Dodaj do ulubionych

prezenty firmowe

24.09.06, 18:26
Witajcie, ja może troszke z innej beczki bo "parcowej", ale w tym roku
odpowiadam za przygotowanie prezentow dla klientwo firmy w ktorej pracuje.
Poszukuje czegos nietrywialnego dla kilku prezesow oraz tzw. pracownikow
kluczowych. Budzet nie wzbudza respektu wiec..moze cos poradzicie?
Obserwuj wątek
    • crio Re: prezenty firmowe 11.10.06, 21:19
      ja proponuje moze cos na slodko np z takiej stronki: www.kasztelaniec.pl , widze
      ze maja tam oferte dla firm (kosze biznesowe)... nawet jesli nic tam nie kupisz
      to moze bedzie to jakis pomysl do dalszych poszukiwan albo zlecenia komus
      wykonania czegos podobnego... pozdrawiam
    • ebelek Re: prezenty firmowe 23.10.06, 00:13
      polecam sklep decorer.pl ręcznie zdobią na zamówienie (nawet małe ilości
      ) pudełka,skrzynie, skrzynki np z logo firmy, z życzeniami... i różne,różne
      inne rzeczy.

Dla mnie kapitalne są pudełka z lawendą w środku - pewno pieknie pachnie !
    • aleksandra_woj Re: prezenty firmowe 03.12.20, 13:11
      Fajnym pomysłem jest kawa ziarnista. Tak szczerze kto nie lubi kawy? czaskawy.pl/product-pol-968-Riposso-Crema-Blend-1kg-Kawa-ziarnista.html Ta kawa jest naprawdę pyszna, kremowa, można poczuć lekko czekoladowy smak oraz aromat.
    • magda1868 Re: prezenty firmowe 27.10.21, 10:54
      Uważam, że najlepszym prezentem jest wino lub elegancki alkohol mocny, biznes to jednak nie bliska rodzina, trzeba więc wybrać coś uniwersalnego, klasycznego, co np. w okresie świąt na pewno się przyda. Moja firma od lat w okresie świątecznym lub na jubileusze wręcza prawnikom i partnerom wina, często współpracowaliśmy z: winezja.pl/zestawy-prezentowe
    • paweljankowski Re: prezenty firmowe 25.04.23, 13:01
      U mnie w firmie postawili na alkohole z logo firmy. Nie dość, że praktyczne :P to też eleganckie. Brali od podarujalkohol.pl/
    • zatokazywicy Re: prezenty firmowe 21.10.23, 05:58
      Gorąco polecam morskie obrazy z żywicy epoksydowej od Zatoka Żywicy- prezent nietrywialny i z klasą.

Bardzo atrakcyjne ceny i mistrzowskie wykonanie.
      zatokazywicy.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka