sylwiamich Re: Masz to coś ! 02.02.08, 10:19 Dla mnie? Hmmm....delikatność z szorstkością. Beszczelne, lekko zawstydzone spojrzenie.Tajemnica w uśmiechu lub zamyśleniu.jednym słowem coś co niepokoi i zmusza do myślenia.Jeśli już taki delikwent zajmie moja głowę....uuu...jestem trafiona, zatopiona)) Odpowiedz Link
yoma Re: Masz to coś ! 02.02.08, 10:19 Mówią, że feromony, szanowny kolego. Widział kto kiedy feromona? Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Masz to coś ! 02.02.08, 11:42 yoma napisała: > Mówią, że feromony, szanowny kolego. Widział kto kiedy feromona? Widzieć nie widziałam,ale na allegro podobno można kupić wszystko. A to "coś" to jak rażenie pioruna albo przeskoczenie iskry elektrycznej. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Masz to coś ! 02.02.08, 13:00 panda_zielona napisała: > A to "coś" to jak rażenie pioruna albo przeskoczenie iskry > elektrycznej. Dobrze mieć świadomość, że można zmontować taki łuk elektryczny. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Masz to coś ! 02.02.08, 13:11 Ten feromon został nawet sfotografowany jako świało pobudzonych pierwotnych struktur mózgu. Posłużono się bodajże biorezonansem. Odpowiedz Link
pieg00ska Re: Masz to coś ! 02.02.08, 13:03 Jasne że tak To "coś" ma każdy z nas, cały szkopuł w tym, że każdy z nas szuka innego "czegoś" i nie zawsze nasze "coś" pasuje do tego poszukiwanego pozdr pieg00ska Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Masz to coś ! 02.02.08, 13:12 Ale...wszystkie wymieniamy to samo: - inteligencja, - poczucie humoru, - opiekuńczość, - ... - . Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Masz to coś ! 02.02.08, 13:26 inteligencja...dla każdego znaczy to coś innego)) Podobnie jest z poczuciem humoru i opiekuńczością) A tak naprawdę to czasami "zaskakujemy" na niezbyt lotnych...ich przygruntowość rozczula.Bez poczucia humoru...on załapuje po godzinie...to takie słodkie.Opiekuńcza bywam ja)) Kurde....moja psiapsiuła-klonica mówi: Ostra jazda bez trzymanki.Inni to tylko podróba)Nienawidze tego....)) Odpowiedz Link
yoma Re: Masz to coś ! 02.02.08, 13:43 Łapy, kochane, łapy. Na mnie działają łapy. Ale się Aronowi udało wątek sprowokowac Odpowiedz Link
aron95 Re: Masz to coś ! 02.02.08, 14:08 yoma napisała: > Łapy, kochane, łapy. Na mnie działają łapy. Jakie łapy ? I jeszcze kochane ? Odpowiedz Link
yoma Re: Masz to coś ! 02.02.08, 17:06 Nie wiesz, co to łapy? Takie, co wyrasta z boku karku? Odpowiedz Link
pieg00ska Re: Masz to coś ! 02.02.08, 14:03 ale to "coś" to własnie mieszanka różnych różności, niedefiniowalna z zasady. I to "coś" ma każdy zgodnie z zasadą, że każda potwora (potwór) znajdzie swojego amatora (amatorkę) pozdrawiam pieg00ska Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Masz to coś ! 02.02.08, 14:09 Brak spasowania, czyli rozwodowa klasyka. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: A Wasz Ex 02.02.08, 14:19 Po iluś dniach intensywnej aktywności ośrodków umieszczonych w najstarszych częściach mózgu ich działalność przejmuje stopniowo kora mózgowa. Wtedy często pytanie: gdzie ja miałam oczy? Równie bezsensowna odpowiedź to: widziały gały, co brały. Pocieszające, że własną glupotę można po części potraktować jako dowcip ewolucji gatunku. Mnie pomylił się bandyta z szeryfem. Wyglądał zupełnie tak samo. Odpowiedz Link
pieg00ska Re: A Wasz Ex 02.02.08, 15:17 No pewnie że miał i pewnie nadal ma, tylko teraz to "coś" nie jest już w obszarze moich zainteresowań pozdr pieg00ska Odpowiedz Link
sylwiamich Re: A Wasz Ex 02.02.08, 17:05 Na tę sprzyjającą okolicznośc przyrody opowiem stareńki kawał: Kocha się dziewczyna z chłopcem.Pyta się ona... -Czy mam w sobie coś co ci się podoba? -Pewnie, ale zaraz to wyjmę. No...to tak jak z moim byłym mężem)) Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: A Wasz Ex 02.02.08, 17:44 aron95 napisał: > To " coś " ma , miał , > Czy to się traci. Miał. Moje pierwsze spotkanie z Exem własnie takie było, jak powyzej: otworzyłam drzwi, spojrzałam i ledwo ustalam na nogach. Ewidentnie odezwały sie najstarsze struktury, odpowiedzialne za dopasowanie celem mienia dziatek. W cztery lata później, a dzień po naszym slubie dowiedziałam się, ze on miał tak samo. Pewnie "tego czegoś" nie stracił i ma teraz dwoje dzieci z inną panią. A na mnie "to coś" w wersji Exa nie działa od dawna. Za to progenitura jest udana, chociaż po ostatnich jej wyczynach zaczęłam sie zastanawiać, czy to na pewno dziecko Exa, czy aby nie Palikota, posła na sejm RP. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: nanga.. 02.02.08, 18:26 ...takie ugięcie nóg miałam wielokrotnie.Trwało przeciętnie 2 tygodnie.Moje miłości rodziły się z niczego...wbrew wszystkiemu.Na początku nie było nic....powoli gdzieś tam kiełkowało... A może to co Ty przeżyłaś dopiero przedemną?)) Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: nanga.. 02.02.08, 18:40 Ja tam nie wiem. Oczywiscie tez zdarzało mi się takie "ugiecie" przed Exem, ale nie tak znowu często, i w 3 czy 4 przypadkach skończyło sie po paru minutach rozmowy, a w jednym wielka studencka miłością, właściwie tą tak zwaną "pierwszą". Odpowiedz Link
la_persona_divorciada Re: Masz to coś ! 02.02.08, 18:16 To "coś", jest to -To dla ,którego faceci wariują i zostawiają żony z rodzinami, inni nazywają to "coś "zauroczeniem. To "cos" to chemia, obraz, duchowość dla ,których kobieta i mężczyzna zostawia monotonię życia wybierając czasem chwilowe czasem długotrwałe szalenstwo u boku innej osoby. Mozna by tu przytoczyć słowa starej, przedwojennej, piosenki której w refrenie jest: "Sex appeal to nasza broń kobieca, Sex appeal to coś co was podnieca, Wdzięk, styl, czar, szyk, tym was zdobywamy w mig." a poza tym możesz poczytac na kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,78525,3091879.htmlPozdrawiam. PS Czyżby ten wątek był zpowodowany wyjazdem na narty w towarzystwie 13 wolnych kobiet?? Napisz jak było bo przed wyjazdem chwaliłeś się że znajomi ci zgonili duuużo kobiet a po powrocie jakoś nic nie wspominasz Odpowiedz Link
aron95 Re: Masz to coś ! 03.02.08, 10:24 Czyżby ten wątek był zpowodowany wyjazdem na narty w towarzystwie 13 wolnych > kobiet?? > Napisz jak było bo przed wyjazdem chwaliłeś się że znajomi ci zgonili duuużo > kobiet a po powrocie jakoś nic nie wspominasz Dziwne zainteresowanie wykazujesz moją osobą ? To ma być relacja czy zdjęcia ? Odpowiedz Link
la_persona_divorciada Re: Masz to coś ! 04.02.08, 17:09 aron95 napisał: > Dziwne zainteresowanie wykazujesz moją osobą ? Znam wielu facetów którzy uwielbiają się przechwalać to tak ja z tuningiem poloneza ładnie wygląda niewiele wyciąga. Sam pisałeś dużo a teraz niewiele. Twoja osoba jest zauważana na forum bo jesteś inny niż większość tutejszego społeczeństwa. Nie interesuje mnie wcale twoja osoba tylko to co piszesz bo lubię sprzeczności i ludzi którzy zaskakują a ty to robisz prawie doskonale. pozdrawiam > To ma być relacja czy zdjęcia ? TUNING nic więcej Odpowiedz Link
aron95 Re: Masz to coś ! 04.02.08, 21:33 la_persona_divorciada napisał: > aron95 napisał: > > > Dziwne zainteresowanie wykazujesz moją osobą ? > Znam wielu facetów którzy uwielbiają się przechwalać to tak ja z tuningiem > poloneza ładnie wygląda niewiele wyciąga. Sam pisałeś dużo a teraz niewiele. Przecież prosiłem o modlitwę . z odzysku podał zapamiętałem > Twoja osoba jest zauważana na forum bo jesteś inny niż większość tutejszego > społeczeństwa. Nie interesuje mnie wcale twoja osoba tylko to co piszesz bo > lubię sprzeczności i ludzi którzy zaskakują a ty to robisz prawie doskonale. Wiesz jest coraz gorzej . Kiedyś to miałem fanklub A teraz ? > pozdrawiam > > To ma być relacja czy zdjęcia ? > TUNING nic więcej Nie było ich 13 tylko 9, 2 zrezygnowały a dwie mówiły że mężów zostawiły w domu . A poza tym zamiast za laskami to się za policjantami rozglądałem bo już raz mandat tam płaciłem . Odpowiedz Link
