Dodaj do ulubionych

Śmieszne prezenty

• dooda55 Re: Śmieszne prezenty 12.05.10, 12:41
      Fajne gadżety są też na emilosc.pl Ja kupiłam tam odlotową bieliznę na wieczór
      panieński;-)
    • leszczus1 Re: Śmieszne prezenty 03.06.10, 00:00
      Polecam stronkę www.kiwikiwi.pl . Śmieszne a jednocześnie artystyczne i
      wyjątkowe t-shirty dla osób chcących się wyróżnić. :)
      • grycanmm Re: Śmieszne prezenty 05.06.10, 13:26
        Polecam serdecznie śpiewający telegram, tego jeszcze u nas nie było:)

www.spiewajacetelegramy.pl
    • ecogadget Re: Śmieszne prezenty 11.08.10, 17:39
      Jeżeli obdarowana osoba lubi klimaty ekologiczne, to na pewno
      spodobają się jej gadżety z: www.ecogadget.pl
      • elewicka83 Re: Śmieszne prezenty 21.09.10, 10:20
        jeszcze raz przesyłam linka do strony bo źle wpisałam:)
        www.elmodruk.pl

pozdrawiam:)
    • elewicka83 Re: Śmieszne prezenty 21.09.10, 10:19
      Witam:)
      zachęcam do wejścia na moją firmową strone http//www.elmodruk.pl tam znajdziecie Państwo pomysły na fajne obrazy w prezencie , bądz możemy znaleśc odpowiednią tematykę. Śmieszne także potrafimy znaleśc dla Państwa. A może macie Państwo jakieś śmieszne zdjęcie osoby dla której jest prezent?
    • kleo567 Re: Śmieszne prezenty 21.09.10, 15:29
      Rysuję karykatury i portrety na zamówienie ze zdjęcia. Idealne na prezent/z okazji/bez okazji! Wysyłam mailem lub pocztą. Obejrzyj stronę: artik.ubf.pl/news.php :)
    • jolakarykatura Re: Śmieszne prezenty 28.09.10, 16:49
      Polecam a nie pożałujesz, najorylginalniejszy prezent
      www.jolakarykatura.webpark.pl
      • forumowiczka123 Re: Śmieszne prezenty 08.10.10, 10:34
        ja w sumie nie mam nic do sprzedania ale kupilam swojemy synowi kiedys penka w kształcie czesia włatcy móch wyglada mniej wiecej tak: allegro.pl/pendrive-czesio-duzy-2gb-pendrive-nadruk-grawer-i1262495267.html widzialam na allegro tez fajne myszi w kształcie samochodow ;D dla chlopakow w sam raz ;)
    • t.e.t.e Re: Śmieszne prezenty 02.11.10, 19:57
      Polecam śmieszne koszulki - maja fajne grafiki na urodziny, ale nie tylko.

www.beztroski.com.pl
      • t.e.t.e Re: Śmieszne prezenty 02.11.10, 20:43
        Polecam śmieszne koszulki - maja fajne grafiki na urodziny, ale nie tylko.

www.beztroski.com.pl/
        • malajulia-to-ja Re: Śmieszne prezenty 09.11.10, 10:03
          Super pomysły na prezenty mikołajkowe i nie tylko można znaleźć na ministerstwogadzetow.com Ja kupiłam mojej siostrze na urodziny gorące buciki.
          • martyna2626 Re: Śmieszne prezenty 12.11.10, 09:56
            Super są te prezenty z ministerstwogadzetow.com, mi najbardziej podoba się ten gorący miś.
    • your.miminka Re: Śmieszne prezenty 13.09.11, 13:54
      Ja fajne pomysły na prezent znajduję tutaj: mrjoygadzety.blogspot.com/
    • barot Re: Śmieszne prezenty 14.09.11, 21:16
      A ja polecam fotomontaże - to jest dopiero super prezent! Sama kupiłam kilka i były przebojem w naszej rodzinie

allegro.pl/fotomontaz-z-dzieckiem-pre zent-dla-dziecka-okazja-i1801161169.html

TE SĄ ŚWIETNE!!!

allegro.pl/fotomontaz-z-dzieckiem-pie kny-prezent-pamiatka-i1818789409.html
    • andreas6 Re: Śmieszne prezenty 03.10.11, 23:42
      Ja serdecznie polecam stronkę www.rudegifts.pl
      Prezenty na każdą okazję w niezłych cenach a do tego bardzo sprawna i szybka obsługa
    • formafantazja Re: Śmieszne prezenty 06.12.11, 14:35
      formafantazja.blogspot.com/2011/12/swiateczne-prezenty-czii.html
    • wildgiftpl Re: Śmieszne prezenty 10.12.11, 09:25
      No stronka może i fajna, ale jakie ceny! :O Ja polecam sprawdzoną przeze mnie stronkę, której jestem stałym klientem już od wielu lat. Znajdują się tam rzeczy od kubków z różnymi nadrukami, aż po jadalną bieliznę idealną dla par! :) Prezenty sprawdzają się na różne okazje od świąt, aż po takie dni jak dzień chłopaka czy dzień kobiet. Ceny są śmiesznie niskie, dlatego to najlepszy sklep z takimi różnościami w necie. Pozdrawiam!
      _____
      www.wildgift.pl
      Zwariowane prezenty na każdą okazje!
    • btw92 Re: Śmieszne prezenty 23.12.11, 20:51
      No tak coś śmiesznego to fajny prezent, ale dla koleżanki, nie dla kogoś kto jest dla nas wyjątkowy ;) Przynajmniej ja tak uważam. Jutro wigilia, rodzicom na dwudziestą rocznicę ślubu postanowiłam zafundować coś niezwykłego! W sumie podpatrzyłam to w którymś odcinku m jak miłość, jak na ślub właśnie Lucjan i Baśka chcieli dać Marcie wielki portret no i porwałam się na to! :) Znajomi polecili mi stronę www.artisduo.pl i przyznam, że efekt wyszedł świetny! :)
    • emu333 Re: Śmieszne prezenty 01.02.12, 18:23
      Dobry pomysł: karykatura albo portret!! Zamówiłem karykature i okazał się super prezent:D polecam Panią Asie na www.artik.ubf.pl :)
    • nanana_2 Re: Śmieszne prezenty 03.03.12, 17:01
      kilka przestrzelonych
      ale tez kilka ciekawych pomyslow, i serwisow
      dzieki
    • ilkas2 Re: Śmieszne prezenty 04.04.12, 12:15
      Z takich gadżetów polecam krawaty na Euro 2012. Do wyboru do koloru ;) Mój chłopak z kumplami właśnie się zaopatrują :D
      • yaks Re: Śmieszne prezenty 04.04.12, 13:43
        Tak, takie krawaty już widziałem. Coraz więcej się tego pokazuje ogólnie (tzn chodzi mi o gadżety na euro ;) ) Mi się najbardziej podobają takie mniej oficjalne np mojekrawaty.pl/offer,list,43,1175,krawat_euro_2012.html
    • 6zenek Re: Śmieszne prezenty 08.04.12, 09:24
      Pod tym adresem znajduje się ciekawy pomysł na prezent allegro.pl/wiersz-wierszyk-indywidualny-oryginalny-prezent-i2256193244.html
      Podajecie tylko krótki opis osoby, okazji czy zdarzenia jakie miało miejsce i za nie wielkie pieniądze otrzymujecie wiersz, który możecie przedstawić jako swój;) mi się ten pomysł bardzo spodobał.
      • fation Re: Śmieszne prezenty 24.04.12, 18:39
        Bardzo śmieszny prezent na urodziny dostałem a mianowicie www.uczyibawi.pl/pl/p/M406.-3275-GREEN-SCIENCE-EKO-ZEGAR/81 niby dwa kartofle, noby zegar a cieszy banana :) polecam uwadze dla ludzi na luzie :)
    • max0909 Re: Śmieszne prezenty 27.04.12, 16:30
      Polecam niespotykane meble w ciekawych formach i kolorach makao-sklep.pl/pl/c/Sofki-dizajnerskie/29
      • juventinio2603 Re: Śmieszne prezenty 02.02.13, 00:22
        www.dizajnerskie.pl
    • karolinkiewicz_29 Re: Śmieszne prezenty 04.04.13, 14:04
      Teraz będzie cieplej to taka [url=Teraz będzie cieplej to taka czapka z wiatrakiem jak znalazł ;) www.conrad.pl/Czapka-s%C5%82oneczna-z-wiatraczkiem.htm?websale7=conrad&pi=114074&ci=SHOP_B2C_TAB_HOME_BESTSELLER] czapka z wiatrakiem jak znalazł[/url] ;)
    • dajlus Re: Śmieszne prezenty 04.06.13, 22:06
      serdecznie zapraszam po prezent tutaj: mowiszimasz.com.pl/
    • fragrancesearcher Re: Śmieszne prezenty 06.06.13, 17:08
      obejrzałam, ale wolę coś bardziej osobistego. na reflect.pl można zrobić osobisty nadruk lub naprasowankę. zerknij www.reflect.pl/druk_na_odziezy.html
    • artissimo Re: Śmieszne prezenty 09.08.13, 18:26
      gkbosy.pl/?cat=9
      www.haloart.pl/projektanci,gkbosy,695.html
      ręcznie malowane koszulki o różnych wzorach, autor wykonuje też prace na zamówienie, wystarczy kontakt przez maila na stronie. Takich rzeczy nie znajdzie się nigdzie indziej :) Polecam, bo wzory są trwałe, nie spierają się, a co najważniejsze jedyne w swoim rodzaju.
    • 5minutka Re: Śmieszne prezenty 20.10.13, 23:18
      a ja mojemu lubemu ostatnio na urodzinki kupiłam do prezentu taki jajcarski element, a mianowicie takie chusteczki: www.smiechawa.pl/Chusteczki_higieniczne_100_EUR-324.html W pracy zrobił nimi furorę. Nagle wszyscy potrzebowali pożyczyć ;-) Ponoć bawili się jak małe dzieci, no jak to faceci ;-)
    • ann-a87 Re: Śmieszne prezenty 21.10.13, 08:23
      Mi się bardzo podobają zaskakujące akcesoria kuchenne marki PO :) Polecam, wiele razy kupowałam swoim znajomym na prezenty i zawsze wszyscy byli zachwyceni :) Wszystkie ich produkty możecie znaleźć na www.po-selected.pl :)
      • plastelina106 Re: Śmieszne prezenty 21.10.13, 15:25
        Dobrym pomysłem jest ozdobne opakowanie na butelkę a w nim ulubiony alkohol osoby do której idziemy. Jeśli ta osoba lubi alkohol oczywiście ;) A opakowania mogą być najróżniejsze. Ananas, róża, paw, winogron i jaki tylko przyjdzie pomysł do głowy. Najlepiej opakowanie zrobić pod zainteresowanie osoby dla której ma być prezent. Chodzi mi o coś takiego www.kwiatyupominki.net/ozdobne-pakowanie-prezentow-c-92.html
    • achieve Re: Śmieszne prezenty 23.10.13, 21:45
      Naprawdę fajne rzeczy są na www.stickytape.pl - winyle na wszystko i dla wszystkich, super ozdoby na święta i na inne okazje, na gadżety itp. Mają też stronę na Facebooku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka