25.06.07, 22:32
Jest moje..
ale przeżywam
Obserwuj wątek
    • jarkoni Re: 94500.... 25.06.07, 22:33
      Oczywiście 99500..literówka, a własciwie cyfrówka..
      • menab Re: 94500.... 25.06.07, 22:45
        To ja dla uczczenia takiej cyfry właśnie zrobiłam pyszniutką sałatkę z brokuł i
        boczkiemsmile Zapraszamsmile
    • crazyrabbit Re: 94500.... 25.06.07, 22:36
      Hmmmmm... jak to idzie w tym tempie to chyba obstawię inny termin wink
      Czwartek 28 czerwca godzina 22.00 tongue_out

Znacie ten kawał o jeżykach? "Jak mustangi , k...a , jak mustangi smile"
      • majkel01 Re: 94500.... 25.06.07, 22:46
        > Znacie ten kawał o jeżykach? "Jak mustangi , k...a , jak mustangi smile"

nie, nie znamy. Opowiedz (napisz) smile
        • crazyrabbit Odnalazłam ;) 26.06.07, 00:05
          Piękny lipcowy dzień. Las, ćwierkanie ptaszków, gdzieniegdzie przebiega
          sarenka, w tle słychać stukanie dzięcioła. Nagle z głębi lasu wyłania się
          potężna chmura kurzu, która w szaleńczym pędzie przemierza las.
          Zwierzeta w popłochu uciekają. Tumult, hałas, nic nie widać. Aż wreszcie chmura
          zatrzymuje się na leśnej polanie. Kurz powoli opada. Na polance dziesiątki ,
          setki .......... jeży.
          Sapią, dyszą, łapią dech. Tylko jeden, który prowadził tabun, błogo się się
          usmiecha i z zachwytem zwraca się do pozostałych:
          - Ku*wa!!! Jak mustangi, nie?
          • em120777 Re: Odnalazłam ;) 26.06.07, 00:27
            hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
          • majkel01 Re: Odnalazłam ;) 26.06.07, 18:24
            nie zrozumialem, opowiedz jeszcze raz wink))
            • crazyrabbit :P :P :P 26.06.07, 18:30
              • jarkoni Re: :P :P :P 26.06.07, 20:01
                Nooo, jak mustangi...Przenoszę datę na noc z piątku na sobotę smile
                • em120777 Re: :P :P :P 26.06.07, 20:05
                  Prosimy o szczegóły bo 23cia i godziny wieczorne - są już obstawione big_grin - jak
                  dobrze pamiętam
                  eM
                  • jarkoni Re: :P :P :P 26.06.07, 20:16
                    Po 23 piątek do świtu sobota smile
                    • jarkoni Re: ZMIANA 26.06.07, 20:21
                      Oceniłem mustangi, zmieniam na wieczór z czwartku na piątek, do 23...HOWGH
                      • ivone7 Re: ZMIANA 26.06.07, 20:23
                        sorki...podpinasz sie pod moje...
                        a niech tam jak lodz to lodz...
                      • panda_zielona Re: ZMIANA 26.06.07, 22:24
                        A ja jestem stała.W wątku "konkurs szczególny" obstawiłam 28 lipca godz.22.30
                        i tego się będę trzymać.smile
                        • panda_zielona Re: ZMIANA 26.06.07, 22:39
                          No i wszystko mi się pozajączkowało,w wątku "konkurs szczególny" miało być 28
                          czerwca godz.22.30. i tegoż się trzymam.Roztrzepana jestem i tyle.
                    • majkel01 Re: :P :P :P 26.06.07, 20:23
                      a ja proponuje by ustalic ostaeczna date typowan (ze np. obstawiac mozna do
                      godz. 24.00 w srode) bo jak narazie jest ogromna gielda a notowania/typowania
                      zmieniaja sie z godziny na godzine. Trudno juz ocenic kto wlasciwie przy jakim
                      typie na chwile obecna obstaje.
                      • ivone7 Re: :P :P :P 26.06.07, 20:28
                        ale moze by ktos przyjmowal te zaklady
                        i zaczal nad nimi panowac...bo faktycznie balagan sie porobil...
                        • em120777 Re: :P :P :P 26.06.07, 20:43
                          A może by tak osobny wątek z ostatecznymi obstawieniami. Ta 24 w środe - wydaje
                          się być ok smile))
                          eM
                          • jarkoni Re: :P :P :P 26.06.07, 21:50
                            A chcemy sztucznego nabijania wątków?
                            Zresztą prawie nikt nie jest konkursem zainteresowany, czyli impreza w Łodzi smile
                            • em120777 Re: :P :P :P 26.06.07, 21:57
                              Nie chcemy sztucznego nabijania!!!
                              Ja jestem żywo zainteresowana i to wygraną - żeby impreza była we Wrocławiu!!!!
                              big_grinDDD
                              Proponowano systematyzację - więc założyłam wąteksmile jeśli niepotrzebnie to
                              trzeba skasować smile)
                              eM
                            • ivone7 Re: :P :P :P 26.06.07, 22:13
                              oj bo bede cie podejrzewac ze len jestes....i nie chcesz sie ruszyc..
                              • em120777 Re: :P :P :P 26.06.07, 22:18
                                oj - ja to bym się chętnie ruszyła - ale nie zawsze mogę smile) - a tak wogóle to
                                wygrać strasznie chcę i tyle smile))))))- jak nigdy w życiu!!!
                                eM
                                • ivone7 Re: :P :P :P 26.06.07, 22:24
                                  zeby sie ruszyc...trzeba schynchronizowac zegarki...dzieci wyekspediowac...itd..
                                  • crazyrabbit Re: :P :P :P 26.06.07, 22:25
                                    ivone7 napisała:

> zeby sie ruszyc...trzeba schynchronizowac zegarki...dzieci
                                    wyekspediowac...itd.
                                    > .

Boszzz... Ivone , a co to dla nas?????
                                  • em120777 Re: :P :P :P 26.06.07, 22:27
                                    No niby tak - ja do spotykania się jestem pierwsza... i mam na to świadków ...
                                    no tylko wyjazdowo to nie zawsze smile))
                                    Ciekawe ile osób się pojawi we Wrocławiu jak wygramy ... big_grin
                                    • ivone7 Re: :P :P :P 26.06.07, 22:35
                                      o ile nie bedzie to 8-9 to lodz na pewno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka