31.10.04, 01:14
Witam!
Forum Polska-Holandia mozesz czytac do woli, lecz jezeli chcesz cos napisac
to musisz zglosic to opiekunowi Forum. Nie ma ostrych kryteriow przyjecia do
grona piszacych. Wystarczy tylko ze nie jest sie trolem, nie spamuje sie i
nie obraza jego uczestnikow. To zgodne z netykieta zasady, nic nadzwyczajnego.
Zapraszam bardzo serdecznie!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marek.p11 Re: Ewelino! 31.10.04, 12:12
      beba3 napisała:

> Witam!
      > Forum Polska-Holandia mozesz czytac do woli, lecz jezeli chcesz cos napisac
      > to musisz zglosic to opiekunowi Forum. Nie ma ostrych kryteriow przyjecia do
      > grona piszacych. Wystarczy tylko ze nie jest sie trolem, nie spamuje sie i
      > nie obraza jego uczestnikow. To zgodne z netykieta zasady, nic nadzwyczajnego.
      > Zapraszam bardzo serdecznie!
      > Pozdrawiam
      dlaczego niektorym tak zalezy,zeby unicestwic to forum?Ja mieszkam w Holandii
      od niedawna,ale tez nie mam zamiaru wchodzic w jakas zamknieta grupe.Skoro
      zastrzegliscie forum to po co sie na sile pchac?To moje zdanie.
      • saviera Re: Ewelino! 31.10.04, 13:07
        marek.p11 napisał:

> dlaczego niektorym tak zalezy,zeby unicestwic to forum?Ja mieszkam w Holandii
        > od niedawna,ale tez nie mam zamiaru wchodzic w jakas zamknieta grupe.Skoro
        > zastrzegliscie forum to po co sie na sile pchac?To moje zdanie.

> Kazdy moze miec swoje zdanie , oczywiscie.....
        Ja sama dopiero od okolo dwoch miesiecy zaczelam czytac forum gazeta.pl ,
        miedzy innymi to holenderskie....a zaczelam wlasnie jeszcze to stare , niestety
        dlugo nie poczytalam ....po kilku dniach pojawily sie jakies pokemony , to bylo
        naprawde irytujace....Teraz przynajmniej jest bezpiecznie , bez glupich
        niespodzianek....
        A wyslac prosbe o przyjecie do forum to przeciez nic strasznego ,
        nikomu "korona z glowy nie spadnie".Ja nigdy na starym forum nie zabralam glosu
        ( nie zdazylam), a zostalam bez problemow do nowego przyjeta i to zaraz na
        poczatku.
        Zamkniete forum ma ta zalete ze jezeli pokaza sie takie niespodzianki jak
        pokemony , to mozna je w kazdej chwili wyrzucic.....i po problemie.
        A tego forum nikt nie chce unicestwiac , bo i po co.....
        Wydaje mi sie tylko ze to nie ma sensu...dwa takie same Fora , te same pytania
        i odpowiedzi?!Troszeczke nudne....?!
        Zaczyna to pachniec jakas niezdrowa rywalizacja....???
        Ktore forum forum bedzie lepsze???
        I po coz te przepychanki....?
        To tylko dlatego ze kilka osob "nie chce sie za nisko znizyc" i poprosic o
        przyjecie do forum....bez obrazy Panie i Panowie....troche to dziecinne.
        To jest tylko moje skromne zdanie , a kazdy takowe moze posiadac mniemam....
        No coz pozyjemy , zobaczymy....
        Ja , tak jak i moje poprzedniczki polecam i zapraszam do pierwszego forum
        holenderskiego , tam naprawde nikt nie gryzie ( pisze jako nowicjuszka )....no
        i jest naprawde wesolo.....a na tym chyba rzecz polega zeby sie posmiac ,
        wyzalic , zapytac , dowiedziec sie czegos .....a nie przekomarzac sie ktore
        forum lepsze , a ktore gorsze....Jak do tej pory ( bez obrazy ), to nic
        ciekawego tutaj nie znalazlam , tylko jakies przekomarzania..., no i jedno
        pytanie o prace.
        Czy to aby mialo sens....
        Jezeli kogos obrazilam , to z gory przepraszam , nie bylo to moim celem....
        Juz czytam te "gromy" jakie poleca na moja glowe....oj biedna moja glowa ,
        biedna.....
        Groetjes!!!
        Saviera

• payuta Re: Ewelino! 01.11.04, 12:54
        No wlasnie dlaczego tak zalezy???Unicestwiacze w zabek czesane-fuj nie
        ladnie.Ja tu mareczkowi napisze o tym forum zamknietym -bo ja nie klamie - my
        to na tamtym forum to nie zamknieta grupa ale sekta taka serio sekta z tym
        Wielkim guru i my sie wlasnie teraz tam zabieramy za zbiorowe samobojstwo tylko
        jeszcze mosimy sie zastanowic czy my sie truc gazem z zapalniczek bedziemy czy
        moze witamina B-e.Fajnie nie.P.P.
        p.s.
        forum Polacy w Holandi zycze wielu postow i fajnych forumowiczow.
        Ja sama zostaje jednak przy Polska-Holandia bo wierna jednemu jestem,a ci co
        jednak chca zaryzykowac i sie nie boja prosic zapraszam na to
        nasze ;sektowe;forum ale ogolnie i wszystkim Wesolej Forumowej Zabawy
        • ewelina.b Re: Ewelino! 01.11.04, 12:58
          wypowiedzi podobne do tej,ktora stworzyla payuta nie moga niestety nikogo
          zachecac do udzialu w starym forum.Pozostawie bez komentarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka