Dodaj do ulubionych

CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY.

03.01.13, 12:00
Oferuję crim damski wiosna-lato,odzież używana z Irlandii.
Nie jestem hurtownią,miesięcznie posiadam ok 500 kg odzieży,zbierana zostaje,przez osobę z rodziny która zamieszkuje w Irlandii,pracując w jednej z segregowni odzieży,mając dostęp do odzieży,i możliwość wyboru.
Odzież którą oferuje jest w stanie bardzo dobrym,idealnym jak i nowa z metkami oraz markowa.
Asortyment to odzież dla Pań wieku 18-50 lat,nie musisz się obawiać,że znajdziesz tam odzież;
""BABCINĄ"Odzież jest modna,czysta,bez wad tj;dziur przebarwień,zmechaceń itp.
W crimie znajdziesz damskie ;BLUZECZKI,KOSZULE,KOSZULKI NA RAMKACH,KOSZULE DAMSKIE,TUNIKI,SPÓDNICZKI,SUKIENKI,ITP.
-Worki pakowane po 10kg.
Możliwość wysyłki na próbę.
Także odbiór osobisty,z możliwością zajrzenia do zawartości pakowanego worka.
Szukam stałego odbiorcy który chciałby zaopatrzyć swój sklep dodatkowym asortymentem bardzo dobrej jakości.
Dobry sposób zarobku dla osób wyceniających odzież na wieszaki,gdzie na kg odzieży wchodzi od 7-9 st odzieży,odzież wiosna-lato lekka modna.
Cena crimu 38zł.
Warto przyjechać obejrzeć,a sami Państwo stwierdzicie jakość.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na email.
Obserwuj wątek
    • malena2013 Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 16.02.13, 22:53
      Witam serdecznie,
      zakładamy właśnie sklep z wyselekcjonowaną odzieżą używaną. Nie mamy jeszcze wybranej ostatecznie hurtowni. Sklep mieści się w Poznaniu. Proszę o informację, gdzie Państwo się mieszczą, czy jest możliwa współpraca.
      Pozdrawiam
      Magda Serafin
      • axs88 Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 03.05.13, 14:57
        Witam Panią...Odzież można zobaczyć w Gnieznie,nie posiadamy hurtowni,miesięcznie,posiadamy ok tony towaru,towar bardzo dobrej jakości,towar przywożę z Irlandii mam dojścia,wszystko jest sprawdzone,bez wad,czyste,modne,towar na wieszakach do wglądu,oraz w workach po są po 10 kg pakowane,można towar zobaczyć,na chwile obecną posiadamy towar wiosna lato damski,markowy męski crem. Posiadamy dwóch stałych odbiorców bardzo zadowolonych,więcej informacji z żoną tel.798166616 Marzena.Warto przyjechać zobaczyć w porównaniu do hurtowni mamy luks.
      • markowycrem Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 30.07.13, 09:26
        Sprzedajemy tylko crem możliwość wybierania z wieszaka oraz szykowania towaru pod klienta czyli tego asortymentu który Panią interesuje.798166616.
    • odziezcream Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 03.05.13, 12:21
      Poprosze o kontak na meila odziezcream@wp.pl
    • marlesiii Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 29.07.13, 17:28
      Witam, byłabym zainteresowana. Otwieram właśnie sklep i potrzebuję dobrego dostawcy. Zależy ma ba rzeczach z matkami głównie. Jestem z Warszawy. Proszę o kontakt pod nr tel. 506601807 bądź nr telefonu.

Pozdrawiam
      • markowycrem Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 30.07.13, 09:24
        798166616 tylko crem najwyższej jakości oraz odzież markowa,możliwość wybierania towaru,również szykowania towaru pod Panią tego co Panią interesuje.Kon;798166616.
    • salonik.odziezowy Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 23.10.14, 14:12
      witam
      czy oferta jest aktualna?
      jeśli tak proszę o kontakt na maila salonik.odziezowy@gmail.com
      • londynek.uk Re: CRIM DAMSKI WIOSNA-LATO/NOWY METKA/UŻYWANY. 03.02.15, 18:49
        Witam serdecznie Wysyłam z Londynu odzież damską,męską i dziecięcą CREAM+I GATUNEK. Odzież w bardzo dobrym stanie-czyściutka,gotowa na wieszak.Co tydzień mogę dostarczyc ok.500 kg.odzieży. Szukam poważnych odbiorców. Pozdrawiam.
        natka374@vp.pl
        00447448153018

Czytaj więcej: alegratka.pl/ogloszenie/szukam-powaznych-odbiorcow-odziezy-24550899.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka