vivien001 16.08.07, 10:21 Kochani, pomozcie. Podrzuccie jakis adres warsztatow lub zajec jogi :)a moze ktos bierze udzial w takich zajeciach - bede wdzieczna za wszelkie informacje i opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monsum Re: joga :) 18.09.07, 08:30 Ja uczęśzczam na joge we Włocławku, ale nie wiem czy pytanie jest nadal aktualne i czy mam po co się rozpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_i_kropka Re: joga :) 03.04.08, 17:55 monsun, jeśli jeszcze tu zaglądasz:), napisz proszę gdzie chodzisz, jak wyglądają zajęcia, jaki jest ich koszt?? nie wiedziałam, że we włocławeku jest joga, na razie nic w internecie nie znalazłam.:( Odpowiedz Link Zgłoś
ge-mini23 Re: joga :) 16.04.08, 13:37 Z tego co ja się orientuję zajęcia odbywają się w SP 10 dwa razy w tygodniu po 1,5 h koszt 100 PLN/m-c. Odpowiedz Link Zgłoś
beyou79 Re: joga :) 05.09.08, 17:32 Ja uczęszczam na jogę do Ewy Falkowskiej, prowadzi zajęcia 4 razy w tygodniu, przy ulicy Chopina, w Krokusie (pn i śr.) i w Fitness Klubie przy ulicy Polnej (wt. i so.), podobno od przyszłego tygodnia rozpoczną się też zajęcia przy ulicy Wojska Polskiego w jakiejś szkole (czw. i pt.). POZDRAWIAM wszystkich włocławskich joginów! Beata J. Odpowiedz Link Zgłoś