Dodaj do ulubionych

KORKI - MATMA - OŁAWA JELCZ-LASKOWICE I OKOLICE

30.11.09, 17:13
STUDENT POLITECHNIKI WROCŁAWSKIEJ
UDZIELI KOREPETYCJI PROFESJONALNIE I NIEDROGO. POMAGAM W NADROBIENI KAŻDYCH ZALEGŁOŚCI, PRZYGOTUJE DO EGZAMINU. NAUKA U MNIE LUB U UCZNIA W DOMU
NAUKA MOŻLIWA TAKŻE POPRZEZ SKYPE.
NIEDROGO 14ZŁ- 60MIN
ZAKRES: SZKOŁA PODSTAWOWA, GIMNAZJUM, SZKOŁA ŚREDNIA
telefon: 506105358
Obserwuj wątek
    • matejkoo Re: KORKI - MATMA - OŁAWA JELCZ-LASKOWICE I OKOLI 30.11.09, 17:19
      Na razie to się naucz pisać (nie krzycz, to internet, caps-lock to krzyk) a to
      że student Polibudy... he, też jestem, ale z życia wiem że to nic nie znaczy smile
      jak ktoś chce też mogę uczyćsmile
      • bassrafal Re: KORKI - MATMA - OŁAWA JELCZ-LASKOWICE I OKOLI 30.11.09, 20:20
        Chłopak chciał dobrze, po co robić antyreklamę, po pierwszej godzinie i tak się
        wyda czy ktoś jest kompetentny czy nie - 14 złotych to nie majątek, ani godzina
        czasu to nie jest dużo możliwego czasu do stracenia, więc nie traci się na
        sprawdzeniu korepetytora zbyt wiele
        • lukasz20222 Re: KORKI - MATMA - OŁAWA JELCZ-LASKOWICE I OKOLI 30.11.09, 20:40
          Prosił bym o nienasuwanie zbędnych sugestii dotyczących kompetencji danej osoby
          nie znając jej dotychczasowych wyników. Cena jest mała bo jestem uczciwy i nie
          zależy mi na dorobieniu się na czyjeś niewiedzy.
          W pana wypadku uważam raczej że pana uwaga przekłada się na kompetencje osobiste.
          • matejkoo Re: KORKI - MATMA - OŁAWA JELCZ-LASKOWICE I OKOLI 30.11.09, 21:31
            O moje kompetencje się nie martw smile po prostu, stosuj się do net-etykiety,
            proste. Nie krzycz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka