xxnick 08.08.07, 11:09 Właśnie kolezanka wyciągnęła mnie nad morze do Łeby. Jedziemy w piątek z Kubciem,wracamy we wtorek,albo w środę. Z jednej strony SUPER ale z drugiej,jakoś tak mi się nie chce.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivone7 Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 11:31 kobito..wez sie w garsc.. ja rozumiem pakowanie, podroz moga troszke przerazac...ale dasz rade..pogode zapowiadaja boska..poopalasz sie, Kubus pobawi sie w wialkiej piaskownicy..a ty jeszcze bedziesz miala z kim pogadac... zyc nie umierac.. ciesz sie, watpliwosciom powiedz precz.. Odpowiedz Link
xxnick Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 11:44 Masz rację! Zero marudzenia Mam zamiar pojechać i wrócić super szczęśliwie nastawiona do życia!!! Mam nadzieje,ze pogoda dopisze i że wielka piaskownica spodoba się Kubciowi. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 13:26 Mnie za każdym razem w ostatniej chwili odechciewa się jechać. Ale chyba jeszcze nigdy nie wróciłam rozczarowana z wyjazdu. Należy Wam się. I mam nadzieję, ze jesienny wyjazd w ciepłe kraje też wam wyjdzie. Odpowiedz Link
xxnick Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 13:32 I tutaj miłe zaskoczenie. Że ktoś z forum kojarzy ten wyjazd w ciepłe kraje.. Dziękuje Cathy. Bardzo sympatycznie mi się zrobiło. A plany jesli tylko kaski odpowiednią ilość uzbieram,to zrealizuje. Wczoraj zrobilismy pierwszy krok-zdjęcie do paszportu !!! Odpowiedz Link
ivone7 Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 13:50 i to mi sie podoba.. realizujemy marzenia.. tak trzymac moja droga.. Odpowiedz Link
xxnick Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 14:03 Pieknie jest realizować marzenia I napiszę,że natchnęłam się tym bardzo. Musi się udać to słońce i ciepłe morze we wrześniu,albo październiku. Odpowiedz Link
ivone7 Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 14:09 i z takim nastawieniem nawet w to nie watpie...))) Odpowiedz Link
xxnick Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 14:36 Obym tylko nie zapodziała gdzieś tego nastawienia )) Ale napisze,że bardzo mi pomaga pisanie tutaj. To,że napisałam pare postów,takich zwykłych,może "bzdurkowych" a jest reakcja. Dziękuje! Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 21:53 xxnick napisała: > I tutaj miłe zaskoczenie. > Że ktoś z forum kojarzy ten wyjazd w ciepłe kraje.. > Dziękuje Cathy. > Bardzo sympatycznie mi się zrobiło. > A plany jesli tylko kaski odpowiednią ilość uzbieram,to zrealizuje. > Wczoraj zrobilismy pierwszy krok-zdjęcie do paszportu !!! Polecam szczerze Grecję. Ceny na jesieni umiarkowane, temperatury też przyjazne ludziom. Wykąpać się można, a jednocześnie nie popłyniesz z upału. W knajpach obsługa i jedzenie momentalnie się poprawia po wysokim sezonie. Do tego Grecy kochają dzieci. Maluchy spokojnie można zabrać do niemal każdej restauracji i z duzym prawdopodobieństwem dostaniesz wysokie krzesełko i specjalną ofertę dla dziecka. W sklepach są pieluchy (Pampersy w niespotykanym w Polsce rozmiarze 6) i wszelkiej maści słoiczki. Jedyny mankament, to że obcy w sklepach i na ulicach mogą zaczepiać Twoje dziecię, Ciebie całkowicie ignorując. Odpowiedz Link
czamon Re: Jadę nad morze !!! 08.08.07, 16:38 ja też jadę nad morze, tylko pewnie go nie zobaczę. Tydzien szkolenia w Gdansku mnie czeka od poniedziałku. Odpowiedz Link
xxnick NO TO NIE JADĘ NAD MORZE.. 09.08.07, 13:16 Nie jadę. Okazało się,że pokój który miał być zarezerwowany-nie jest zarezerwowany. A w całej Łebie nie ma nic wolnego. Trudno. Widocznie tak miało być. Sprzedaję małego na weekend tacie a ja mam zamiar udac się na przegląd ofert biur podrózy na temat CIEPŁE MORZE dla mamy z synkiem A poza tym jutro moje urodziny )) Ostatnie bez 3 z przodu! Ściskam Odpowiedz Link
cathy_bum Re: NO TO NIE JADĘ NAD MORZE.. 09.08.07, 14:09 No trudno. Ale niech się Bałtyk schowa przy ciepłych morzach Odpowiedz Link
xxnick Re: NO TO NIE JADĘ NAD MORZE.. 09.08.07, 14:13 Dokładnie tak )) Mam nadzieje,ze moj zapal nie zostanie w sobotę brutalnie zniszczony przez cenę tego ciepłego morza albo brak oferty dla mamy z dzieckiem Odpowiedz Link
cathy_bum Re: NO TO NIE JADĘ NAD MORZE.. 09.08.07, 14:19 No niestety wiele zniżek dla dzieci jest liczone przy dwóch osobach dorosłych. Za swoją Młodą muszę w ten sposób płacić jak za dorosłego: ( Z drugiej strony Twój synek nie ma jeszcze dwóch lat, prawda? Często maluchy do dwóch lat jadą gratis, może Ci się uda to jakoś wykorzystać. I ładnie się uśmiechać do pracowników biura, to może coś wymyślą. W ten sposób moje dziecię kiedyś popłynęło "samo" promem Zniżki były dla pary, a osobno był bilet za symboliczną oplatę dla dzieci. tyle, że zniżek nie wolno było łączyć. Wobec tego miły pan wystawił mi dla córki całkowicie osobny voucher Odpowiedz Link
xxnick Re: NO TO NIE JADĘ NAD MORZE.. 09.08.07, 14:22 Wlaśnie mam taką nadzieje,że trafię na kogoś kogo będe mogła zaczarować,by znalazl super ofertę Ale myślę,ze się uda! Wiara czyni cuda!!!!! Sprawdzone )) Odpowiedz Link
julka1800 Re: Jadę nad morze !!! 09.08.07, 14:08 sama mlodziez na tym forum, slowo daje najlepszego Odpowiedz Link
xxnick Re: Jadę nad morze !!! 09.08.07, 14:17 Młodzież .... Sympatyczne to i trochę smutne.. Smutne,że w tym wieku a na takim forum! Sympatyczne,bo młodzież ma jeszcze całe wolne życie przed sobą. Całe do wzięcia,ze mną i moim syneczkiem Odpowiedz Link
bazyliada Re: Jadę nad morze !!! 09.08.07, 17:16 ja jutro jadę z synkiem do Grzybowa- okolice Kołobrzegu- może ktoś z forumowiczów bedzie w tamtych okolicach w nastepnym tygodniu i umówimy sie na kawę xxnick przesyłam Ci urodzinowe serdeczności, mam nadzieję , że pomimo tego , że nie wyjeżdzasz nad morze otrzymasz jakąs przemiłą niespodzinkę zyczę ci tego jeszcze dodam, ze mam juz kilka lat trójką na poczatku i jest to nieporównywalnie fajny czas takie wspaniałego poczucia kobiecości nie miałam jako dwudziestolatka Odpowiedz Link
geo_v Re: Jadę nad morze !!! 10.08.07, 01:46 No i popsuła nam się pogoda nad Bałtykiem Ale pozdrawiam z Trójmiasta, i tak jest fajnie . Kto może, niech jedzie nad morze. Chciaż w przyszłym roku pewnie skuszę się na coś cieplejszego, bo teraz chyba będę musiała opaleniznę w solarium podrasować przed powrotem..... Odpowiedz Link
aannex Re: Jadę nad morze !!! 10.08.07, 06:53 Wykorzystam może nieśmiało ten wątek dla własnych "niecnych" celów: też będę nad morzem, w okolicach Koszalina (Mielno), od 24 sierpnia do 2 września (obóz szkoleniowy, żeglarski). Chętnie wykorzystam swoją wiedzę ukierunkowaną na opiekę nad jakąś miłą, samotną lub z dzieckiem kobietą w wieku 35-40, może mieć 60 lat, ale nie mniej, musi być wysportowana, aby nosić naszą żaglówkę na swoich plecach... no dobrze, żartowałem - sam będę nosił tę żaglówkę, byleby była (i kobieta, i żaglówka) (no dobra, żartowałem, może być sama kobieta, żaglówkę załatwię). No dobra, nie mam ani kobiety, ani żaglówki, ale chęć ogromna we mnie jest, aby mieć obie, ze znacznie większym naciskiem na tę pierwszą. Oj, dużo większym naciskiem na ten pierwszy element. Odpowiedz Link
xxnick Re: Jadę nad morze !!! 10.08.07, 08:17 To szkoda że nie będę nad morzem w okolicach, bo jako forumowiczka umówilabym się na kawkę. Dziękuje za życzenia. A że życie zaczyna się dopiero po 30 to jasne jak słońce! Bo ja sama dopiero teraz czuję się prawdziwą,świadomą kobietą..A za rok będzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link