czamon Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 01:14 ja, ale ja miałam dzisiaj za duzo wrażen (pierwsza sprawa rozwodowa i nie chcą mi dać rozwodu!) Odpowiedz Link
pomidorowa5 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 01:17 Witaj A Ty sie tak uparlas a oni nie chca ? no patrz co za malpy z nich Ja czekam kochana od kwietnia na uprawomocnienie sie wyroku i tez mi nie chca go uprawomocnic Odpowiedz Link
czamon Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 01:20 no własnie ja tu przygotowana byłam na ciezką batalię ale wygraną, a oni mi odroczyli sprawę, bo męzuś nie chce się rozwodzić...co za zycie! Odpowiedz Link
pomidorowa5 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 01:22 Sibe gratuluje bo ja wciaz nie moge a powinnam oj powinnam Odpowiedz Link
pomidorowa5 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 01:22 Achh zapomnialam zyczyc dobrej nocki Odpowiedz Link
pomidorowa5 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 01:29 Gdyby nie te rozwody moze chcialoby nam sie spac hehe chociaz ja nie przez ta okolicznosc oka zmrozyc nie moge i tak naprawde sama nie wiem czemu pelni chyba nie ma Odpowiedz Link
pomidorowa5 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 01:34 Lozeczko juz poscielilam pieknie , kompa wylacze za chwilke swiatlo zgasze,swieczke zgasze , wskocze pod kolderke i moze zasne musze ...dobrej nocki Odpowiedz Link
libra22 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 07:18 Mam nadzieję, że się Pomidorowa wyspałaś Ja teraz nie mogę, choć mogłabym dłużej, ale to przez pracę. Na bezsenność rozwodową przyjdzie pora później miłego dnia Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 08:39 Pomidorowa ja wręcz przeciwnie, natomiast bardzo ciężko mi się obudzić rano Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 08:40 a czy to nie za Ciebie miałam trzymać kciuki i uczucie które się zjawiło? Odpowiedz Link
makaveli31 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 09:02 Bezsenność w Seatle - fajny film....polecam ) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 09:18 Maka magiczny film to "Dom nad jeziorem". Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 09:34 No i "Rekwiem dla snu". Też nawiązuje do tematu wątku Odpowiedz Link
libra22 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 09:45 Niektórzy mówią, że w grobie Brzózko A za oknem w końcu jesiennie, kropi deszcz, drzewa zżółkły, pieknie jest na spacer po pracy Odpowiedz Link
brzoza75 Libra 24.10.06, 09:47 myślimy podobnie szukałam tego powiedzenia depresjo słodka depresjo nie no oczywiście spacer murowany musze zaliczyć tez w weekend. Odpowiedz Link
anja_pl Re: A ja spac nie moge 25.10.06, 01:08 wróciłam do domu dziś późnym popołudniem, a świat był wokół różowy, było cudnie, poprzez złoto listków brzozy przeświecało różowawe niebo, różowa poświata układał sie na pelargoniach nadając im niesamowity kolor, zieleń liści róż zrobiła się ciemniejsza i wspaniale wyglądała z ciemnoczerwonymi kwiatami, pod złocistą brzozą, winobluszcz pięciolistowy ma liście koloru ciemnego bordo, obok ciemnozielone róże, a na to wszystko różowe niebo, po prostu chwila, a jaka cudna.... dla takich chwil warto żyć i nie ważne jest ... co dalej, bo jakoś to będzie, Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: ANIU, PIĘKNE!!!!! 25.10.06, 13:56 Mamy wspaniałe hasło rozpoznawcze na kolejny "tajny" zlot: > "pod złocistą Brzozą, winobluszcz pięciolistowy ma liście koloru ciemnego bordo" Odpowiedz Link
brzoza75 Re: ANIU, PIĘKNE!!!!! 25.10.06, 14:08 a odzew : najlepsze kasztany sa pod fontanną Odpowiedz Link
brzoza75 z mazur 24.10.06, 09:49 tak...ale do weekendu to jeszcze duuuużooo czasu , wykończę się, ale w ten weekend zmianiamy czas i tego należy się trzymać prawda? Odpowiedz Link
z_mazur Re: hmm 24.10.06, 17:55 > czy w weekend zadziała jakiś czasowstrzymywacz? Oj, fajnie by było. Rozmarzyłem się teraz. Odpowiedz Link
z_mazur Re: hmm 25.10.06, 10:04 Trzymanie kciuków może pomóc, ale przydałaby się też jakaś potężniejsza magia. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: hmm 25.10.06, 10:18 Może pomóc więc nie do końca jestes przekonany? Może zatem urok potężny rzucę jak na czarownicę przystało? Odpowiedz Link
z_mazur Re: hmm 25.10.06, 10:53 Czarownicę???? Jakoś w kontekście Ciebie i magii bardziej kojarzy mi się słówko wróżka. Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 09:51 > Kurcze Misiu kiedy ja się wyśpię ? Tego filmu ("Rekwiem...") nie radzę oglądać przed snem, zwłaszcza samemu... Już lepiej "Życie ukryte w słowach" - przynajmniej dobrze się kończy Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 09:58 Tego filmu ("Rekwiem...") nie radzę oglądać przed snem, zwłaszcza samemu... Misiek coś Ty horrory tylko samemu jak bym chwyciła za rękę ze strachu to moglabym złamać)) z Happy Endem to tylko z dużo paczką chusteczek Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 17:42 brzoza75 napisała: > Misiek coś Ty horrory tylko samemu jak bym chwyciła za rękę ze strachu to > moglabym złamać)) To już wiem, na czym polega telewizja interaktywna Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 09:58 Rekwiem mam i ciagle planuje obejrzec ale sie boje, ze cholercia mnie zdołuje zbyt mocno....Misiu nie radzisz ogladac czyli ???? Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 17:50 Nie ma lekko) Radzę, bo to chyba najlepszy film Darrena Aronofsky'ego - taka lektura obowiązkowa. Ale boli. Parafrazując Hitchcocka - na początku jest bardzo ponuro, a potem jest coraz gorzej i gorzej... Ale zachęta, no nie Odpowiedz Link
phokara Re: A ja spac nie moge 24.10.06, 18:11 Generalnie w stanach nizin nastrojowych odradzam kategorycznie. Ale film - genialny. Odpowiedz Link
joasia69 A ja mogę spać ciągle.... 25.10.06, 10:39 ...jestem ciągle niewyspana. Nie mogę rano wstać. Ciągle ziewam i NIC mi się nie chce!!! tak właśnie mam Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja mogę spać ciągle.... 25.10.06, 11:36 Jak ja Cie rozumiem!!!!!!!!!!!!! no, tylko nad ziewaniem panuje, ale dzisiaj to zamiast dokumentacji jakiejs widze nieduza podusie DD Odpowiedz Link
phokara Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 11:56 Nieduza bo jestes malutka. ja widzie WIELKI JASIEK! Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:17 Pho, Ty potworze!!!! Juz crazy mi powtarza o niby nozkach i kompaktowej blondynce. A ja jestem wielkosci zwyczajnej, a nie malutkiej. Malutka podusia oznacza WIELKI poziom mojej determinacji, by sie przespac. PS A we Wroclawiu slonecznie! (ta jesien to mnie rozpieszcza ) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:20 Malutka podusia oznacza WIELKI poziom mojej determinacji, by sie przespac. Ja mam dużą podusię i duży poziom braku snu Odpowiedz Link
z_mazur Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:41 > Ja mam dużą podusię i duży poziom braku snu Hmmmm, intryguje mnie przyczyna tego permanentnego niedospania. Ale może to byłaby niedyskrecja. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 13:01 Chłopaku z Mazur przyczyn jest wiele... trzeba się czasem sporo nagimnastykować przed snem aby w przyszłości mogło to zaprocentować, taka magiczna lokata wiesz? Odpowiedz Link
z_mazur Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 13:34 > Chłopaku z Mazur przyczyn jest wiele... trzeba się czasem sporo nagimnastykować > > przed snem aby w przyszłości mogło to zaprocentować, taka magiczna lokata > wiesz? Oj przypuszczam Brzózko, że pytanie o szczegóły tej przedsennej gimnastyki byłoby już mocno niedyskretne. A co do magicznej lokaty, to muszę się rozejrzeć za możliwością jej złożenia, nawet jeśli to rzeczywiście grozi niedospaniem. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 13:35 i wiesz któregoś dnia może w końcu obudzę się ze świadomością, że wszystko przychodzi i odchodzi i nawet zmieni mi się obraz wspomnień, o których miało być, że nigdy albo na zawsze. Mogę pogrążać się w stracie albo patrzeć prosto w słońce, próbować jeszcze raz. Tak zamierzam własnie zrobić. Odpowiedz Link
crazysoma Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:23 Wielkosc moze masz "zwyczajna" ale wiesz, o caloksztalcie stanowia tzw. szczegoly, a Twoje szczegoly to np. nibynozki )))) caluje juz prawie bez kataru, ale zjadlam chyba pol kilo imbiru plus ta aspiryna jak antybiotyk i kurcze... dziala. p.s.w Warszawie melancholijna jesien z fruwajacymi liscmi, szczegolnie z brzozy Odpowiedz Link
brzoza75 Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:30 p.s.w Warszawie melancholijna jesien z fruwajacymi liscmi, szczegolnie z brzozy jakoś Crazy nie zauwazyłam ale to pewnie przez tą mgłę na oczach Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:48 crazysoma napisała: > Wielkosc moze masz "zwyczajna" ale wiesz, o caloksztalcie stanowia tzw. > szczegoly, a Twoje szczegoly to np. nibynozki )))) Kurcze, Pho wymyslila takie czepliwe okreslenie jeszcze zima, jak sie spotkalysmy pierwszy raz, i cholera chwycilo, jak nie powiem co DD > p.s.w Warszawie melancholijna jesien z fruwajacymi liscmi, szczegolnie z > brzozy Odkurzacz do lisci trzeba sprowadzic - Montreal ma takie Odpowiedz Link
crazysoma Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:51 > Odkurzacz do lisci trzeba sprowadzic - Montreal ma takie Jurata tez, ale ja widzialam pana, ktory odkurzal te liscie wdmuchujac je pod samochody. Odpowiedz Link
phokara Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:25 > Pho, Ty potworze!!!! Juz crazy mi powtarza o niby nozkach i kompaktowej > blondynce. A ja jestem wielkosci zwyczajnej, a nie malutkiej. Czyli ze niby co... to ja jestem przerosnieta??? faktycznie, potwor ze mnie! Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:42 Nie jestes przerosnieta, ale ja tez nie jestem mala. Ty po prostu jestes absolutnie wlasciwych rozmiarow A ja jestem sobie zwyczajnie proporcjonalnie mniejsza ))) Odpowiedz Link
crazysoma Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:50 moze sek jest w szerokosciach a nie wysokosciach? Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 12:56 crazysoma napisała: > moze sek jest w szerokosciach a nie wysokosciach? Dobre pytanie, ale w stanie niedospania, to ja wole nie probowac udzielac na nie odpowiedzi, bo cos palne i dopiero bedzie DDDD co do seka - chcesz ten skecz na maila (ale serwer pocztowy sie powiesil)? Odpowiedz Link
crazysoma Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 13:03 Poprosze. Moni, ale dlaczego wlasciwie Ty znowu jestes niewyspana? Halny jakis permanentny szaleje we Wroclawiu? DDDDD Odpowiedz Link
13monique_n Re: A ja moge˛ spac´ cia˛gle.... 25.10.06, 13:16 no, co ja poradze. Warunki nie sprzyjaja spaniu - niby do gor daleko, ale... czarownice wiele potrafia DD Sek zaraz pojdzie Odpowiedz Link