13monique_n 29.09.06, 10:07 Kochani zainteresowani, proponuje zebys zajrzeli do NOVOCAINY w Rynku. Godzine jeszcze jakos zdzwonimy miedzy soba, ale dobrze by bylo okreslic, czy ktos ma jakies przeciwwskazania. Tutaj jest link www.novocaina.com/pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: Wrocław_propozycja knajpy 29.09.06, 11:27 To znaczy ja nie mam zadnych, ale chcialam uprzedzic, ze nie zamierzam przywozic kiecy i szpilek ani nawet syreniego ogona BO I TAK SIE NIE MOGE ZMIESCIC W TORBE!!!! Wafelki nie wchodza... Moni, ja tylko pls, zeby bylo sztywniacko. No bo wiesz, co sie stanie. Odpowiedz Link
mamba234 Re: Wrocław_propozycja knajpy 29.09.06, 11:34 Witajcie dziewczyny, co prawda temat naszego wątku brzmi spotkanie krakowsko - śląskie, ale Wrocław też mile widzialy To może ruszycie 14 pażdzienika do Krakowa ? Byłoby super ! Pozdrawiam Mamba Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Wrocław_propozycja knajpy 29.09.06, 12:06 A wpuszczaja bez tych szpilek? Bo ja na obcasach tylko do filharmonii. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Wrocław_propozycja knajpy 29.09.06, 12:54 w novoicainie bylam kilka razy, w tym dwa razy w dzinsach, raz w spodniach nisko cietych i kusej bluzce (srodek lata i upaly!!), raz z dziecmi, ktore byly w dreso-hiphoppowych dzinsach. I raz w extra kiecy. Tam wszystko pasuje. Slowo, slowo. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Wrocław_propozycja knajpy 29.09.06, 12:55 aaaa i wczoraj tez w portach raczej luznych i sandalach niemal nadmorskich. i bylo OK. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Wrocław_propozycja knajpy 29.09.06, 18:00 Bawcie się wspaniale, czekamy na relacje. Odpowiedz Link