Dodaj do ulubionych

szkolenia ze sprzedaży

21.07.17, 12:50
Cześć mam pytanie szukam dobrego szkolenia ze sprzedaży, jasli moglibyście polecić mi jakieś szkolenia najlepiej wypróbowane będę bardzo wdzięczny. Sam znalazłem takie szkolenie www.kreator-szkolenia.pl/szkolenia/szkolenia-sprzedazowe/ - ktoś z was może był na tym szkoleniu i ma jakieś opinie ?
Obserwuj wątek
    • marlena1357 Re: szkolenia ze sprzedaży 03.12.17, 18:29
      Korzystałem z dwóch szkoleń organizowanych przez Kontrakt OSH. Firma ma w swojej ofercie bardzo dużo warsztatów, ale polecam Gen Sprzedawcy i DMFL: www.kontraktosh.pl
    • leslawostr Re: szkolenia ze sprzedaży 19.02.18, 14:25
      Też ostatnio miałem kłopot ze znalezieniem odpowiedniego szkolenia sprzedażowego, jednak postawiłem na firmę Witalni i muszę przyznać, że nie żałuję.. szkolenie ze sprzedaży wypadło ok, bardzo profesjonalnie i treściwie.. dostałem nawet na koniec zestaw materiałów szkoleniowych i czasem wracam do nich, żeby rozwiać wątpliwości..;) tak jak teraz patrzę na ich ofertę to muszę przyznać, że mają całkiem rozbudowane te szkolenia sprzedażowe.. no cóż, zostawię linka do nich może komuś się przyda...;) witalni.pl/szkolenia/szkolenia-sprzedazowe/ pozdrawiam! L.
    • leslawostr Re: szkolenia ze sprzedaży 19.02.18, 16:10
      Ja byłem na szkoleniu sprzedażowym ostatnio i mam b. dobre zdanie o firmie Witalni o ile mnie pamięć na kłamie... największe wrażenie chyba zrobiło na mnie ogrom wiedzy, ale tak przekazanej, że człowiek chłonie to jak gąbka ;) w bardzo przystępny sposób trener przekazuje wiedzę i ponad to dołączane są materiały ćwiczeniowe, które odświeżą wiedzę po szkoleniu - a przyznam, że korzystam często z nich jak mam problem! Jakby ktoś szukał dobrych szkoleń to podaję linka może komuś pomogę..;) witalni.pl/szkolenia/szkolenia-sprzedazowe/
    • olarozza Re: szkolenia ze sprzedaży 09.10.18, 13:23
      Osobiście polecam konferencję Sztuka Sprzedaży oraz szkolenia z Cold Calling( z Karolem Bartkowskim - jest świetny!), które organizuje firma Flow Effect. Rewelacyjni mówcy - na naprawdę wysokim poziomie, większość możecie kojarzyć już z You Tube lub innych wydarzeń. W najbliższym czasie szkolenie jest dokładnie 6 listopada więc możesz się jeszcze zapisać :) No i sprawdź program czy Ci odpowiada. Pozdrawiam! Link do ich strony: floweffect.pl/
    • sprzedawca_27_27 Re: szkolenia ze sprzedaży 13.05.19, 10:59
      hayes.com.pl/szkolenie/techniki-negocjacji-sprzedazowych/

Zapraszamy :)
    • betterlife Re: szkolenia ze sprzedaży 17.05.19, 14:07
      Oprócz technik sprzedażowych warto poznać też techniki skutecznej komunikacji i prezentacji. Same techniki nie wystarczą aby zostać świetnym sprzedawcą - na to składa się cały szereg składników.
    • kateryna799 Re: szkolenia ze sprzedaży 05.11.19, 08:41
      Już wkrótce pojawi się nasz nowy produkt – Symulator Sprzedaży. Teraz zapraszam Państwa do zapoznania się z terminarzem dostępnych szkoleń na naszej stronie internetowej newplayers.pl/szkolenia-otwarte/.
      • matias1717 Re: szkolenia ze sprzedaży 08.01.20, 13:37
        Jeśli chodzi o szkolenia sprzedażowe, to New Players prezentują się naprawdę fajnie. My w firmie mieliśmy szkolenie od nich i uczyli sprzedawców na ich grach szkoleniowych. Efekty bardzo dobre.
    • robertowicz Re: szkolenia ze sprzedaży 27.11.19, 15:11
      Polecam te kursy: kursy.karolbartkowski.pl. Miałem ostatnio takie szkolenie z firmy i sporo z niego wyniosłem. Prowadzący ma gadane, ale mówi z sensem, konkretnie i to nie jest bełkot tylko wartościowe i praktyczne informacje.
    • sellabstract Re: szkolenia ze sprzedaży 14.12.22, 16:05
      Witam nie byłem na tym szkoleniu ale polecam firmę SellAbstract www.sellabstract.pl
      To profesjonalna firma, który prowadzi warsztaty sprzedażowe oraz pomaga właścicielom firm

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka