nangaparbat3 29.12.05, 16:55 Czy jestes cały i zdrowy? Brakuje tu Ciebie - daj choc zna, ze zyjesz. I przyjmij nalepsze zyczenia - duzo, dużo szczęścia w Nowym Roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ak70 Re: Jarkoni!!!! 30.12.05, 09:01 Tak, tak... dołączam sie do koleżanki, wszak to miejsce stworzone przez Ciebie ku pociesze wszystkich i wymianie doświadczeń, fantastycznie sie sprawdza. A gdzie nasz Gospodarz? Miejmy nadzieję, że jego nieobecność spowodowana jest pielęgnowaniem własnego prywatnego Odnalezionego Szczęścia czego gorąco w Nowym Roku życzę ) Odpowiedz Link
kasiamasia Do Wszystkich 30.12.05, 15:34 Nie chce brzmiec papetycznie, ale zycze wszystkim w Nowym 2006, tego czego zycze samej sobie: zdrowia i pogody ducha, spokoju (zycia bez trzesien ziemi- emocjonalnych) Z calym swoim sercem wierze, ze jezeli to bedzie mi dane to reszte bede mogla sama sobie "wypracowac" Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
jarkoni Re: Jarkoni!!!! 31.12.05, 15:07 Melduję uprzejmie, że żyję..Dziękuję za pamięć, długo nic nie pisałem, czytywałem jednakowoż..Życie i ten tzw.los umie i lubi płatać najróżniejsze figle czy tego chcemy czy też nie, i zazwyczaj nie waha się przed pokazaniem swoich ostrych ząbków, i nieważne jak głęboko chowalibyśmy głowy w piasek i udawali, że nic się nie dzieje..Jak to kiedyś śpiewał Kuba Sienkiewicz:"..i wiem, że przed życiem nie ujdę z życiem, bo ono dogoni mnie z ręką dającą zastrzyk w pośladek.." Przez cały grudzień byłem poza domem, znów uciekłem, może to niedobrze a może całkiem dobrze, wracałem do dawno przeczytanych książek, ulubionych filmów i starych płyt.. Jeżeli za umowną granicę tego co było i tego co może stać się początkiem nowego uznamy koniec roku, to wszystkim forumowiczom, i tym, którzy mnie już troszkę znają i tym, którzy niedawno odkryli to forum życzę na Nowy Rok pozytywnego podejścia do tego co wokół nas, nieprzejmowania się i akceptacji tego na co nie mamy wpływu, skutecznej walki o to na co jeszcze wpływ mamy... uporządkowania tego co w nas, co jeszcze boli..szczerej chęci na to, aby iść dalej, odnaleźć siebie, odnależć spokój w sobie, uśmiechać się do ludzi, dbać o wypróbowanych przyjaciół, umieć rozpoznać tych fałszywych, nauczyć się wybaczać...popatrzeć czasem długo w gwiazdy i nabrać odpowiedniej perspektywy do tej niezliczonej liczby małych nieprzyjemnych zdarzeń, które nas tłamszą, stresują, dołują, odbierają wręcz chęć do życia i starania się o to lepsze "...i co dalej" Czego i sobie życzę... Być może to co napisałem zabrzmiało trochę pompatycznie, być może nawet miejscami naiwnie...ech..najważniejsze żeby się sprawdziło... Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło z zasypanego śniegiem do kolan centrum kraju... PS Scriptus dzięki za to, że miałeś cierpliwość mnie słuchać, Anja za szturchańca(bolało) żebym pojawił się na forum... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Jarkoni!!!! 31.12.05, 16:08 Pozwolę sobie skopiować życzenia, które właśnie dostałem....Podpisuję się pod nimi całym sobą: Radości małych i wielkich.... czułości, miłosci... przyjaciół na dobre i złe... głębi i zrozumienia... blasków, cieni, proporcji... brania i dawania... łez szczęścia.. wykraczania poza bariery... drogi bez błądzenia... spokoju... spontanicznosci... szczypty szaleństwa.. wiary we wszystko, co dobre... wytrwania pomimo smutków... dumy z bliskich... iskierek ciepła wokół... zauroczeń i wzruszeń... magii zycia prawdziwej... satysfakcji... słońca i wszystkich kolorów świata w duszy... dobrych wspomnień bez żalu, że przeminęło. Odpowiedz Link
nangaparbat3 :))) 01.01.06, 12:21 Jarkoni - Załozycielu, dobrze, ześ się pojawił, bo bez Ciebie jednak jacys osieroceni troche jestesmy. Przesądna jestem, to za zyczenia nie dziękuję - tylko jeszcze jedno bym dodała, co bysmy potrafili odrożnic to, co zmienić mozemy, od tego, na co wpływu nie mamy. Mnie przynajmniej przychodzi to z najwiekszą trudnością. Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: Jarkoni!!!! 01.01.06, 15:28 ...hm....bez zalu powiadasz ....a moze bez odpowiedzi ,jakos nie lubie osob gołosłownych (( Odpowiedz Link
scriptus Re: Jarkoni!!!! 01.01.06, 12:31 Cieszę się, że wszystko OK Dzięki za życzenia i wzajemnie, pomyślności Odpowiedz Link