bar221 Re: Masz to coś ! 02.02.08, 18:40 Mój ma to coś....ale za bardzo nie wiem co to jest? Wiem tylko, że nawet jak o nim myślę to......mięknę i czuję "motyle w brzuchu". Odpowiedz Link
bar221 Re: Masz to coś ! 02.02.08, 18:42 Acha, to ni jest mój były mąz tylko obecny facet Odpowiedz Link
bar221 Re: Masz to coś !do Sylwii 02.02.08, 20:43 Ma to coś i....jestem bardzo szczęśliwa i.....zadurzona a moża i....zakochana. To takie przyjemne uczucie, ......już zapomniałam jak to jest tak się czuć. Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Masz to coś ! 03.02.08, 13:18 Fajny wątek )) Jak zobaczyłam na żywo Jego uśmiech , taki z dołeczkami w policzkach , i wesołe iskierki w oczach - to już byłam "ugotowana"... Plus "radiowy głos" i poczucie humoru podobne do mojego... Miodzio... Sms wysłany do mojej przyjaciółki po pierwszej randce: On gada więcej ode mnie! Przegadał mnie! Super! DD Za każdym razem gdy On się uśmiecha , miękną mi kolana )) Odpowiedz Link
aron95 Dzięki crazy 03.02.08, 14:17 crazyrabbit napisała: > Fajny wątek )) > Ja tu staram się zabawiać jak tylko mogę a wciskają mi złośliwość . Jak możesz, trzepnij koleżankę !! Odpowiedz Link
akacjax Re: Masz to coś ! 04.02.08, 19:38 No niestety, barwa głosu może mnie zaczarować...tylko świadomość tego faktu zmusza mnie do mimowolnego kontrolowania wypowiadanych treści. Odpowiedz Link
sadaga Re: Masz to coś ! 05.02.08, 11:15 barwa głosu, oczy, dłonie i intelekt... piorunująca mieszanka... no i oczywiście jeszcze te czarodziejskie feromony Odpowiedz Link
lilyrush Re: Masz to coś ! 05.02.08, 11:30 Unikatowa mieszanka klasy, inteligencji, wyglądu, pieniedzy, poczucia humoru i, jak dla mnie, zapachu. Feromony znaczy sie ;- Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Masz to coś ! 05.02.08, 11:48 Nareszcie jakaś prawdziwa kobieta, która nie wstydzi się mówić o pieniądzach))) Odpowiedz Link
lilyrush Re: Masz to coś ! 05.02.08, 12:16 Cóż Sylwia...tego się nauczyam, niestety, na własnym błedzie... Odpowiedz Link
akacjax Re: Masz to coś ! 05.02.08, 15:26 No, to klapa....nie umiem korzystać z cudzych pieniędzy, nie umiem liczyć na cudze...przepadłam w tym teście, a może tylko... nieprawdziwa kobieta ze mnie. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Masz to coś ! 05.02.08, 15:49 O boszeee....to straszne.Ale wierzę Ci. Tylko nieprawdziwe kobiety moga pomysleć że tu chodzi o korzystanie z cudzych pieniądzy.A chodzi o własne pieniądze...żeby ich na faceta nie wydawać.Czyli że jak zacznie się stołowac u Ciebie, kąpać u Ciebie, golić u Ciebie...to niech czasami bułki kupi za własne jak go rano wyślesz.I niech nie udaje zmęczonego gdy chcesz pójśc do kina a nie wybrałaś kasy z bankomatu. Odpowiedz Link
mini_me Re: Masz to coś ! 05.02.08, 15:54 Sylwia święta racja 10 lat tak miałam nigdy więcej!!! A skoro za to cos się liczy błysk w oku to ja mam ja mam tak mi powiedział endokrynolog jak mnie badał w kierunku problemów tarczycowych (podobno jak sie ma problemy z tarczyca to się nie ma błyszczących oczu) czy to się liczy??? powiedzcie że tak DDD Odpowiedz Link
akacjax Re: Masz to coś ! 05.02.08, 16:43 No zupełnie nie pomyślałam, że mógłby się golić u mnie...no popatrz..wystarczy to coś..nawet teoretycznie skojarzone..a już magia mnie otumania p.s. Na razie nie mogę sobie wyobrazić, że moje wielkie łożko nie byłoby tylko moje. Ci, którzy pamiętają jak mój ex-m. nie chciał się ode mnie wyprowadzić moga słusznie przypuszczać, że nieprędko popełnię drugi raz ten sam błąd i wezmę do domunawet jak ma to coś. Odpowiedz Link