Dodaj do ulubionych

Jarkoni!!!!

29.12.05, 16:55
Czy jestes cały i zdrowy? Brakuje tu Ciebie - daj choc zna, ze zyjesz.
I przyjmij nalepsze zyczenia - duzo, dużo szczęścia w Nowym Roku.
Obserwuj wątek
    • ak70 Re: Jarkoni!!!! 30.12.05, 09:01
      Tak, tak... dołączam sie do koleżanki, wszak to miejsce stworzone przez Ciebie
      ku pociesze wszystkich i wymianie doświadczeń, fantastycznie sie sprawdza. A
      gdzie nasz Gospodarz? Miejmy nadzieję, że jego nieobecność spowodowana jest
      pielęgnowaniem własnego prywatnego Odnalezionego Szczęścia czego gorąco w Nowym
      Roku życzę smile)
      • kasiamasia Do Wszystkich 30.12.05, 15:34
        Nie chce brzmiec papetycznie, ale zycze wszystkim w Nowym 2006,
        tego czego zycze samej sobie:
        zdrowia i pogody ducha, spokoju (zycia bez trzesien ziemi- emocjonalnych)
        Z calym swoim sercem wierze, ze jezeli to bedzie mi dane
        to reszte bede mogla sama sobie "wypracowac"

Wszystkiego dobrego
      • jarkoni Re: Jarkoni!!!! 31.12.05, 15:07
        Melduję uprzejmie, że żyję..Dziękuję za pamięć, długo nic nie pisałem,
        czytywałem jednakowoż..Życie i ten tzw.los umie i lubi płatać najróżniejsze
        figle czy tego chcemy czy też nie, i zazwyczaj nie waha się przed pokazaniem
        swoich ostrych ząbków, i nieważne jak głęboko chowalibyśmy głowy w piasek i
        udawali, że nic się nie dzieje..Jak to kiedyś śpiewał Kuba Sienkiewicz:"..i
        wiem, że przed życiem nie ujdę z życiem, bo ono dogoni mnie z ręką dającą
        zastrzyk w pośladek.." Przez cały grudzień byłem poza domem, znów uciekłem,
        może to niedobrze a może całkiem dobrze, wracałem do dawno przeczytanych
        książek, ulubionych filmów i starych płyt..
        Jeżeli za umowną granicę tego co było i tego co może stać się początkiem nowego
        uznamy koniec roku, to wszystkim forumowiczom, i tym, którzy mnie już troszkę
        znają i tym, którzy niedawno odkryli to forum życzę na Nowy Rok pozytywnego
        podejścia do tego co wokół nas, nieprzejmowania się i akceptacji tego na co nie
        mamy wpływu, skutecznej walki o to na co jeszcze wpływ mamy... uporządkowania
        tego co w nas, co jeszcze boli..szczerej chęci na to, aby iść dalej, odnaleźć
        siebie, odnależć spokój w sobie, uśmiechać się do ludzi, dbać o wypróbowanych
        przyjaciół, umieć rozpoznać tych fałszywych, nauczyć się wybaczać...popatrzeć
        czasem długo w gwiazdy i nabrać odpowiedniej perspektywy do tej niezliczonej
        liczby małych nieprzyjemnych zdarzeń, które nas tłamszą, stresują, dołują,
        odbierają wręcz chęć do życia i starania się o to lepsze "...i co dalej"
        Czego i sobie życzę...
        Być może to co napisałem zabrzmiało trochę pompatycznie, być może nawet
        miejscami naiwnie...ech..najważniejsze żeby się sprawdziło...
        Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło z zasypanego śniegiem do kolan centrum
        kraju...
        PS Scriptus dzięki za to, że miałeś cierpliwość mnie słuchać, Anja za
        szturchańca(bolało) wink żebym pojawił się na forum...
        • jarkoni Re: Jarkoni!!!! 31.12.05, 16:08
          Pozwolę sobie skopiować życzenia, które właśnie dostałem....Podpisuję się pod
          nimi całym sobą:

Radości małych i wielkich....
          czułości, miłosci...
          przyjaciół na dobre i złe...
          głębi i zrozumienia...
          blasków, cieni, proporcji...
          brania i dawania...
          łez szczęścia..
          wykraczania poza bariery...
          drogi bez błądzenia...
          spokoju...
          spontanicznosci...
          szczypty szaleństwa..
          wiary we wszystko, co dobre...
          wytrwania pomimo smutków...
          dumy z bliskich...
          iskierek ciepła wokół...
          zauroczeń i wzruszeń...
          magii zycia prawdziwej...
          satysfakcji...
          słońca i wszystkich kolorów świata w duszy...
          dobrych wspomnień bez żalu, że przeminęło.
          • nangaparbat3 :))) 01.01.06, 12:21
            Jarkoni - Załozycielu,
            dobrze, ześ się pojawił, bo bez Ciebie jednak jacys osieroceni troche jestesmy.
            Przesądna jestem, to za zyczenia nie dziękuję - tylko jeszcze jedno bym dodała,
            co bysmy potrafili odrożnic to, co zmienić mozemy, od tego, na co wpływu nie
            mamy. Mnie przynajmniej przychodzi to z najwiekszą trudnością.
          • biedroneczka33 Re: Jarkoni!!!! 01.01.06, 15:28

...hm....bez zalu powiadasz ....a moze bez odpowiedzi ,jakos nie lubie osob gołosłownych sad((
        • scriptus Re: Jarkoni!!!! 01.01.06, 12:31
          Cieszę się, że wszystko OK
          Dzięki za życzenia i wzajemnie, pomyślności smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka