Dodaj do ulubionych

witam, przyjmiecie mnie??

06.09.06, 14:30
trafilam do Was z "samodzielnej mamy".jestem w trakcie tzw "przejsc".mam
malutka gwiazdeczke.
jakie spotkanie organizujecie, czy ono jest tylko dla wtajemniczonych i
stałych bywalcow, czy reszta też moze??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • brzoza75 Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 14:38
      spotkania jak najbardziej dla nas , witaj serdecznie! bywam czasem czytająco na
      samotnej Mamie smile
    • weekenda Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 14:42
      cześć! ja tu też od niedawna, przeżyłam lincz na tym forum ale/i coraz bardziej
      mi się tu podoba! niby minęło juz trochę czasu od mojego rozwodu i myślałam, że
      już się niczego o tym wydarzeniu i o mnie w tym wszystkim się nie dowiem (juz
      chyba taką naiwną blondynką zostanę do końca...) a tu proszę! ciągle coś nowego
      i coraz więcej rzeczy mi się pod czaszką rozjaśnia. I coraz lepiej się czuję
      sama ze sobą! i to dzieki temu forum... kto by pomyslał...
      smile
      • brzoza75 weekenda 06.09.06, 14:44
        ja tez kocham góry i o linczu już nie pamiętam wiesz!smile))))
        • z_mazur Re: weekenda 06.09.06, 14:48
          Ło matko co to był za lincz??

Musiałem przegapić i znowu coś ciekawego mnie ominęło. wink

Muszę jednak uwazniej czytać forum i nie odpuszczać żadnego wątku.
          • weekenda Re: weekenda 06.09.06, 15:06
            smile a bo pierwszego czy drugiego dnia jak tu trafiłam (jakiś tydzień? dwa?
            temu), założyłam wątek pt. "to ja zdradziłam" no i się zaczęło smile jak Ci się
            chce to se pozyrkaj kaj to jest i pocytaj! hej! wink
        • weekenda Re: weekenda 06.09.06, 15:01
          a co? Ciebie też zlinczowali?!?!?! ;D

tak czy siak mnie lincz pomógł - czasami dobrze posłuchać innych zdań na swój
          temat - słusznych lub nie! nieważne! każdy ma prawo do własnego zdania itd. ale
          takie postawienie do pionu dobrze robi. oj jak dobrze smile

Kochasz góry? oj ja strasznie... to moja pasja, życie, tam oddycham, tam jestem
          sobą! ech! już nie mogę się doczekać kolejnego z nimi spotkania!
          a mój durny ex na sprawie powiedział, że ja tam jeżdżę co by z kochankami się
          spotykać... Pani Wysoka Sędzia się mnie zapytała czy to prawda to powiedziałam
          (cytuję) "tak: jeżdżę w Tatry kilka razy w roku aby spotkac sie z moimi
          kochankami: z Zawratem, Mnichem, Grzesiem, Wołowcem, trzema Granatami, Kozim,
          Kościelcem a trafiają się też kochanki: Orla Perć, Świnica, Rysy i wiele wiele
          innych". Nie pamietam tylko w jakiej kolejności to wymieniałam... Jak to
          powiedziałam to sędzina upomniała mnie abym nie kpiła z wysokiego sądu ale mało
          nie spadła z krzesła! widziałam ten błysk w oku... wink
          A po Górach chodzę sama... już od lat... (nawet z moim ex 2-letnim przyjacielem
          tam nie byłam - ma za słabe serducho) oj o Tatrach mogę dużo.... smile
          • z_mazur Re: weekenda 06.09.06, 15:06
            A zdarzyło mi się oberwać na forum. wink
            Ale nie płaczę z tego powodu.

Poza tym nic tak nie poprawia samopoczucia jak trochę adrenalinki wywołanej
            zażartą polemiką smile

A Twój wątek już znalazłem.

Usprawiedliwia mnie to że byłem na urlopie

Na spokojnie w domu uzupełnię zaległości wink
          • brzoza75 Re: weekenda 06.09.06, 15:49
            nikt mnie nie linczował smile

co do gór to dawniej przed exem chodziłam sporo, całe Zachodnie Słowackie i
            nasze polskie tyż, a potem to już niestety nie bo ...miał sporo wymówek
          • nieide Re: weekenda 06.09.06, 16:09
            Heh... rozmarzyłem się po Twoim liście. Kiedyś w góry jeździłem przynajmniej raz
            na miesiąc. Teraz rzadziej. Ale na szczęście tej jesieni to nadrabiam. Mam już
            zaplanowane całe 2 tygodnie w Tatrach. Dobrze będzie poodkurzać stare szlaki. A
            może i jakiś partner do wspinu się trafi...
            • weekenda Re: weekenda 06.09.06, 16:12
              kurcze blade... to Ty jesteś Chłopczyk?!?!?!?!??!? a ja Cię doczytywałam jako
              Dziewczynkę... sooooooooorki... wink

Ja w pażdzieniku jadę na 1,5 tygodnia!!! big_grinDDDD na randki z moimi kochankami
              płci obojga wink ale se użyję...
              • nieide Re: weekenda 06.09.06, 16:18
                weekenda napisała:

> kurcze blade... to Ty jesteś Chłopczyk?!?!?!?!??!? a ja Cię doczytywałam jako
                > Dziewczynkę... sooooooooorki... wink

Ech... Sprawdziłem jeszce raz. Wedle wszelkich oznak stanu posiadania jestem
                płci męskiej. Ale według osiągniętych rozmiarów nie stwierdzam, żeby określenie
                "chłopczyk" dobrze pasowało do mojej osoby.

>
                > Ja w pażdzieniku jadę na 1,5 tygodnia!!! big_grinDDDD na randki z moimi kochankami
                > płci obojga wink ale se użyję...

Heh... ja jeszcze pod koniec września ich trochę sponiewieram... albo oni mnie wink
                • weekenda Re: weekenda 06.09.06, 16:26
                  wink)

niech Cię tam nikt i nic nie poniewiera!!!... Ty ich możesz Oni niech Cię
                  szanują! smile
              • f.l.y Re: weekenda 06.09.06, 16:20
                smile weekenda... ja wiem, też mnie kiedyś złość na jedną babę poniosła na
                forum smile)

nie obraźliwa jestem, moją kotę kocham bardzo, nerki ma i miała zdrowe, kota
                jej się chciało...i wybrała sobie moje łóżko na nawoływanie smile)

już się znowu kochamy z kotą...wybaczyłam jej, a ona mi tego klapsa...smile)
      • a.niech.to Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 14:55
        weekenda napisała:

> coraz lepiej się czuję
        > sama ze sobą! i to dzieki temu forum... kto by pomyslał...
        > smile
        Ja...Przeżyłam taki proces wcześniej na Depresji. Jakby co - to mój
        macierzysty Forum.
      • pudeleczko_75 Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 15:37
        weekenda to nie był lincz, tylko linczyk małysmile) taki na dobry począteksmile
        • a.niech.to Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 15:45
          Mnie ona się od razu spodobała za niepopularną wersję siebie, którą nam
          przedstawiła. Ujęła mnie szczerością, odwagą i wiernością swoim przekonaniom.
          Wiele zagadnień wywlokła z mroku i postawiła w prawdziwym świetle. W linczu nie
          brałam udziału, można sprawdzić posty.
          • f.l.y Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 15:49
            a ja też się wepchnęłam na to forum...smile
            chyba za to.ja.kas tu jakos zawędrowałam smile)
            stoję z boku, czytam..czasem coś mi się wymsknie smile
          • weekenda Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 15:59
            dzięki Dobra Kobieto za ładne słowa! aż się zaczerwieniłam... wink

każdy z nas ma złotą (diamentową? brylantową?) i tę błotnisto-bagnistą część
            duszy... i odpowiednia część odzywa się wtedy kiedy wdepniemy albo w błoto albo
            wsadzą nas w pałace... pewnie, że są wyjątki, są patologie itd... poza tym kto
            z nas jest święty??? ja nie! na pewno nie! smile

Ja nie mam żadnych pretensji czy stresów z powodu tego linczu!!! żadne
            takie! smile)) a co ja taka genialna i nieomylna jezdem??? noł łej! trafiłam tylko
            na nieodpowiedniego dla mnie (dla nikogo zresztą...) człeka i pokiereszowało
            mię to "trochie"... ale będzie dobrze... Już jest prawie OK... mam nadzieję...
            liczę na swój rozum, że se rade da... wink
            • f.l.y Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 16:05
              co wy się przejmujecie linczowaniem smile

mnie weekenda też chyba zjechała za mojego kota....no chyba, że się mylę? smile)
              • weekenda Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 16:09
                no przecie Cię przepraszałam!!!!! wręcz się do nóg Ci rzuciłam!!! wink właśnie w
                tym moim pierwszym poście, tutaj na tym forum!!! nie doczytałaś pewnie już
                wtedy...

Mogę jeszcze raz:

PRZEPRASZAM!!! zagolopowałam sie wtedy wiem... ale poza górami kocham te
                futrzaki... i wciąż aż taka stara nie jezdem i hormony swoje robią... wink
                • a.niech.to Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 16:12
                  weekenda napisała:

> kocham te
                  > futrzaki...
                  sierściuchy je...e
                  • jarkoni Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 17:08
                    ale się milutko i puchato zrobiło.... Ale jako żywo nie pamiętam jakiegoś
                    linczu...Jedynie kiedyś po Plathlessie pojechały kobiety, ale starał się
                    bardzo...
    • kiraw Re: witam, przyjmiecie mnie?? 06.09.06, 14:56
      no to mi razniej teraz.dzieki
      • ladyhawke12 Re: witam, przyjmiecie mnie?? 07.09.06, 07:18
        Z jakiego miasta jestes jak z Krakowa to zapraszamy na spotkanie jutro, watek
        jest specjany to poczytaj, a tak poza tym witaj, choc szkoda ze po przejsciach.
        • kiraw Re: witam, przyjmiecie mnie?? 07.09.06, 08:41
          jestem z warszawy, ale za zaproszenie dziekujesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka