plujeczka 07.08.09, 07:43 bardzo Was proszę o podesłanie wniosku o separację-prosiła mnie moja znajoma.Miałam wrażenie ,że kiedyś napisała takie wzory "Biedronka" ale nie widzę ich.Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkich miłych forumowiczów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia_30 Re: prosba o wniosek o separacje 07.08.09, 09:27 Owszem jest przyszpilony - autor Biedroneczka.. wklejam linka www.prawoity.pl/pisma/?pismo=pozew_o_separacje Odpowiedz Link
plujeczka Re: prosba o wniosek o separacje 07.08.09, 11:51 dziekuję ...chyba wzrok mi się pogorszył i nie znalazłam sama "szperając" -jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link
sauber1 Re: prosba o wniosek o separacje 07.08.09, 16:20 209.85.135.132/search?q=cache:_oBqoS-ZGP0J:www.niebieskalinia.pl/spaw/docs/wz_separacja.doc+ustalenie+miejsca+pobytu+dziecka+wz%C3%B3r+pozwu&cd=4&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a Odpowiedz Link
majkel01 Re: prosba o wniosek o separacje 07.08.09, 18:32 wniosek czy pozew ? Jesli małżonkowie są zgodni i nie mają małoletnich dzieci wówczas składają zgodny wniosek i sprawa idzie w postępowaniu nieprocesowym. Opłata od wniosku wynosi 100 PLN Jeśli nie ma zgody, albo jest zgoda ale są małoletnie dzieci wówczas musi być złożony pozew a sprawa się toczy w normalnym postępowaniu procesowym. Oplata od pozwu wynosi 600 PLN. Odpowiedz Link