ladyhawke12 29.09.06, 12:21 Coraz wiecej dziwnych tematów i dziwnych osób, istniał gdzieś spis nicków bet66, może ktoś wyszpera i zamieści. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natasza39 Proszę bardzo: 29.09.06, 13:07 Główne niki to: beatea monopri biala_kalia cogita peaker unisex tramwajarka milu_tka figur_ka cofitofi bet66 roz_darta sarina kochankaa tele_sfor pittypat timora nie.pierwsza a.malusia rififi taka_laska fi_gurka borys.m naemi ani_ta anisima naeni vovita jedna.jedyna Podejrzana również o : zofia38 zoffia25 zdrajca.maz zawzietafiona www40 wredzioszka woman_in_blue1 Wolniewicz wlodek.pl wjarosz wiszniewska Odpowiedz Link
natasza39 Re: Proszę bardzo: 29.09.06, 13:15 majeczka2310 napisała: > skąd Wy to wszystko wiecie? "Gwiazda" jest znana na wielu forach. Admini niektórych forów wiedza poprostu i na wielu zamknietych forach od długiego juz czasu "wisza" takie spisy. Moja zasługa w tym żadna Odpowiedz Link
joasia69 Re: Proszę bardzo: 29.09.06, 13:12 )))) ja bym się zgubiła przy drugim jak ona to wszystko zapamiętuje???? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Proszę bardzo: 29.09.06, 13:15 Dziekuje za listę, teraz chyba trzeba będzie ją uzupełnić, bo chyba znowu wymyśliła parę nowych. Odpowiedz Link
natasza39 Re: Proszę bardzo: 29.09.06, 13:17 ladyhawke12 napisała: > Dziekuje za listę, teraz chyba trzeba będzie ją uzupełnić, bo chyba znowu > wymyśliła parę nowych. Napewno ma nowe. Niektórym swoim wcieleniom tworzy nawet historie i pisze przez jakis czas z sensem, zeby wzbudzic zaufanie. ale po jakims czasie zaczyna pieprzyc w swoim stylu i tak przybywa następny nik do "listy" Odpowiedz Link
bet66 Re: Proszę bardzo: 29.09.06, 14:40 13monique_n napisała: > Natasza Jestes wielka! NIE, ona nie jest wielka, tylko ŻAŁOSNA.... z tą mania śledczą..... A jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia w życiu , no ale co tu wymagać od prowincjonalnego zakompleksionego babiszona. A moze tak jakąś komisyjkę powołać ? ....haha Odpowiedz Link
natasza39 Re: Proszę bardzo: 29.09.06, 14:46 bet66 napisała: >A moze tak jakąś komisyjkę powołać ? ....haha Oprócz rozsczepu osobowosci masz jeszcze manię wielkości. Bet jesteś jednym wielkim empirycznym przeżyciem dla kazdego psychiatry! Odpowiedz Link
la.loba Re: Proszę bardzo: 29.09.06, 14:09 przeczytałam listę. Szczeki szukam pod biurkiem. Odezwę się jak ją znajdę Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 13:14 bałam się że zostanę taka zgorzkniała jak bet ale widze że mi to nie grozi, ona oszalała Odpowiedz Link
majeczka2310 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 13:19 a ja twierdzę przeciwnie, ona jest genialna. Zapamiętać tyle różnych nicków, haseł, przerywników. A nawet zapamiętać gdzie się ma ściągę do nich to już wyczyn. Ja czasami nie pamiętam, gdzie zaparkowałam, nie mówiąc już o pinie. Podziwiam ją. Tylko za te imiona oczywiście. Odpowiedz Link
natasza39 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 13:24 majeczka2310 napisała: > a ja twierdzę przeciwnie, ona jest genialna. Zapamiętać tyle różnych nicków, > haseł, przerywników. A nawet zapamiętać gdzie się ma ściągę do nich to już > wyczyn. E tam, wielu wariatów jest systematycznych. Szczególnie jesli maja "plan" jak innym dokuczyć. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 13:31 ona musi być bardzo samotną dziewczyną i równie mocno pokręconą.... Odpowiedz Link
13monique_n Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 13:33 brzoza75 napisała: > ona musi być bardzo samotną dziewczyną i równie mocno pokręconą.... No, skora "manie" meza za wszelka cene zrobilam celem swego zycia. A nie bycie z kims, kto wolny, dobrowolnie przy niej jest... wolny wybor, jej i kazdego. Odpowiedz Link
bet66 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 14:34 dziękuję, dziękuję i polecam się na przyszłość ... Boszeee, ale ja sławna jestem, czuje się niezmiernie dowarosciowana. Przeciez ja for gwiazdą jestem...a wszytkie te tu kaszaloty mi zazdroszczą, co widać , słychać i czuć. Ludzie kolekcjonują sobie moje nicki, aby mnie sobie poczytać, śledzą moje wypowiedzi. Zamierzam wydać ksiązkę pt. " Bet 66 i reszta forumowego świata" - ze wszystkimi moimi postami i reakcjami na nie. To będzie pasjonująca lektura ....moze doczeka się naukowego opracowania... a ja dostanę doctora honoris causa jakieś sławnej uczelni....świetlana przyszłość dzięki wam mnie czeka, jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link
natasza39 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 14:43 bet66 napisała: > Zamierzam wydać ksiązkę pt. " Bet 66 i reszta forumowego świata" - ze > wszystkimi moimi postami i reakcjami na nie. > To będzie pasjonująca lektura ....moze doczeka się naukowego opracowania... To może byc nawet podręcznik dla poczatkujących psychiatrów! Masz rację bet, pochwal się swoja "śrubą" całemu swiatu. Forumy na "gazeta" to mało. Odpowiedz Link
bet66 Oj głupia ty, głupia ty 29.09.06, 14:55 przypomniała mi sie taka pisenka .... Natasza mówią mi ...oj głupia, głupia ty. Nie trać czasu tylko wracaj do roboty i śledź te moje nowe nicki , bo trochę się rozleniwiłaś i wiele nowych przeoczyłas ... a przy najbliższej wypłacie polecę po premii. Koleżanki muszą przecież wiedziec , co bet i gdzie pisze, aby byc na bieżąco. Odpowiedz Link
debilna_natasza39 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 15:14 moj nowy nick na cześć głownego śledczego...haha Odpowiedz Link
natasza39 miło mi że taka agresję w tobie wzbudzam. 29.09.06, 15:17 Nawet nie wiesz jak mnie połechtałaś Odpowiedz Link
debilna_natasza39 Re: miło mi że taka agresję w tobie wzbudzam. 29.09.06, 15:20 natasza39 napisała: > Nawet nie wiesz jak mnie połechtałaś polecam sie na przyszłość...Pa . Odpowiedz Link
weekenda Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 15:16 Słuchajcie, jakem blondynka nie kumam - po co komu taka ilość nick'ów??????? to szczególny rodzaj hobby tak? Odpowiedz Link
natasza39 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 15:19 weekenda napisała: > Słuchajcie, jakem blondynka nie kumam - po co komu taka ilość nick'ów??????? to > > szczególny rodzaj hobby tak? Blondynka, nie blondynka, nie zrozumiesz, jesli nie jestes lekarzem psychiatrą. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 15:26 Blondynka, nie blondynka, nie zrozumiesz, jesli nie jestes lekarzem psychiatrą. czas pomysleć o drugim fakultecie Odpowiedz Link
weekenda Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 16:02 Brzózko, to znaczy, że ta jakaś pani mocno złośliwa jest tak? i dokucza innym tak? i nie wpuszczają jej na fora albo uprzedzają się natychmiast jak widzą jej nick tak? a że ona wcale taką złą się nie czuje więc jednak chciałaby tak? więc ciągle wymyśla się na nowo tak? hmmmmm.... Odpowiedz Link
debilna_natasza39 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 16:43 brawo weekenda, ty jedyna wiesz o co w tym wszystkim chodzi, bo nie czyta się to co pisze bet, nie dyskutuje z nią merytorycznie, tylko histerycznie reaguje na jej nick, dokopując personalnie niewybrednymi inwektywami.. Odpowiedz Link
debilna_natasza39 Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 15:27 weekenda napisała: > Słuchajcie, jakem blondynka nie kumam - po co komu taka ilość nick'ów??????? No właśnie po co? A moze ta bet jest przytłoczona cięzarem swej sławy i musi ciągle uciekać przed sforą depczacą jej stale po pietach, która bez niej nie moze zyć i normalnie funkcjonować, bo jak się jej nie dokopie, to dzien mozna spisać na straty... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Był gdzieś spis nick-ów bet66 29.09.06, 20:16 Ja tam po prostu po chłopsku: tej bet chłopa trza...Ino CHŁOPA...I frustracje miną, niskie poczucie własnej wartości itp. Mam rację drogie Panie? Odpowiedz Link
tricolour Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 29.09.06, 20:23 ... czy tylko o jego... no... aramacie? Bo normalny chłop nie będzie brał sie za taką, jak Bet66. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 29.09.06, 21:10 jarkoni znasz chetnego na ta wariatkę??? reflektujesz???? To musiałby byc desperat potworny ))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 29.09.06, 21:23 Nie wiem jak opinie innych, ja nie potrafię rozgryżć bet, vide jej wcieleń..Niby pisze całkiem po polskiemu, ale po co tyle wcieleń...Obawia się czegoś? Aż tak wielka frustracja? Odpowiedz Link
jarkoni Re: Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 30.09.06, 11:20 I co dalej z tą bet? Z ciekawości pytam..Uciekła? Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 30.09.06, 11:58 Schytać...roszarpać na strzępy!!! Odpowiedz Link
scriptus Re: Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 30.09.06, 12:04 Brawo Bet, Twój wysiłek posiadania wielu nicków poskutkował przynajmniej zabawnym wątkiem na naszym forum )) A co do chłopa dla Bet, sądzę, ze potrzebny jest jej też jakiś taki wielonickowiec o wielu twarzach, a'la pogański Światowid ))) Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 30.09.06, 12:11 scriptus napisał: > A co do chłopa dla Bet, sądzę, ze potrzebny jest jej też jakiś taki > wielonickowiec o wielu twarzach, a'la pogański Światowid ))) Obowiązkowo kilku z gębami spuchniętymi od wódki niedopałkiem podniesionym z chodnika. Jak się śmiać, to do rozpuku. Nie ma się co czaić. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Mówisz o chłopie z krwi i kości.... 30.09.06, 12:15 Sriptusie, albo Scri, jak tam Panie mówią... Posąg Swiatowida chyba był czworokątny i miał tylko 4 oblicza..To taka bet je bije wielokrotnie z ilością osobowości..Dr Jekyll i Mr Hyde niech się chowa... To chyba wyjątkowo sfrustrowana i niedowartościowana panienka.. Niech jej się wiedzie i powodzenia w wymyślaniu nowych nicków.. A my obyśmy zdrowi byli.. Odpowiedz Link