Dodaj do ulubionych

Trójmiasto - spotkanie

22.01.07, 13:28
No dobra, koniec zazdroszczenia innym "ośrodkom". Czas na spotkanie w
Trójmieście.
Tylko trzeba ustalić jaki dzień tygodnia nabardziej by pasował wszystkim,
jaka pora, z dziećmi czy bez (od tego zależy lokal).
Nie rzucam żadną datą, bo na razie robimy zwiad ogólny.
Ja moge organizowac w Gdyni, ale pewnie większosć będzie wolała w Sopocie lub
w Gdańsku. Wtedy ktoś stamtąd wskaże miejsce.
Osobiście mogę bez dziecka w wekend, kiedy przypada opieka jego ojcu.
Obserwuj wątek
    • jagoda4444 Re: Trójmiasto - spotkanie 22.01.07, 13:49
      Byłoby fajnie poznać Was w realu. Jestem za weekendem, nieważne którym, co na
      to reszta trójmiejskich forumowiczów?
      • libra22 Re: Trójmiasto - spotkanie 22.01.07, 14:02
        Tzn ja proponuję ogólnie: 3 luty lub 9-10 luty.
        • pomimo1 Re: Trójmiasto - spotkanie 22.01.07, 14:33
          3 lutego mam impreze rodzinna, ale do 19.00 sie z tym uporam. pasuje mi
          najbardziej Gdynia. Wolicie pub, czy dyskoteke, bo mnie zdecydowanie bardziej
          pasuje PUB. Strych na placu kaszubskim jest ekstra, również w gemini pub na
          parterze. jesli Sopot, to sie juz tak nie znamsmile
          • dzidzia803 Re: Trójmiasto - spotkanie 22.01.07, 14:42
            Mi tez najbardziej pasuje Gdynia i 03 lutego byłoby super. Mały spędza wtedy
            czas z tata.
            • alicjaaleksandra Re: Trójmiasto - spotkanie 22.01.07, 19:14
              Ja proponuje Sopot. Blizej mi z Gdanska. smile Wolny weekend mam 10 lutego i co 2
              tygodnie. Ale moge sie postarac i cos wymyslic.
    • fiducia_32 Re: Trójmiasto - spotkanie 22.01.07, 19:14
      Niestety u mnie w weekend kiepsko. No chyba ze spotkanie odbyloby sie przed
      poludniem wtedy moze sie wyrwe smile Dla mnie optymalna data bylby 20 luty
      (wtorek). Jestem wtedy w Trojmiescie na 100%. Planujcie sobie jednak tak jak
      Wam jest wygodnie. Sprobuje sie jakos dostosowac. Chociaz Libra wie jakie to u
      mnie trudnr...smile
      • kara114 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 07:38
        Ja proponuję Sopot i knajpę Sanatorium. Fajny klimat tam jest. Co do dnia, to
        ja się dopasuję, choć oczywiście najbardziej odpowiada mi piątek lub sobota.
        • alicjaaleksandra Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 09:03
          Sanatorium jest ok. Wiec kiedy?
          • kara114 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 10:29
            2 albo 3 luty by Wam pasował?
            • pomimo1 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 12:04
              to ja wolalabym 02 lutego chyba. moze byc to Sanatorum w Sopocie.godzina -
              najlepiej po 20.
              • kara114 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 12:26
                Prawdę mówiąc też bardziej odpowiada mi drugi luty. Około 20 może być. Co na to
                inni? Zgadzacie się, czy może komuś nie pasuje?
                • kara114 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 12:37
                  Sorry! Przypomniało mi się, że 2 mam juz umówione spotkanie. Może być 3 albo 9
                  lub 10 luty?
                  • dzidzia803 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 13:10
                    Wolałabym 10 i w Gdyni pleaaaaase
                    • pomimo1 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 13:34
                      Ok, to ja sie dostosuje. 3-go moze byc,ale wieczorkiem pozniejszym jesli juz. z
                      reszta -postaram sie dopasowac. dziecie juz rosle,wiec zostanie w domu samesmile
    • dzidzia803 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 20:00
      No to jak dziewczyny, kiedy zbiórka????
      • libra22 Re: Trójmiasto - spotkanie 23.01.07, 21:48
        Jak na razie większość jest za 10 lutym (sobota) godzina ok 19-20, w Sopocie w
        Sanatorium.
        Prosze o przemysleniesmile Skoro to za 2 tygodnie to nie ma pospiechu.
        • kara114 Re: Trójmiasto - spotkanie 24.01.07, 07:25
          Ja myślę, że 10 luty i Sopot to dobry pomysł. Sopot jest po środku. Ja na
          przykład mieszkam we Wrzeszczu i do Gdyni średnio chce mi się jechać. Zresztą
          nie znam Gdyni, a Sopot jest opcją optymalną. Fajnie. Już się nie mogę
          doczekać. A jak się rozpoznamy?
          • libra22 Re: Trójmiasto - spotkanie 24.01.07, 08:17
            Znak rozpoznawczy będziemy jeszcze ustalaćsmile
            Proszę osoby, które zaproponowały Sanatorium ewentualnie o informację, czy nie
            trzeba by stolika rezerwować?
            No i juz konkretne deklaracjesmile
            • pomimo1 Re: Trójmiasto - spotkanie 24.01.07, 08:26
              ok, 10 lutego! Sanatorium. dla takiej grupy stolik trzeba rezerwować.tylko
              godzina około 20, co?
              • libra22 Re: Trójmiasto - spotkanie 24.01.07, 08:29
                Godzina ok. Ile osób jeszcze nie wiadomo, bo gdyby więcej to o ile pamietam, w
                sanatorium nie ma dużych stolików (ale byłam dawno temu).
                • alicjaaleksandra Re: Trójmiasto - spotkanie 24.01.07, 11:43
                  mejsce, pora - ok. smile)
                  • kara114 Re: Trójmiasto - spotkanie 24.01.07, 13:29
                    Myślę, że warto zarezerwować. Jak będzie nas dużo, to nam połączą stoliki.
                    Jakby co to mogę rezerwować.
                    • phokara Libra, 24.01.07, 13:38
                      Wydro z Wydm.
                      (Wydra nad wydmami... - ach, romantisz..)

Jestem z Ciebie dumna. O!
                      I caly SKS!

• libra22 :-) 24.01.07, 13:49
                        Phosmile dygudyg - staram się ten sztandar wydrowatości nieść i powiewaćsmile

Kara - na razie zdeklarowało się 5 kobiet, więc może nie trzeba będzie złączać.

Fidu - nie damy rady dopasowac się w ten wtorek, może Ty dasz radę 10?
                        • kara114 Re: :-) 25.01.07, 07:31
                          W takim razie zgadamy się ostatecznie po niedzieli. Jak już będę wiedziała ile
                          nas dokładnie jest, to zadzwonię i zarezerwuję.
                        • fiducia_32 Re: :-) 25.01.07, 18:28
                          oczywiscie ze bede probowala sie dostosowac! smile
    • ann233 Re: Trójmiasto - spotkanie 25.01.07, 19:30
      Jestem za, na 100% obojętnie kiedy i gdzie, ja się dostosuję.10.02-super by
      było.Ania
      • dzidzia803 Re: Trójmiasto - spotkanie 27.01.07, 18:00
        Też jestem za. 10 luty - super. Czekam na potwierdzenie.
        • libra22 Zmiana ewentualna 28.01.07, 17:17
          Słuchajcie - były nie może wziąć syna 10 lutego, bo cos tam ma. Czy można by
          zmienić termin na 9 lutego - piątek?
          • dzidzia803 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 17:20
            Ja jestem jak najbardziej za. Tatuś zabiera synka na weekend.
          • pomimo1 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 18:13
            libra, a syn sam nie zostanie? toz to chyba 8-9 latek,nie? mojego chyba bede
            wlasnie musiala zostawic w domu,bo tatus wyjechal na pare mcy, a instytucja
            dziadka w rachube nie wchodzi. ja zas nie wiem,czy w tym terminie nie bede miala
            firmowej imprezy intergracyjnej.
            • libra22 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 21:50
              Nie, nie zostawiam syna samego. Albo będę coś mocno kombinować (choć mam
              niestety wadę "nieproszenia i nienapraszania się" w pewnych sprawach), albo
              spotkacie się beze mnie, a ja dołączę innym razem.
              No, albo u mnie po prostu, jak się zgodziciewink Imprezka składkowasmile
              • pomimo1 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 21:55
                spoko, jakos sie dogadamy. ustalimy termin, czas, miejsce. albo wszystkie, albo
                wcalesmile martwie sie tylko o te impreze firmowa, ale ze jak jestem organizatorem,
                to juz wykombinuje termin dogodnysmile a co do dziecka , to ja z braku innego
                wyjscia mojego "marnotrawnego" od dawien dawna przyzwyczajam do samodzielnosci.
                Niestety... Jako mezatka jeszcze polegac moglam li i jedynie na sobie i wlasnych
                potencjalach czasowych, stad juz 5-latek czasem zostawal sam,bo mama biegala po
                zakupy. ciagle sama...
                • libra22 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 22:02
                  Mój czasem sam zostaje, jak na zakupy wychodzę, ale nigdy nie na noc. Ma
                  strachy. Ja tez bym nie mogła. Ja nie mam nic przeciwko imprezce u mniesmile
                  Tylko to w Gdyni, więc dla niektórych daleko.
                  • pomimo1 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 22:04
                    suuuper, sama mieszkam w samym centrum gdyni i nie mam nic przeciw spotkaniu w
                    Gdynismile dogadamy sie wszystkie.
                    • pomimo1 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 22:05
                      wiecie co? tak mi przyszlo do glowy,ze sie spotkamy i okaze sie,ze sie znamysmile
                      mam tyle rozwiedzionych kolezanek, chodzilam do liceum i na studia w
                      trojmiescie. jakies takie mam przeczucie,ze sie spotkamy i nagle swiat znow sie
                      skurczysmile
                      • libra22 Re: Zmiana ewentualna 28.01.07, 22:52
                        Nie jest tak zle - ja jestem "napływowa'smile
    • bazyliada Re: Trójmiasto - spotkanie 28.01.07, 23:28
      No może jakiś jeden termin uda Wam się zgrać smile

Mam nadzieję, że się spotkacie i będzie to świetne pierwsze spotkanie i
      umówicie się kiedyś na następne, na które do Was dołącze.

Na razie nie mogę, bo nie jestem "trójmieszkanką ', ale może nastepnym razem
      sobie coś zorganizujesmile

serdeczności smile
      • kara114 Re: Trójmiasto - spotkanie 29.01.07, 08:04
        Jak dla mnie może być 9 luty. Myślę, że w przyszłym tygodniu powinniśmy już się
        określić na 100 procent co do miejsca i godziny. Pozdrawiam Was wszystkie
        serdecznie.
    • pomimo1 Re: Trójmiasto - spotkanie 29.01.07, 10:51
      niestety, w piatek 09 lutego w sopocie mam impreze firmowa, wiec odpadam e
      spotkania. prosze was bardzo zatem o inny termin
      • dzidzia803 Re: Trójmiasto - spotkanie 29.01.07, 16:29
        Ja sie dostosuje do was dziewczyny
        • libra22 dwie opcje 29.01.07, 21:01
          Albo tydzień pózniej, albo w piątek lub sobotę w niepełnym składzie. Może być w
          końcu tak, że nigdy nie będziemy mogły się spotkać naraz. Może w tę sobotę (10
          lutego) ja bym z małym na godzinkę wpadła po prostu. A może nagle okazac się,
          że były ma czas, bo w zasadzie ustalanie z nim pewnych rzeczy bywa
          takie.....nieprecyzyjne.
          • pomimo1 Re: dwie opcje 29.01.07, 21:35
            jako Pani Organizator Zamieszania wiem z doswiadzcenia,ze w piatek 9 nie wyrwe
            sie ani na 5 minut z tej imprezy firmowej,bo moj szef sam do baru po drinka nie
            trafi (przykre to).Optuje zatem przy 10 lutego, o ile libra bedzie mogla (prezes
            naszego klubu Tecza), a jak nie, to 16 albo 17 lutego.
            • libra22 ok 29.01.07, 21:48
              Nie bedziemy jednak chyba przesuwac terminów i mącić. Zostańmy przy 10 lutym. A
              ja zobaczę. Może coś wykombinuję.
              • kara114 Re: ok 30.01.07, 07:36
                Dziewczyny ja te myślę, że opcja 10 luty powinna zostać. Libra zrób
                wszystko,żeby było dobrze.
                • dzidzia803 Re: ok 30.01.07, 20:04
                  Jeste za 10.
                  • fiducia_32 Re: ok 30.01.07, 21:00
                    No wiec dziewczny ja juz wiem ze 10-go to spedze przy torcie babci na 18-stce
                    kuzynki w Toruniu...sad
                    • ann233 Re: ok 01.02.07, 20:31
                      Ja się dostosuję do każdego terminu
                      • libra22 Zostajemy przy 10 lutym 01.02.07, 21:02
                        Na 19.00 w Sanatorium w Sopocie. Ja najwyżej przyjdę z synem.
                        W tym tygodniu czas na potwierdzanie obecności, żeby można było zarezerwowac
                        stolik.
                        smile

Fidu- następnym razem się udasmile Baw się dobrze z rodzinąsmile
                        • kara114 Re: Zostajemy przy 10 lutym 02.02.07, 07:39
                          Ja będę. Jak się rozpoznamy?
                          • libra22 Re: Zostajemy przy 10 lutym 02.02.07, 16:56
                            Pewnie wyborcza na stolewink
                            I jak poznaję kolejne rozwódki, to bedzie to stolik najatrakcyjniejszych kobiet
                            w lokaluwink
                            (nie to, żebym tak o sobie)
                            • phimamdosc Re: Zostajemy przy 10 lutym 02.02.07, 17:00
                              libra22 napisała:

> I jak poznaję kolejne rozwódki, to bedzie to stolik najatrakcyjniejszych
                              kobiet w lokaluwink

cholera... a już chciałam powiedzieć, że wezmę Miśka na bodyguarda i
                              przyjedziemy do Sopotu. a tu takie buty...
                              ani ja atrakcyjna, ani on kobieta...
                              szit. świat jest do bani. idę pracować.
                              pa

p.s. sorry za szafowanie Miśkiem, to tylko i wyłącznie koleżeńskie żarty smile
                              • pomimo1 Re: Zostajemy przy 10 lutym 02.02.07, 18:07
                                zostajemysmile ja bede,impreza firmowa jednak odwolana.
                                kurde, wlasnie zadzwonil do mnie kuzyn,ktorego nigdy w zyciu na oczy nie
                                widzialam i zaproponowal,ze od poniedzialku bedzie u mnie tydzien mieszkal, bo
                                ma sluzbowy pobyt w trojmiescie. Kurka blaszka, jak ja przy obcym chlopie w
                                dwoch pokojach (jeden przechodni) bede sie kapac, załatwiac (sorry), jesc, pic
                                wino, zajmowac synem i pisac kolejny projekt????? jestem zalamana. co robic, co
                                robic??????
                                • dzidzia803 Re: Zostajemy przy 10 lutym 02.02.07, 20:05
                                  nej dziewczyny, ja tez bede na 100%. Tylko musicie mi wytłumaczyc gdzie to jest,
                                  bo ja odwiedzam bardziej knajpy w Gydyni niz w Sopocie.
                                  • libra22 Re: Zostajemy przy 10 lutym 03.02.07, 11:29
                                    Kara - masz jakiegos linka do "Sanatorium"?
                                    Pomimo - albo odmów, albo.... może być fajnie. Może to fajny kuzyn jest i
                                    dzieckiem się zaopiekuje w zamian za darmowy nocleg? No i te wina niech Ci
                                    dostarcza oraz otwierawink
                                    Phi - Ty tu nie ściemniaj, tylko jak możesz to przyjeżdżaj, z Miskiem czy bezsmile
                                    • pomimo1 Re: Zostajemy przy 10 lutym 03.02.07, 12:25
                                      www.sanatoriumsopot.com/
                                      • ann233 Re: Zostajemy przy 10 lutym 03.02.07, 15:58
                                        Jak bym jechała kolejką SKM, to na jakim przystanku powinnam wysiąść?
                        • ann233 Re: Zostajemy przy 10 lutym 03.02.07, 15:55
                          Będę na 100%, nie mogę się doczekać
                          • libra22 Re: Zostajemy przy 10 lutym 03.02.07, 16:14
                            Przystanek "Sopot", potem Monciakiem do mola, ale przed przejściem przez ulicę
                            (na wysokości gofrów) w prawo i tam po prawej po jakims czasie jest Sanatorium.
                            smile
                            • ann233 Re: Zostajemy przy 10 lutym 03.02.07, 20:53
                              Wielkie dzięki, trafię.Na 19 godz,prawda?
                              • libra22 Re: Zostajemy przy 10 lutym 04.02.07, 11:54
                                No własnie, skoro to sobota to może na 18?
                                • kara114 Re: Zostajemy przy 10 lutym 05.02.07, 07:35
                                  Jak dla mnie może byc na 18. A ile nas w sumie będzie?
                                  • pomimo1 Re: Zostajemy przy 10 lutym 05.02.07, 09:42
                                    bede np jasmile skacowana jednak po firmowej impreziesad moze byc 18.00
                                    • libra22 Re: Zostajemy przy 10 lutym 05.02.07, 15:18
                                      No tak. Mały mi zachorował. Nie mam do niego opieki. Chyba, ze wyzdrowieje,
                                      albo eks jednak nie będzie miał jakiejś tam imprezy.
                                      Będę pisała.
                                      A mi wychodzi, że: Kara, Pomimo, Ann, Dzidzia, Alicjaaleksandra i ja, jak dam
                                      radę.
                                      • kara114 Re: Zostajemy przy 10 lutym 06.02.07, 07:31
                                        No to gites. Myślę, że ostatecznie umówimy się w piątek.
                                        • pomimo1 Re: Zostajemy przy 10 lutym 06.02.07, 17:40
                                          blagam,nie w piatek! w piatek o 5.20 jade do stolycy, potem szybki powrot do
                                          domu i ...na 21.00 impreza firmowa w sopocie,ktora sama organizuje,wiec byc
                                          musze i szefowi drinki podawactongue_out wszystko, tylko nie piatek.
                                          A moze skoro libra nie da rady to za tydzien?
                                          Libra, a moze u kogos w domu i synka wezmiesz?
                                          Moze byc nawet u mniesmile a synki sie pobawiasmile
                                          • kara114 Re: Zostajemy przy 10 lutym 07.02.07, 08:22
                                            No przecież nie w piątek, tylko w sobotę. I ja osobiście wolę w knajpie. W
                                            końcu zresztą stanęło na tym, że spotykamy się w Sanatorium o 18 w sobotę!!!!!
                                            • libra22 Re: Zostajemy przy 10 lutym 07.02.07, 13:35
                                              Taksmile
                                              ja kombinujęsmile
                                            • 374.4w Re: Zostajemy przy 10 lutym 07.02.07, 13:37
                                              kara114 napisała:

> spotykamy się w Sanatorium o 18 w sobotę!!!!!

oto do czego doprowadza człowieka rozwód, jak spotkanie to tylko w sanatorium.
                                              Bicze wodne będą?
                                              • kara114 Re: Zostajemy przy 10 lutym 07.02.07, 14:43
                                                Będzie głównie piwo albo inny alkohol. Co kto lubi.
                                                • libra22 Re: Zostajemy przy 10 lutym 07.02.07, 16:08
                                                  Jadłam tam kiedyś pyszny makaron carbonarasmile))
                                                  • kara114 libra22 08.02.07, 14:42
                                                    Jutro nie mam dostępu do netu, ale w sobotę o 18 stawię się w Sanatorium.
                                                    Liczę, że będziecie. Do zobaczenia Agnieszka
                                                  • libra22 Ostatecznie 09.02.07, 14:49
                                                    Już wiem co z opieka nad synem. Bedę miała dopiero od 19, wiec dotrę ok 20stej
                                                    dopiero.
                                                    Rozumiem, że nie ma rezerwacji stolika? Może gazeta wyborcza na stoliku?
                                                    Czy ktos ma telefon do Kary?
                                                    do jutrawink))
                                                  • pomimo1 Re: Ostatecznie 09.02.07, 15:28
                                                    ok. reszta bedzie na 18.00???
                                                    wezcie rzeczywiscie wyborcza ze soba i na stole polozcie, co bym rozpoznala.
                                                    bede miala na sobie na szyi taka jakby na szydełku robiona chuste kremowa
                                                    dziergana. poznacie mniesmile
                                                  • libra22 Re: Ostatecznie 09.02.07, 15:41
                                                    reszta pewnie na 18stąwink
                                                  • dzidzia803 Re: Ostatecznie 09.02.07, 18:17
                                                    Ja bede na 18.00. Juz sie nie moge doczekac.
                                                  • libra22 Re: Ostatecznie 09.02.07, 18:34
                                                    tylko prosze mi się nie popic do tej 20!
                                                    wink
                                                  • dzidzia803 Re: Ostatecznie 09.02.07, 19:26
                                                    Postaramy sie.Ale nie obiecuje!!!!!!!!
                                                  • ann233 Re: Ostatecznie 09.02.07, 20:29
                                                    Postaram się być punktualnie. Będę miała na sobie czarne futerko i biało czarny
                                                    szalik, jak nie zapomnę, to kupię wyborczą. Do zobaczenia
                                                  • bazyliada Re: Ostatecznie 09.02.07, 21:36
                                                    No po prostu wam zazdroszczę, brzydkie to uczucie, ale przyznaję się smile

Od Sopotu dzieli mnie 100 kilometrów, no to jest relany dystans do pokonania za
                                                    pomoca na przykłąd PKP.
                                                    Gorzej, ze zapaliły mi sie płuca i muszę się zastrzykać dwa razy dziennie.

Mam nadzieję, ze na następne spostkanie uda mi sie dotrzeć smile

Życzę Wam udanej zabawy wink
                                                  • libra22 Re: Ostatecznie 09.02.07, 22:07
                                                    dzięki Bazyliadowink do następnego razusmile
                                                  • pomimo1 Re: Ostatecznie 10.02.07, 13:24
                                                    A ja mam dla was pewna niespodziankesmile ale nie powiem,jakasmile w kazdym razie mam
                                                    nadzieje,ze sie ucieszycie. Libra, w zwiazku z ta niespodzianka musze ci wyslac
                                                    na maila moj nr telefonu. jako prezesssssska klubu zostaniesz wtajemniczona ,
                                                    co to takiego
                                                  • libra22 Re: Ostatecznie 10.02.07, 13:46
                                                    odebrałamwink
                                                    mnie się bardzo podobawink)))
                                                  • sonrisa3 Sprostowanie 10.02.07, 14:44
                                                    Libra, Twoja sygnaturka nie jest pożyczona ode mnie tylko od Brzozysmile
                                                    Ja ją tylko zacytowałam jak pisałam do Brzózki, że mi się to zdanie bardzo
                                                    podoba.
                                                    Tak samo, jak to Twoje o pracysmile
                                                  • libra22 Re: Sprostowanie 10.02.07, 17:31
                                                    No własnie chodziło mi o to, że Ty pierwsza użyłaś, ale moge skreslicsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka