w nocy, mam dwoje dzieci i dużo kawy i nie mam wyjścia ale i tak ja po prostu lubię tę robotę ;D Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:05 India jestem jeszcze z Tobą, rozmasować kark? ) Zrobić świeżą kawkę?? Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:05 India jestem jeszcze z Tobą, rozmasować kark? ) Zrobić świeżą kawkę?? Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:13 India jaka ma być? Mleko, cukier? Rozpuszczalna? Turek? Bo woda już się gotuje...A ja taki happy, że mogę wreszcie zadbać o kobietę Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:16 lavazza parzona w tygielku - z dwóch łyżeczek, łyżeczka cukru i mleko w kubku DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
samosia75 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:26 Wow- dwojka dzieci? Chyle czoła zatem. Ide spac i życze spokojnej nocy. Miłej pracy Odpowiedz Link
samosia75 Do Jarkoniego.. 12.04.05, 01:30 Czy jako admin tego forum nie mozesz zrobić nic w sprawie tego dziwnego czegos co miota sie od kilku godzin na tym forum i probuje prowokowac? Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:27 Lavazza is debeściak...Czarna puszeczka? Pewnie, że w kubku...Ja też cukier i mleko Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:28 Może mała kanapka?Z czym? Pasztecik, szynka? Plus świeży ogórek, moze pomidorek? Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:31 za kanapkę dziękuję za to kanapa sie przyda, kiedy już wstanę od tej straszliwej klawiaturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry PS jasne że czarna puszeczka )) Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:41 do skutku - póki nie skończę a na ósmą do roboty, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
akacjax Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:45 Nie wierzę, że kawa wystarczy by przetrwać Idę popracować, szybkiego ukończenia Twojej pracy życzę! Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:47 dzięki akacjax - Ty też kończ raz dwa a oprócz kawy jeszcze coś by się przydało, ale ... ni ma...;D Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 01:47 India przed Tobą świeżutka parująca Lavazza, pełny kubek, cukier i mleko i już wymieszane...Miłej pracy, ja się zdrzemnę...Jakby coś było Ci potrzebne to dzwoń tym dzwoneczkiem na służbę )) Odpowiedz Link
jarkoni Re: dłuuga nocka 12.04.05, 02:25 No tak, człowiek się stara, a tu taki nawał pracy, że kawa wystygła...Ech...Brak słów.... Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 12.04.05, 02:35 a za kawkę dziękuję bardzo pychota!!! ktoś, kto robi taką kawę, może jeszcze wyjdzie na ludzi ;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
bezecnymen na ludzi 12.04.05, 07:49 to ja juz nie wyjde... nawet nie wiem jak ta lavazza wygląda i po kiego ma byc parzona w tygielku... Odpowiedz Link
india8 Re: na ludzi 12.04.05, 08:06 skype siedzi zamknięty w domu, a ja siedzę otwarta w pracy ... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: na ludzi 12.04.05, 08:10 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to może ja sie pobezecnie odrobinę? ee jeszcze cie osądzą od czci i wiary, że sie zadajeszz podejrzanym elementem Odpowiedz Link
jarkoni Re: na ludzi 12.04.05, 09:49 india a może byś się tak trochę zdrzemnęła skoro pracowałaś całą noc? Odpowiedz Link
india8 Re: na ludzi 12.04.05, 09:52 otóż się zdrzemnęłam ... ale, jarkoni, szkoda czasu na spanie życie czeka na człowieka!!! Odpowiedz Link
jarkoni Re: na ludzi 12.04.05, 11:48 Też tak myślę, ale tylko pod warunkiem, że ja również jestem "ludź"...Miewam momenty zwątpienia... Odpowiedz Link
akacjax macie zdrowie 12.04.05, 12:59 Ja o siódmej padłam, wstałam przed chwilą, bo szkoda dnia na spanie, ale....czuję już te braki snu od kilku dni, masz gorszy nastrój. Wiem, że to zmęczenie, a tu jeszcze druga praca czeka, nie mówiąc o domowej, ech, a tu ktoś wyjeżdżał, że my kobiety, to jak bluszcze czepiamy się facetów(mężów) i chcemy by nas utrzymywali Podziwiam kobiety, które tak sobie to urzadziły Odpowiedz Link
akacjax Re: dłuuga nocka 13.04.05, 01:16 Rozumiem, że śpicie, to ja moze przyłożę się do pracy Odpowiedz Link
bezecnymen Re: dłuuga nocka 13.04.05, 07:24 długa droga tam prowadzi, dluga drogaa gdzie banany lecą z nieba tak jak deszcz ludzie złote maja serca, rzeki mlekiem płyną gdzies tak jest.... Odpowiedz Link
india8 Re: dłuuga nocka 13.04.05, 07:57 za morzami jest babi ląd królestwo dam mężczyznom tam wzbroniny wstęp surowo yea yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link