Dodaj do ulubionych

Moje 1 echo

07.06.12, 19:23
witajcie
wlasnie jestem po 1 echo wedlug wyliczen to 5tydz i 5 dzien
ciaze potwierdzili i bylo widoczne ladne mocno bijace serduszko wiec wedlug nich ciaza jest starsza jak 5 tydz i 5 dzien tylko nie mogla zmierzyc zarodka wiec nie mogla mi okreslic ktory to bedzie tydzien wedlug usg, nastepny termin mam na 4 lipca i wtedy bede wiedziala juz wszystko
a teraz przede mna 2 tygodnie urlopu wielkiego wypoczynku, tygodniowe lezakowanie w Grecji
nawet nie macie pojecia jak sie ciesze w koncu po 6 latach sie udalo
Pozdawiam
Iza
Obserwuj wątek
    • martaj7 Re: Moje 1 echo 08.06.12, 08:24
      Iza, suuuper, bardzo sie ciesze, kibicowalam ci przez ten czas z ukrycia:)
      Dbaj o siebie i ciesz sie! To beda fantastyczne wakacje, sama przezywalam to dokladnie rok temu, a za kilka dni moja Julka konczy 4 miesiace:)
      Pozdrowienia
      • mamantkaa Re: Moje 1 echo 08.06.12, 09:38
        Bardzo się cieszę :)
        To takie wzruszające! Ale super, że nosisz w sobie maluszka. Dużó zdrówka Wam życzę i radości każdego dnia :)
        • zonajana Re: Moje 1 echo 08.06.12, 23:19
          Gratuluje! Odpoczywaj w Grecji sobie pysznie, hehe, wyspij sie na zapas ;)
          • anitax Re: Moje 1 echo 11.06.12, 11:01
            Iza, super wiadomosc, ciesze sie ogromnie, szczegolnie, ze pamietam Twoje wczesniejsze posty.
            Zycze Wam udanych wczasow. Wypoczywajcie za wszystkie czasy :-)
            • iza30_1979 Re: Moje 1 echo 11.06.12, 19:17
              dzieki dziewczyny za wsparcie i kibicownie przez caly czas, dzieki za dobre slowa
              odezwe sie po nastepnym usg czyli akurat po urlopie
              wracamy 1 lipca a 4 mam kolejne usg
              Pozdrawiam
              Iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka