Dodaj do ulubionych

SZUKAM PRACY

26.02.05, 17:10
JEST MOŻLIWE ZNALEZIENIE PRACY W TYM MARNYM MIEŚCIE MAM 35 LAT I SPORE
DOŚWIADCZENIE W HANDLU
Obserwuj wątek
    • an_mat Re: SZUKAM PRACY 04.03.05, 13:48
      Myślę, że jest to możliwe ( zależy w dużej mierze od Twojej inicjatywy )a
      szanse są podobne jak w każdym innym mieście ,tylko nie wiem czemu nazywasz
      nasze miasto "marne"nie różni się ono pod względem zatrdninia od innych miast o
      podobnej wielkości.A skoro myślisz że jest "marne" radze szukać szczęście gdzie
      indziej.Zycze powodzenia!!!
    • qunciq Re: SZUKAM PRACY 06.03.05, 11:44
      Myśle że tak................. Ale nie ukrywam że bedzie ciężko.....

• forumowiczki Re: SZUKAM PRACY 23.11.14, 13:40
        Jak to jest że wy szukacie pracy w Szprotawie a ja i mój mąż prowadzimy 2 różne branże nie możemy znaleźć odpowiednich pracowników, w mojej pracy, gzie spotykam się z innymi przedsiębiorcami często słyszę że dany pracodawca szuka pracownika i nie jest w stanie znaleźć, czy ktoś może wyjaśnić mi jak to się dzieje? Chodzi tutaj przede wszystkim o zawody mechanika samochodowego, kucharza, recepcjonistkę z angielskim i fryzjerkę doświadczoną, co by na głowach schodów nie zostawiała smile Pozdro
    • rubin60 Re: SZUKAM PRACY 11.04.05, 23:33
      Mam do sprzedania lub wynajęcia pawilon handlowy na targowisku w Żaganiu (na
      głownej alejce). 10 m kw., niskie opłaty i dobre warunki. Z Urzędu Pracy można
      szybko dostać bezzwrotną pożyczkę na rozpoczęcie działalności, więc polecam
      się wink Proszę o kontakt- rubin60@interia.pl i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka