scriptus Re: do Scriptusa 02.04.06, 00:31 Znaki zapytania są nieco retoryczne, wyrażają moje zdziwienie i zakłopotanie Twoim wyznaniem. Zrozumiałem, co chciałaś wyrazić.... Życzę hartu ducha, na pewno się wszystko ułoży :o) Odpowiedz Link
tricolour Toż to może być... 02.04.06, 00:35 ... primaaprilisowe wyznanie. Uważaj, Scritusie, bo kobiety kłamią nawet we śnie... Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Toż to może być... 02.04.06, 02:01 A może to jest po prostu - jak u Barei - "zamęt grubymi nićmi szyty" Odpowiedz Link
scriptus Re: Toż to może być... 02.04.06, 21:31 Ciekawe, a moja żona twierdzi, że ja kłamię, zanim jeszcze otworzę buzię ))))) Zawsze się tylko zastanawiam, jak przeprowadza analizę logiczną tego, czego jeszcze nie powiedziałem. Cóż, odrobina złośliwości ... ta kobieca logika. Ja kłamstwo rozumiem po prostu jako twierdzenie nieprawdziwe, niezgodne z rzeczywistością. I uwielbiam tautologie, czyli twierdzenia zawsze prawdziwe ))) Odpowiedz Link
374.4w Re: do Scriptusa 02.04.06, 09:49 Operowałam wielkim skrótem myslowym, wiedziałam, że zrozumiesz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: do Scriptusa 02.04.06, 11:19 tak, pomysł niezły, byłoby dobre żarełko, dużo spacerków i miłość)) Odpowiedz Link
libra22 Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 02.04.06, 11:28 Pełna wolność to złudzenie Odpowiedz Link
crazysoma Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 02.04.06, 14:17 i kaganiec bo z powodu wiadomo jakiego zalecane jest wyprowadzanie pieskow w pelnym osprzecie ps. a skad wiadomo ze Scriptus dobrze traktuje psy? Tak pytam z ciekawosci bo nowa tu jestem pozdrawiam Odpowiedz Link
scriptus Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 02.04.06, 21:36 W necie nie ma żadnej pewności... Deklaratywnie, Scriptus obecnie nie ma żadnego psa, ale gdyby miał, to by go kochał i traktował dobrze. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 03.04.06, 11:33 scriptus, polecam www.dogomania.pl. wiele piesków na miłość czeka ))))) A tsk swoją drogą...nie chciałabym być psem...nawet scriptusa )) Odpowiedz Link
mindsailor Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 03.04.06, 11:45 a mi sie kojarzy kawałek Świetlików "dzisiaj będę twoim psem" czy jakos tak) i ten zachrypnięty po malborasach głos świetlickiego... Odpowiedz Link
scriptus Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 03.04.06, 18:40 Zbyt dosłownie wzięłaś to, co napisała 374.4w Odpowiedz Link