kasiar74 23.04.07, 13:17 rozmawiają dzieci dwóch aktorek: -Mam nowego tatusia -Który to? -Ten, który gra główną rolę w tej nowej komedii -Fajny! Mieliśmy go w zeszłym roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazyrabbit Autentyk :) 23.04.07, 21:55 Moja kuzynka próbowała ostatnio wytłumaczyc mojej młodej , co to jest pochód pierwszomajowy... Kuzynka młoda , nastrój ogólnie baaardzo juz wesoły... Młoda nijak nie łapie zaszłości poprzedniego systemu. Na to kuzynka: "No ten pochód to tak jak parada gejów , tylko inne flagi nosili , czerwone!" Ogólny ROTFL... Młoda załapała DD Odpowiedz Link
ivone7 Re: Autentyk :) 23.04.07, 22:27 crazy..i chyba tego bal sie roman g.mowiac o propagowaniu homoseksualizmu..hihi..sprzedam to dalej, boskie Odpowiedz Link
beata407 Re: Autentyk :) 25.04.07, 07:09 Córka wróciła wczoraj z pisania testu gimnazjalnego, pytam ją jak człowieka, jak było, a ona, fajny kawał słyszałam... spotyka się dwóch facetów i jeden do drugiego: - muszę jakoś nazwać te moje karpie - po co? przecież i i tak ich nie rozróżniasz, a niedługo zabijesz. - Jarek i Lech???? i to był cały komentarz do egzaminu, w tzw. międzyczasie doszła do łóżka i usnęła w ciągu kilkunastu sekund... Ale poszło podobno nieźle, kłopot był tylko ze znaczeniem wielokropka w wierszu, dziś druga część. Odpowiedz Link
ivone7 Re: Autentyk :) 25.04.07, 12:27 a mowia, ze mlodziez sie niczym dzis nie interesuje hihi..ze jakas aspoleczna.. Odpowiedz Link
marieta_makieta Re: co dalej na wesoło 25.04.07, 13:25 Też się uśmiałam, chociaż ogólnie mi niewesoło. Odpowiedz Link