Co sadzicie o tej placowce? abstrahujmy tutaj od lekarzy....skupmy sie na personelu. Od jakiegos czasu nagminnie przesadzane jest z wymogiem okazywania legitymacji ubezpieczeniowej. Wiem wiem, jest przepis nakazujacy okazywanie tejze legitymacji, ale zeby zarejestrowac sie do lekarza na ktorys kolejny dzien to juz pani w okienku przeszla sama siebie. Do tej pory bylo tak, ze trzeba bylo pokazac w dniu wizyty jak zapisywalo sie za kilka dni, teraz juz w momencie zapisywania. Do tego nieuprzejmosc tej pani z okienka na dzieciecej...przepraszam rodzinnej stronie. Ton rozmowy, niegrzecznosc, krzyk to chyba jedyne co potrafi. Wczesniej dzwoniac i chcac sie zarejestrowac to wpierala mi ze nie ma miejsc do dr Szten, tylko do kogos innego....poszedlem, zapytalem dr czy mnie przyjmnie...tak bo nie miala juz pacjentow. Nie rozumiem po co bylo to jej pyskowanie, jak starczylo grzecznie powiedziec jesli lekarz sie zgodzi to zarejestruje. Hmm wlasnie dzwonie sie zarejestrowac, oczywiscie po co odlozyc sluchawke. Jak bylem rano widzialem ze lezy z boku odlozona mimo iz pani nie ma nic do roboty. Ciekawe czy mnie zarejestruje...bo nie pokaze jej ksiazeczki przez telefon

)