promien31 26.02.05, 17:10 JEST MOŻLIWE ZNALEZIENIE PRACY W TYM MARNYM MIEŚCIE MAM 35 LAT I SPORE DOŚWIADCZENIE W HANDLU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_mat Re: SZUKAM PRACY 04.03.05, 13:48 Myślę, że jest to możliwe ( zależy w dużej mierze od Twojej inicjatywy )a szanse są podobne jak w każdym innym mieście ,tylko nie wiem czemu nazywasz nasze miasto "marne"nie różni się ono pod względem zatrdninia od innych miast o podobnej wielkości.A skoro myślisz że jest "marne" radze szukać szczęście gdzie indziej.Zycze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qunciq Re: SZUKAM PRACY 06.03.05, 11:44 Myśle że tak................. Ale nie ukrywam że bedzie ciężko..... __________________________________________ www.szprotawa.abc.pl - SZPROTAWA WEB SITE | __________________________________________| Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczki Re: SZUKAM PRACY 23.11.14, 13:40 Jak to jest że wy szukacie pracy w Szprotawie a ja i mój mąż prowadzimy 2 różne branże nie możemy znaleźć odpowiednich pracowników, w mojej pracy, gzie spotykam się z innymi przedsiębiorcami często słyszę że dany pracodawca szuka pracownika i nie jest w stanie znaleźć, czy ktoś może wyjaśnić mi jak to się dzieje? Chodzi tutaj przede wszystkim o zawody mechanika samochodowego, kucharza, recepcjonistkę z angielskim i fryzjerkę doświadczoną, co by na głowach schodów nie zostawiała Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rubin60 Re: SZUKAM PRACY 11.04.05, 23:33 Mam do sprzedania lub wynajęcia pawilon handlowy na targowisku w Żaganiu (na głownej alejce). 10 m kw., niskie opłaty i dobre warunki. Z Urzędu Pracy można szybko dostać bezzwrotną pożyczkę na rozpoczęcie działalności, więc polecam się Proszę o kontakt- rubin60@interia.pl i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś