Dodaj do ulubionych

do Scriptusa

01.04.06, 19:08
mogłabym byc Twoim psem
Obserwuj wątek
    • scriptus Re: do Scriptusa 02.04.06, 00:19
      ????????
      • scriptus Re: do Scriptusa 02.04.06, 00:31
        Znaki zapytania są nieco retoryczne, wyrażają moje zdziwienie i zakłopotanie
        Twoim wyznaniem. Zrozumiałem, co chciałaś wyrazić....

Życzę hartu ducha, na pewno się wszystko ułoży :o)
        • tricolour Toż to może być... 02.04.06, 00:35
          ... primaaprilisowe wyznanie. Uważaj, Scritusie, bo kobiety kłamią nawet we śnie...

tongue_out
          • vertigo5 Re: Toż to może być... 02.04.06, 02:01
            A może to jest po prostu - jak u Barei - "zamęt grubymi nićmi szyty" big_grin
          • scriptus Re: Toż to może być... 02.04.06, 21:31
            Ciekawe, a moja żona twierdzi, że ja kłamię, zanim jeszcze otworzę buzię smile)))))
            Zawsze się tylko zastanawiam, jak przeprowadza analizę logiczną tego, czego
            jeszcze nie powiedziałem. Cóż, odrobina złośliwości ... ta kobieca logika.
            Ja kłamstwo rozumiem po prostu jako twierdzenie nieprawdziwe, niezgodne z
            rzeczywistością. I uwielbiam tautologie, czyli twierdzenia zawsze prawdziwe wink)))
        • 374.4w Re: do Scriptusa 02.04.06, 09:49
          Operowałam wielkim skrótem myslowym, wiedziałam, że zrozumiesz.Pozdrawiam.
          • scriptus Re: do Scriptusa 02.04.06, 21:34
            Ja też pozdrawiam, cieplutko smile
    • kasiar74 Re: do Scriptusa 02.04.06, 11:19
      tak, pomysł niezły, byłoby dobre żarełko, dużo spacerków i miłośćwink))
      • tricolour No i smycz... 02.04.06, 11:23
        smile)
        • libra22 Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 02.04.06, 11:28
          Pełna wolność to złudzeniesmile
          • crazysoma Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 02.04.06, 14:17
            i kaganiec bo z powodu wiadomo jakiego zalecane jest wyprowadzanie pieskow w
            pelnym osprzecie
            ps. a skad wiadomo ze Scriptus dobrze traktuje psy? Tak pytam z ciekawosci bo
            nowa tu jestem smile
            pozdrawiam
            • scriptus Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 02.04.06, 21:36
              W necie nie ma żadnej pewności...
              Deklaratywnie, Scriptus obecnie nie ma żadnego psa, ale gdyby miał, to by go
              kochał i traktował dobrze.
              • to.ja.kas Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 03.04.06, 11:33
                scriptus, polecam www.dogomania.pl. wiele piesków na miłość czeka smile)))))
                A tsk swoją drogą...nie chciałabym być psem...nawet scriptusa wink))
                • mindsailor Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 03.04.06, 11:45
                  a mi sie kojarzy kawałek Świetlików "dzisiaj będę twoim psem" czy jakos takwink)
                  i ten zachrypnięty po malborasach głos świetlickiego...wink
                • scriptus Re: No i smycz...(bo nigdy nie ma nic darmo) 03.04.06, 18:40
                  Zbyt dosłownie wzięłaś to, co napisała 374.4w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka