manderla 03.07.08, 22:55 W wątku " zmiana w opisie forum". wydawalo mi sie przez chwilę (widziałam) , że był jako wpis 71, pojawiła się po 22 godz. Sprostujesz czy mam uwierzyc we wlasne halucynacje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 22:57 Nie masz.Napasałam że zawsze czuję wstyd jak ktoś z siebie robi dupka? Chyba dupka?))) Odpowiedz Link
manderla Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 22:58 A gdzie sie podział? Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:00 Pewnie odbiorca wykasował...tylko cicho musimy gadać...) Odpowiedz Link
manderla Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:02 Nieeeeeeeeee, no to już jest przesadaaaaa...... Robi sie dziwnie. MAZUR, nie szalej! Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:04 Czekaj...zrobiłam jeszcze podpuchę...zobaczymy co z tego wyniknie) Odpowiedz Link
manderla Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:48 sylwiamich napisała: > Czekaj...zrobiłam jeszcze podpuchę...zobaczymy co z tego wyniknie) I jak z tą podpuchą? Wynikło? Czy wymazali, zanim się pojawiła? Sylwia? Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:04 sylwiamich napisała: > Nie masz.Napasałam że zawsze czuję wstyd jak ktoś z siebie robi > dupka? Chyba dupka?))) E - Prawdziwa Polka napisałaby "doopka". Odpowiedz Link
manderla Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:07 Hyba tszeba rzagle zwijać. Bo teraz to peuna kóltórka nastompiła. Ę i Ą. I takie tam cęzury... RRRR~~~~ Odpowiedz Link
aron95 Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:52 manderla - do podstawufki marsz Odpowiedz Link
manderla Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:53 aron95 napisał: > manderla - do podstawufki marsz jusz lecim Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:08 nangaparbat3 napisała: > Prawdziwa Polka napisałaby "doopka". Ja jestem zaspana..i do tego cieciowa..mi wolno) Ty...ale to od dupy.A doop...co to? Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:19 sylwiamich napisała: > nangaparbat3 napisała: > > Prawdziwa Polka napisałaby "doopka". > > > Ja jestem zaspana..i do tego cieciowa..mi wolno) Jak to cieciowa... piosenka taka była - o pieknej cieciowej. Francuzicy w dodatku - brrrrr > Ty...ale to od dupy.A doop...co to? Łod "dooptzytsch". Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Sylwia, zniknął Twój post, czy też mam już zw 03.07.08, 23:23 nangaparbat3 napisała: > Łod "dooptzytsch". Nanga..cicho...podaj klucz...nas nie doganiat... Odpowiedz Link
misbaskerwill Dziewczyny:)))) 04.07.08, 15:24 sylwiamich napisała: > Nie masz.Napasałam że zawsze czuję wstyd jak ktoś z siebie robi > dupka? Chyba dupka?))) Czy Wy zawsze po 22 musicie pisać o seksie, dupach lub dupkach? DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Dziewczyny:)))) 04.07.08, 15:30 No musimy...natura się podomina i ustawa o czymś tam...)) Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: i co teraz? 03.07.08, 23:04 będziemy się rżnąc na forum nożyczkami?! bez znieczulenia?! ps. ja się nie chce czepiac, ale cenzura w tym kraju jest niezgodna z Konstytucją ;P Odpowiedz Link
leptis ... 03.07.08, 23:09 taktyka trzech moderatorów... Baby się wyszaleją...jutro "zaszpachlujemy"... ironią Mazura...lub cynizmem trzeciego... teraz jak kuropatwy..udajemy, że Nas nie ma.... Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:12 A wiesz, ze kurna, Twoja specyficzną logikę, Leptis, zdążyłam polubic już? ...choc czasami mnie tak wppppieniasz niemiłosiernie,że ażzzz, no... cicho, sza. Czekamy Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:17 eeee tam, seks, względna sprawa. Najwazniejsze to umieć wszystko na raz: chcieć, móc i potrafić Odpowiedz Link
k-ika Re: ... 03.07.08, 23:14 manderla napisała: > A wiesz, ze kurna, Twoja specyficzną logikę, Leptis, zdążyłam > polubic już? > > ...choc czasami mnie tak wppppieniasz niemiłosiernie,że ażzzz, no... > cicho, sza. > Czekamy kurcze no, dokończ zdanie..to przekonamy się...czy zostanie nam się jeno sznur? Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:16 Zawsze kończę Pozytywnie. Brakuje Ci czegoś w mojej wypowiedzi? Musisz uszczegółowić Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 03.07.08, 23:18 Znam taki zlepek wyrazów...obleśny))Ale tylko na priv się nadaje Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:19 k-ika napisała: > na końcu za tymi kropkami(aż no..) zara no ino zerknę, co tam zem napisała przed chwilą, bo nie pamiętam już Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:21 manderla napisała: > A wiesz, ze kurna, Twoja specyficzną logikę, Leptis, zdążyłam > polubic już? > > ...choc czasami mnie tak wppppieniasz niemiłosiernie,że ażzzz, no... że aż no pare razy byłam mu odpowiedziałam, jak na to zasługiwał. Od tego czasu juz się nie stawiał w sposób perwersyjny i niegrzeczny. w stosunku do mojej osoby. Więc ma czyste konto. Tabula rasa Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:26 k-ika napisała: > manderla > ja liczyłam tu na prowokację-cenzury Cholera...dałam ciała, co? Ale dupa, nie, nie, jak to Nanga mówila? doooooopa ze mnie! Szlag! Dałam ciała! Kajam się! ) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 03.07.08, 23:28 manderla napisała: > Szlag! > Dałam ciała! Co Ty tu wypisujesz kobieto? Bo jeden z moderatorów usłyszy) Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:32 sylwiamich napisała: > manderla napisała: > > Szlag! > > Dałam ciała! > > > Co Ty tu wypisujesz kobieto? Bo jeden z moderatorów usłyszy) A to nie dał ktos z nich ciała do tej pory? I to nie raz i nie dwa Równouprawnienie w końcu, nie?! No! Też idę troche się przespać, bo nosem będę ryła jutro. ps. Wstanę rano... a tu wątku NI MA ..... > Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 03.07.08, 23:35 Naiwna manderla...oni mają ciała wielokrotnego użytku...my jednorazowe)) Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:41 eeee tam, niech sobie mają. Ja tam szczędzę PS. Nie dla psa kość Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 03.07.08, 23:45 Szczędż, szczędż...recyklingować się będziesz dłużej))Tylko kości w grobie zostają)) Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:52 Szczędzę z głową Nie znaczy że zarastam DD W koncu zdrowie tez jes ważne, nie? Byle lew odpowiedni sie trawił, bo z psami sie nie zadaję Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 03.07.08, 23:24 manderla napisała: Od > tego czasu juz się nie stawiał w sposób perwersyjny i niegrzeczny A ja bym chciała...perwersyjnie i grzecznie)) Odpowiedz Link
manderla Re: ... 03.07.08, 23:27 sylwiamich napisała: > manderla napisała: > Od > > tego czasu juz się nie stawiał w sposób perwersyjny i niegrzeczny > > A ja bym chciała...perwersyjnie i grzecznie)) Kurde, laska, nie da się i perwersyjnie i grzecznie! No chyba ze na zmianę!? myslisz czyzby o kombinacji jednoczesnej???? Cholera, nie przezyłam... Fajne to? > Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 03.07.08, 23:30 manderla napisała: > > A ja bym chciała...perwersyjnie i grzecznie)) > > Kurde, laska, nie da się i perwersyjnie i grzecznie! E tam...To taka zimna grzeczność, taka że wiesz, iż odmówić nie można.Miodzio... Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: ... 03.07.08, 23:16 polowanie się skończyło? może napisac jakis wylgarny wyraz... wystawic główkę nad zboże... Odpowiedz Link
manderla Re: ...NIE 03.07.08, 23:24 lampka_witoszowska napisała: > polowanie się skończyło? > może napisac jakis wylgarny wyraz... wystawic główkę nad zboże... rzadnyh wólgaryzmuff! rzadnyh! Teraz jestesmy na innej planecie trza przestrzegac zasad narzuconych....albo wymiatać stąd. Odpowiedz Link
manderla Re: leptis 03.07.08, 23:57 aron95 napisał: > ty się schowaj przecież siedzi se w budzie i jest cicho. o co Ci chodzi? Odpowiedz Link
manderla Re: Zniknął - przewrazliwiłeś się 04.07.08, 00:02 i za bardzo przejąłeś się obowiązkami moderatora. ja mamy byc konsekwentni, to wywal z 10 tys postów z forum. Aby sprawiedliwość nastała! Odpowiedz Link
z_mazur Re: Zniknął - przewrazliwiłeś się 04.07.08, 00:04 To że nie jestem w stanie złapać wszystkich piratów drogowych, nie znaczy, że czasem nie mogę wlepić mandatu. Odpowiedz Link
manderla Re: Zniknął - przewrazliwiłeś się 04.07.08, 00:41 z_mazur napisał: > To że nie jestem w stanie złapać wszystkich piratów drogowych, nie znaczy, że czasem nie mogę wlepić mandatu. Czekaj no , poszuma odpowiedniej kontr-riposty! > Odpowiedz Link
manderla Re: Zniknął - przewrazliwiłeś się 04.07.08, 00:43 Poszukam, w sesnie. Ale już mam Jakie tory , taka stacja???? No tak, to chyba byloby to. ps. Zastanowie się, czy się podporzadkuję i czy wybiore inne tory, niz te , które oferujesz. Jak te tory nadal będą tak się zmieniac, i takie wyrwy na nich będą powstawać.....cholera...zabic się można. A nie chcę Odpowiedz Link
manderla Re: Zniknął 04.07.08, 01:26 z_mazur napisał: > Był zwykłą, chamską, personalną wycieczką. To, rozumiem, jest w nawiązaniu do nowego opisu jarkoniego? Służbista z Ciebie. Już wolę po stokroć prostolinijność Tricoloura. A nie , po cichu i tylnymi drzwiami.... Nieładnie Mazur, nieładnie. Śliskie to jakieś... Zmywam sie, bo sie jeszcze przylepi... > Odpowiedz Link
manderla Re: Zniknął 04.07.08, 01:27 Print screen zrobiony, więc nie smiej wycinać. ....wycieczki osobistej ;-/ Odpowiedz Link
z_mazur Re: Zniknął 04.07.08, 07:24 Funkcję moderatora przyjąłem nie po to by mie za nią lubiano. Być może jestem służbistą, post był ewidentnie niezgodny z netykietą i jako taki mogłem go wyciąć, co zrobiłem. Dla mnie koniec dyskusji. I nie rozumiem, co to znaczy "tylnymi drzwiami", nie będę wszem i obec w osobnym wątku obwieszczał czyj post i za co wyleciał, nie na tym polega moderacja. Uważam, że nie ma sensu wycinać takich postów po całym dniu, gdy już wywołały sprzeczkę albo jakieś inne niesnaski, ale jak akurat jestem na forum, to będę ciął takie posty i tyle. Jak dla mnie EOD. Odpowiedz Link
leptis ... 04.07.08, 07:46 Zobacz na portal gazeta.pl..zobacz na główną wiadomość dnia... gra czy przypadek...nie pytaj mnie... zapytaj siebie, co zrobić Mazurze. Nie wstyd Ci, tyle osób w Twoją obiektywność wierzyło. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 04.07.08, 08:01 Manderla...chciałam sprawdzić czyje nożyczki były.Ale się nożycoręki przyznał, więc podpucha niepotrzebna) Kilka dni temu byłam w aptece.Miałam przepisany NaCl 10% i krem do zrobienia.Pani krem przyjęła, owszem.Chlorku nie mogła zrobić, ponieważ był zapisany w formie wzoru chemicznego.Kazała się cofnąć do lekarza.Ale to dla obłożnie chorej kobiety i lekarz z hospicjum przychodzi do niej raz na dwa tygodnie-powiedziałam.Pani nadal z uśmiechem powiedziała, że nie szkodzi, rodzinny może przepisać (przyjmuje 2 razy w tygodniu 5 km od miejsca zamieszkania chorej).W drugiej aptece przyjęto receptę od ręki.Przy odbiorze przepisomanka dopięła karteczkę że zainkasoweała 5 zł za mało, bo żle odczytała ilość kremu.I tak to jest ze służbistami. Odpowiedz Link
bozenadwa Re: ... 04.07.08, 09:15 Sylwia bardzo Cie prosze ,odpowiedz mi w watku .uprzejmnie informuje.Zatkalo mnie jak przeczytalam Twoj post.Nie wiem czy chcialas cos sprwokowac czy zle mnie odczytalas ,Mazur pol dnia ,ze mnie kpil .potem ponizyl ,Zasugerowalam mu .ze swoimi wypowiedziami w stosunku do mnie dal swiadectwo o sobie,I ze ja mimo wszystko mam rozum ,i inni tez ,ktorzy tutaj sa ,Juz kiedys pisalam ,ze nie potrzebuje obrony ,Ale .za totalna ignoracje,Mazura w stosunku do mnie ,jako do foremki ,ponizenie jako czlowieka ,postanowilas dac mi po lapach ??? I nie pisz mi .ze to tylko forum. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 04.07.08, 15:21 Bożenko...ja zrozumiałam że podejrzewasz z.mazura o brak rozumu.Dlatego się zacietrzewiłam.Ale skoro to tylko tak wygądało? To zwracam honor)) Odpowiedz Link