Dodaj do ulubionych

No to jedziemy...

11.04.07, 22:02
... z tym koksem ;)

Znowu ożywiam to forum, bo jakoś nikt nie pisze ;)

W sobotę dokładnie wyjeżdżamy do PL na jakieś półtora tygodnia, dopiąć wszystkiego. Muszę pamiętać, żeby zabrać buty i dokumenty od księdza :) Bo jakbym zapomniała, to by było ciężko... tzn buty bym kupiła na miejscu, ale zaświadczeń raczej już nie ;)

Dam znać jak było :D

Pozdrówka!
Obserwuj wątek
    • kingadpl Re: No to jedziemy... 12.04.07, 08:53
      maddie, jakos mi wylecialo, wychodzisz za holendra czy polaka?
      • flucha Re: No to jedziemy... 12.04.07, 10:41
        POWODZENIA !!!
      • mad_die Re: No to jedziemy... 12.04.07, 14:57
        Oczywiście, że za Polaka :D
        • kingadpl Re: No to jedziemy... 12.04.07, 15:34
          ja sie pogubilam juz w tych dokumentach... Mam nadzieje ze jak wezmiemy slub to
          legalnie... :D
          • mad_die Re: No to jedziemy... 12.04.07, 20:28
            Hehe :) Ja też ;)

O! Właśnie sobie przypomniałam - jutro będę w Roermond :D caaały dzień, tzn od rana do mniej więcej 16.00
            Więc jakbyś miała chwilkę czasu, to ja chętnie się spotkam :) Będę co prawda prezentów urodzinowych szukała dla mam - jednej mojej, drugiej przyszłej ;) Ale myślę, że na kawkę można by było jakoś wyskoczyć. Co Ty na to?
    • aniatko2 Re: No to jedziemy... 12.04.07, 16:35
      szerokiej drogi!
      udanej zabawy !
      i przede wszystkim pieknych przezyc !

buziak
      • mad_die Re: No to jedziemy... 12.04.07, 20:29
        :D dzięki! :D
        • kingadpl Re: No to jedziemy... 12.04.07, 21:34
          kurcze maddie! chetnie! tyle ze w pracy siedze do 17.30...... a nie moglabys
          dluzej zostac?
          • mad_die yyyy 12.04.07, 23:36
            ... o 17 oglądamy dom jeden w okolicy, więc nie mogę niestety dłużej...
            szkoda :(
            a na lunch nie możesz wyjść na miasto? ;)
            • kingadpl Re: yyyy 13.04.07, 09:39
              gdybym chciala wyjsc na lunch, musialabym jechac i jechac :))) W Roerstreek
              Oost jestem... Wiec to kawalek drogi. Pewno moj lunch bylby tylko objazdem tam
              i z powrotem. A jutro?
              • mad_die Re: yyyy 13.04.07, 15:38
                Jutro jestesmy w drodze do PL :D
                Jeeeny normalnie dzis to byly najdluzsze i najnudniejsze zakupy w moim zyciu...
                Jakby ktos chcial, moge go nauczyc marnowania czasu, proponuje wyklad pt. "Jak
                skutecznie zmarnowac 6 godzin" :D
                No zakupy w samotnosci nie naleza do przyjemnosci, dobrze, ze mam bogata
                wyobraznie i umiem gadac do siebie ;) Inaczej w zyciu bym sie na to nie
                zgodzila :D
                Kupilam prezenty wiec jest ok, ale nog nie czuje...
                • kingadpl Re: yyyy 13.04.07, 16:02
                  dlatego wlasnie nie chodze na zakupy sama! Nudy straszne1 nie ma kto doradzic,
                  pogadac z kims, fatalnie!
                  Ale Maddie jak prezenty sa, to bedzie dobrze!!!
                  • mad_die Re: yyyy 13.04.07, 19:01
                    No ja nie miałam wyjścia, bo M w pracy był, a ja zdana na siebie... A ja mam to do siebie, że zakupy to dla mnie ostateczność, tzn jak mam coś kupić, to nie wiem co kupić, i najlepiej kupuje mi się spontanicznie ;) A tu wiedziałam co kupić, tylko trzeba było to COŚ znaleźć jeszcze... Na szczęście w centrum mają sporo sklepów, bo do outletowego już mi się nie chciało iść ;)
                    A i tak nie zdecydowałam się na spódnicę dla siebie i na torbę, czego teraz żałuję, ale ja już tak mam - nie mogę się zdecydować, a potem pluję sobie w brodę ;)
                    Ech, jeszcze do mista muszę tu iść... dobrze, że tym razem z M :D
                    • kingadpl Re: yyyy 13.04.07, 21:10
                      jak ja za dlugo nie moge sie zdecydowac, to kupuje :))) Ostatnio oddawalam moja
                      spodnice, bo jak ja w domu zmierzylam, to wygladalam strasnie! A w sklepie jak
                      cudo :D:D:D Dzis fitness zaliczony juz i czuje sie doskonale! :))
                      • mysza_33 Re: yyyy 13.04.07, 23:44
                        A ja jak nie mogę się zdecydować np. na którąś z dwóch rzeczy to biorę obydwie,
                        no chyba, że fortunę kosztują...
                        A na fitness karnet już mam, teraz tylko muszę przyjechać do NL spowrotem ;-)

Papa

Mysza
                        • kingadpl Re: yyyy 14.04.07, 09:57
                          Mysza, czekamy na Ciebie! :))) Ja tez mam karnet, kupilam sobie na 1x w
                          tygodniu. Jednak serdecznie zapraszaja na czestsze wizyty :)))
                          • femke81 Re: yyyy 18.04.07, 12:09
                            Mad_die ty juz dawno w Polsce pewnie. Oby stresor Cie nie dosiegl...
                            Wszystkiego najlepszego z okazji slubu - duzo radosci i milosci dla Was!
                            Trzymam kciuki za pogode, oby dzien sie udal!
                            Basia
                            • mad_die :D 20.04.07, 14:25
                              Dzięki :)

No stresor dziś mnie taki dopadł, że hoho... Na szczęście nie trwał długo, ale
                              zawsze...
                              No i oczywiście jakieś niespodziewane zmiany musiały zajść, typu zmiana
                              usadzeni gości, blablabla... No i to dodatkowo potęguje stres...
                              Czasami myślę, że to dobrze, ze już jutro ten ślub, bo jakbym jeszcze dłużej
                              miała znosić humory co poniektórych osób, to bym chyba nie wytrzymała...
                              • kingadpl Re: :D 20.04.07, 15:13
                                Maddie trzymam kciuki! Bedzie pieknie! Na pewno! (hehe, sama jeszcze przed i
                                tez czasem sie denerwuje ze nie zdaze ze wszystkim :))) )
    • mad_die Kinga! 06.05.07, 09:30
      Będę w poniedziałek w Roermond (chyba, jeszcze się decyduję, czy pojechać z moim M czy nie), tak pewnie koło południa do popołudnia. Więc jakby Ci się tym razem udało na lunch wyskoczyć, to by było fajnie :)
      • kingadpl Re: Kinga! 06.05.07, 10:57
        Maddie, pracuje... W Roerstreek (Rockwool) wiec mam kawalek do centrum i w
        ciagu pol godziny lunchu nie uda mi sie wyskoczyc... Tak bym chciala sie
        spotkac!
    • mad_die A teraz ja jadę :) 11.05.07, 17:34
      Do Łodzi pozałatwiać nasze sprawy, tzn po papiery i złożyć wnioski o dowód i paszport dla mnie :)
      Wyjazd jutro o 23.55 :D

Coś komuś przywieźć? Kociara, Ty chciałaś krem tak? Napisz mi jaki :D i jak ktoś chce coś więcej, to dawać znać, przywiozę :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka