Dodaj do ulubionych

Mój sukces!

15.02.10, 17:02
Mój to nie jakieś wspominki i nie zachęta do ankiety.
Mój sukces to spowodowanie by zero Heydupek zwane Heydebilem mniej rad wszelkich wszystkim użyczał.
To ,że z dużej litery napisałem może być mylnie uznane za formę szacunku . Nic bardziej błędnego - czy guano też z dużej litery powinno być pisane ?
Zwierzątko to "obdarza" wszystkich i wszystkim co popadnie .Tak sobie myślę (znasz to uczucie heydebilu?) ,jak piękne byłoby forum bez takiej pleśni .
"Słońce Jelcza i sąsiednich połonin" , zamilcz i zacznij czuć , myśleć jak człowiek . Czy twoja religia nie uczy pokory bufonie ?

Zapewne wytłumaczy to jakimś zapracowaniem , brakiem czasu .
Kogo jeszcze idioto zwabisz na pseudointelektualny bełkot?(warto poczytać jak cudze słowa zawłaszcza ).
Generalnie to mam cię w dupie , ale akurat przeszkadzasz mi w wypróżnieniu.
Saluto zakuty łbie tongue_out
Obserwuj wątek
    • heymdall dla ciebie sukcesem jest złożenie zdania po polsku 15.02.10, 19:16
      .. a nie po gombrowiczowsku, kmiocie ..
      kiedy przypiszesz sobie wschód i zachód słońca ??
      napisałeś mój drogi niedorobiony Gombrowiczu po to, by sobie znów podnieść
      ciśnienie ?

"Kogo jeszcze idioto zwabisz na pseudointelektualny bełkot?" - nie widziałem, że
      piszesz sam do siebie ..
      taka była nuda, że aż nic się nie chciało smile .. mam wiele innych zajęć
      internetowych i nie muszę koniecznie być przywiązany do takiego niedorobionego
      czegoś jak ty .. nie rozumiem w związku tym jednego: cierpisz na brak uwagi, i
      jeśli ktoś nie jeździ po tobie jak po burej suce ? mógłbym to jeszcze zrozumieć,
      gdyby jakiś dewiant na twoich oczach wykorzystał ci psa bez pytania o twoją zgodę ..
      zrozum, bene: świat nie kręci się wokół kretyna twojego pokroju .. nie siedzę
      twoim zwyczajem i nie czekam na tylko twój bełkot, żeby odpowiedzieć ..
      --------------------------------------------------------------
      Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka
      uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane ..
      • dorkasz1 Re: dla ciebie sukcesem jest złożenie zdania po p 16.02.10, 10:29
        A może byście się spotkali i dali sobie po mordzie? Zamiast obrzucać się błotem
        na Forum? Niedobrze się robi...
        • heymdall hmm..kuszące .. 16.02.10, 10:42
          smile
        • mooreland Re: dla ciebie sukcesem jest złożenie zdania po p 16.02.10, 14:39
          Ma Pani swieta racje, tyle ze to nie jest forum. To Jelczanski Dom
          Wariatow im. Drugiej Irlandii.
          Pozdrawiam
          • bene1955 zachodźe Heydebilku-już czas zachodzić:-P 16.02.10, 15:55
            reakcja typowa , jak pies Pawłowa i ty fiucie dalej mniemasz żeś normalny?
            • heymdall ??? 16.02.10, 16:17
              no to po mnie pojechałeś .. strasznie się przejąłem .. normalnie do pionu mnie
              postawiłeś na miejscu: aż włosy na klacie dęba mi stanęły smile
              widzisz, bene: ja nic nie twierdzę .. ja tylko czekam cierpliwie na brzegu rzeki
              i obserwuje spływające woda ścieki twojego pokroju, bo wiem, że prędzej czy
              później zobaczę je .. a że lubię perfidię i doceniam złośliwość losu, to cieszy
              mnie, że śmiecia twojego pokroju (który myślał, że bezkarnie będzie trollował)
              potrafię zagotować smile
              dziękuję ci bene za ten wschód słońca dzisiaj - byłeś wielki po prostu .. co by
              było, gdyby ciebie nie było ?? bądź łaskaw i ześlij jeszcze jeden ..
              • merenven66 Re: ??? 16.02.10, 17:10
                bene...i po co to wszystko?
                • bene1955 Re: ??? 16.02.10, 18:16
                  merenven66 , sam nie wiem po co,
                  chyba w misjonarza chciałem się zabawić ,
                  rzeczą oczywistą wszak jest ,że gówno zawsze na wodzie się unosi i praw fizyki nie zmienię ,
                  czyli radzisz bym ścierwo omijał , bo zawsze cuchnie ?
                  dostosuję się i pozdrawiam ,
                  znikam i o nic już nikogo nie pytamsmile
                  • heymdall Re: ??? 16.02.10, 20:37
                    "rzeczą oczywistą wszak jest ,że gówno zawsze na wodzie się unosi"
                    "znikam i o nic już nikogo nie pytam"
                    cóż mogę ci na pożegnanie rzec, bene: płyń przez morza i oceany ..
                    • bene1955 Re: Heydebil i Heydebil 19.02.10, 17:05
                      jak te głupie kaczki -ciągłe ble,ble,
                      zero sensu , tony nonsensu , wielkie gówno na pryźmie ,
                      zero myśli , wtórność nad wtórnościami i jeszcze raz wtórność,
                      macher od patyczków i foremek do piasku , finito !
                      nie ciebie idioto żegnałem , ale ty jak echo pierdu znowu zaistniałeś!
                      zabić , zakopać , postawić walec by nie wychynął i zapomnieć !
                      ZERO , ZERO I JESZCZE RAZ ZERO !
                      • inmarco Re: Heydebil i Heydebil 19.02.10, 17:39
                        Brawo ,Bene. Ten koleś ma to, na co zasłużył - czym wojuje, niech od tego
                        przepadnie.
                        • heymdall hahahahaha!! :) 19.02.10, 17:52
                          poklaszcz jeszcze sobie inmarco - tak na osłodę, bo cóż ci pozostało ..
                          normalnie trzęsę się, cierpię i drżę, jak czytam ten bełkot od bene - mam więc
                          to na co zasłużyłem .. strasznie mnie to, inmarco, ukarało .. prawie jak w
                          katowni .. i to że nie klaszczesz mi też mnie dołuje - cierpię na straszny brak
                          klakierów wokół smile

.. coś cię bene inmarco nisko ceni smile tak przy okazji .. skoro ciebie równa ze
                          mną - bo w jego mniemaniu i mniemaniu pewnych klakierów jestem dno ..

a co z dalszym "wychowywaniem" i "sukcesem" .. czekam niecierpliwie na dalsze
                          próby wychowania "gombrowiczowskiego" tongue_out .. spodziewam się bełkotu jak zwykle,
                          ale twoje miotanie się bene jest zabawne ..

• heymdall ?? 19.02.10, 17:40
                        .. mój Boże .. a mogłeś skwitować to jednym przekleństwem - tyle niepotrzebnych
                        słów, żeby coś sobie udowodnić ?? gombrowicz ci uszami wycieka .. a gdyby tak
                        wziąć treść twoich postów pod lupę, to gros z nich pasowałoby do powyższego
                        opisu .. no cóż - to się nazywa przeniesienie: wmawianie komuś swoich cech ..
                        wszystko to odbicie twojego życia .. zacznijmy od "ZERO , ZERO I JESZCZE RAZ
                        ZERO !" .. częściej słyszysz to w pracy czy w domu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka