soeinmyst 10.04.10, 11:25 prosze przez te kilka dni usowac debilne wpisy nasiakniete polityka !!! a forumowiczow prosze o powstrzymanie sie od debilnego politykowania !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dogbono166 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 10:15 Dopisuje sie do prosby, jednak jak juz widzimy nie zostana one spelnione, kolejny raz osobistosci tryskaja jadem zamiast uciszyc sie i okazac odrobine taktu. WSTYD! Odpowiedz Link
makler4 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 10:18 Panie profesjonalisto. Proszę wykasować posty ciemnosc_widze i heymdalla w których wyciąga stare wpisy o ludziach, którzy wczoraj zgineli. W myśl zasady, że o zmarłych, się źle nie mówi. Nie jestem za cenzurą na forum, ale w takie dni jak dziś proszę o wyczyszczenie tych chamskich wpisów. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 10:26 Widzę, że profesjonalista usunął obraźliwe wpisy. Dzięki. Odpowiedz Link
malowanka06 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 10:27 ale heymdall nie mówi źle o zmarłych, on pokazuje tylko tych którzy źle o nich mówili a swoją drogą, profesjonalista ma dziwną wybiórczość w kasowaniu postów: lżących nie kasuje a o solarze tak. Powstrzymać się od złośliwości-tydzień to tydzień żałoby Odpowiedz Link
djmixer1 Re: wolnośc słowa .. 11.04.10, 11:13 Z uwagi na tą tragedię złamię swoją zasadę i odpowiem na zaczępkę forumowego oszołoma. Zmarły prezydent nie był moim idolem i większości Polaków. Był krytykowany, popełniał wiele błędów. Jednak teraz, kiedy zginął należy mu się szacunek. Nie powinno się w czasie żałoby przypominać jego błędnych decyzji. Wraz z nim zgineła jeszcze prawie setka ludzi. Wśród nich osoby, które bardzo ceniłem jak choćby posłanka Jaruga Nowacka czy kandydat na prezydenta Jerzy Szmajdzński Zgineli też ludzie, których nie znałem, tacy jak np. obsługa samolotu. To wyżej wymienionych ludziach myślałem pisząc kondolencje. Takimi wpisami jak ten gdzie potrafisz tylko w tak wyszukany sposób obrażać, nie zważając na żałobę narodową, poraz kolejny potwierdzasz, że jesteś forumowym przygłupem. Odpowiedz Link
profesjonalista Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 12:43 Ze smutkiem stwierdzam, że są na forum ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć i uszanować tej ogromnej tragedii jaka wczoraj nastąpiła. Jeszcze raz proszę o nie pisanie obraźliwych postów, wyciąganie wpisów archiwalnych krytykujących tragicznie zmarłych. Przez okres żałoby to jest do piątku, będę takie posty usuwał. Kieruję szczególną uwagę do forumowicza o nicku heymdall. Opamiętaj się człowieku! Odpowiedz Link
j.laskowice Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 13:13 Dziękujemy za zrobienie porządku na forum. Właśnie teraz to było konieczne. Odpowiedz Link
heymdall Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 18:17 ze smutkiem stwierdzam, że moderator lubi się asekurować, gdyż bardziej dba o to, by posty tylko jednej strony konfliktu były kasowane a drugiej nie .. wspaniały przykład uczciwej moderacji na forum .. gratuluję .. należy brać przykład, bo to bardzo rzadki przypadek .. bardzo ciekawe wyczucie równowagi .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
malowanka06 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 19:18 Ze smutkiem stwierdzam, że moderator wykasował mój post, w którym zarzucam mu opieszałość i stronniczość w kasowaniu wątków!!! Cóż- czasy cenzury jednak nie odeszły- dopóki ktoś żyje można mu ubliżać, a po śmierci, udawać świętoszka p.s. czyżby chodziło o niewygodne pytanie o kasowanie wątków o solarze? Odpowiedz Link
heymdall nie powinnaś narzekać .. 11.04.10, 19:24 zrozum, że w prawdziwej demokracji można mieć tylko Słuszne Poglądy i można pluć tylko w Jedną Stronę .. każdy prawdziwy i szczery zwolennik demokracji i wolności słowa to rozumie, a jak nie rozumie, to ma tzw. reedukację, po której może mieć tylko Jedynie Słuszne Poglądy .. popatrz na mój post niżej i ucz się .. bierz przykład: ja zrozumiałem swój błąd i odtąd jestem szczerym zwolennikiem demokracji i wolności słowa .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall z radością i zadowoleniem stwierdzam 11.04.10, 18:44 , że moderator wykonuje świetną pracę .. rewelacyjnie dba o to, by na forum pozostały wpisy Jedynie Słuszne, gdyż Wpisy Niesłuszne z racji nazwy nie mają racji bytu .. przecież w demokracji i pluralizmie nie może być tak, by Jedni obrażali Drugich .. powinno być tak, że tylko Drudzy obrażają Jednych .. i dlatego tych pierwszych powinno się kasować .. najlepiej wszystkie posty .. brawo, Profesjonalisto !!! -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
ciemnosc_widze PANIE MODERATOR JAK CIĄĆ TO RÓWNO 11.04.10, 18:58 Dlaczego poniższe posty nie zostały wyciete w czasie gdy powstały??? hipokryzjajl.blogspot.com/ Odpowiedz Link
malowanka06 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 22:27 Lepiej pisać w środku, tam Oko Wielkiego Cenzora Co Obudził Się Za późno- nie sięga to czemu wątki o solarze poleciały? czemu wcześniej nie bawiłeś się w cenzora i pozwalałeś na obrzucanie błotem Prezydenta? ważnych ludzi w kraju? Naszych reprezentantów? Odpowiedz Link
petit7 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 13:49 Brawa dla profesjonalisty. Czas żałoby niech będzie czasem pojednania. Dobrze, że kasujesz obraźliwe posty. Odpowiedz Link
petit7 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 14:17 Dlaczego chcecie teraz wyciągać wypowiedzi krytyczne wobec prezydenta? Nie jest tajemnicą, że miał małe poparcie i wielu Go krytykowało. Teraz po jego śmierci mamy prawo zapamiętać jego dobre czyny a zapomnieć wpadki i błędy. To nie jest hipokryzja. Niech historia oceni Lecha Kaczyńskiego. Na pokładzie tego feralnego byli też inni ludzie dla mnie anonimowi, ale utożsamiam się z ich bólem, bo wiem, co to znaczy stracić w gwałtowny sposób kogoś bliskiego. Odpowiedz Link
heymdall to jest hipokryzja .. 11.04.10, 14:23 jak można stawiać świeczki osobie, którą chciało się wysyłać na badania psychiatryczne ?? między "nie zgadzaniem się" a publicznym poniżaniem jest znaczna różnica .. "Nasi sławni bliźniacy i cała ta pisowska kupa po tym co mówią i co robią na szacunek nie bardzo zasługują" to jest twój tekst, petit .. "pisowska kupa" ?? tak u ciebie wygląda "nie zgadzam się" ?? to jest krytyka ?? jeśli tak, to na jakim poziomie ?? mam wyciągnąć ci więcej takich jeszcze ciekawszych kwiatków ??? nie ucz żalu po kimś, kogo po prostu chamsko jechałeś .. schowaj się w tej swojej norze przez tydzień, bo cuchniesz hipokryzją .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
petit7 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 14:34 pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja Poczytaj najpierw co znaczy słowo hipokryzja. Ty mieniący się katolikiem nie wiesz, że nawet zaciekli wrogowie, po śmierci starają zapominać wady i błędy. Na pokładzie tego samolotu było wielu ludzi, których bardzo ceniłem lub byli mi obojętni. Teraz kiedy zginęli mam prawo oddać im hołd i złożyć kondolencje. Radzę ci zrób to samo i zamilcz nad trumnami. Odpowiedz Link
heymdall zaprazam na festiwal hipokryzji 11.04.10, 18:13 pluć a potem składać kwiaty .. życzyć wszystkiego złego a potem wymuszać "tzw. "godne zachowanie" ?? gratulacje .. mistrzostwa olimpijskie w hipokryzji ogłaszam za otwarte .. maklerku na razie wygrałeś pierwsze konkurencje .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall festiwal hipokryzji uważam za otwarty .. 11.04.10, 18:19 maklerku .. byłeś świetny w tej konkurencji .. rzadko widzi się tak wspaniały przypadek, który pierw miesza z błotem a poucza potem o godnym zachowaniu .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
makler4 Propozycja. 11.04.10, 18:33 Mam poważną propozycję. Na czas żałoby zawieszamy kłótnie. To tylko jeszcze 5 dni. Żadnych aluzji, podchodów, epitetów. Do piątku. Co to jest te 5 dni przy wieczności? Odpowiedz Link
ciemnosc_widze dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 18:57 Potem chcesz dalej szkalować?? Ja jestem za tym aby na zawsze. Odpowiedz Link
makler4 Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 19:02 Spróbujmy 5 dni. Okazja jest pu temu dobra. Jak się uda dłużej to chwała. Odpowiedz Link
ciemnosc_widze Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 19:05 Spróbujmy 5 miesięcy od dzisiaj, jak się uda więcej to chwała. Odpowiedz Link
mono80 Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 20:32 a co było w moim poście tak obraźliwego,że łaskawca profesjonalista wykasował mój post,tam było zadane tylko pytanie,ale post został wykasowany Odpowiedz Link
poodzian Brawo administrator forum. 11.04.10, 20:38 Jest czas żałoby narodowej. Bardzo dobrze, że wycina pan wszystkie głupie posty. Jeśli komuś się nie podoba, to niech założy swoje forum i tam robi co chce. Odpowiedz Link
heymdall oto przedstawiciel Jedynie Słusznych Poglądow 11.04.10, 20:43 .. walczący o wolność słowa i pluralizm .. poodzian to szlachetny i rzadki przykład walki o demokrację i wolność słowa oraz o Jedynie Słuszne Poglądy wszystkimi znanymi metodami .. jakżeby to było, ze Jedynie Słuszne Poglądy współistniały z Niesłusznymi .. byłby to zamach na wolność słowa w rozumieniu moderatora .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall widze poodzian, że masz ochotę 11.04.10, 20:53 na dalszą część zabawy .. mam kontynuować pokazywanie twojej radosnej twórczości w zestawieniu z twoją nienaganną dbałością o spokój w czasie żałoby ?? kusisz chłopcze .. kusisz .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 20:40 bo nie jesteś demokratycznym zwolennikiem Jedynie Słusznych Poglądów i twoje poglądy niezgodne są z wolnością słowa w ramach demokracji i pluralizmu .. to proste .. zgodnie z tą filozofią, że jedynie słuszne poglądy są słuszne a pozostałe nie .. w ramach reedukacji .. pokutuj i nawróć się inaczej biada tobie .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
poodzian Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 20:44 Przez czas żałoby można wytrzymać. W TV i radio też nie ma nic oprócz tego co się stało wczoraj rano. Odpowiedz Link
ciemnosc_widze CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 20:52 TAKICH OBRZYDLIWYCH POSTÓW JAK PONIŻEJ NIE WYCINAŁ NA BIEŻĄCO hipokryzjajl.blogspot.com/ Odpowiedz Link
heymdall Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 20:58 zrozum: w ramach wolności słowa zezwala się na Poglądy Jedynie Słuszne .. jak możesz wypominać ludziom hipokryzję w tym samym czasie i żądać jakichś praw do obrony, gdy oni opluwają też ciebie ?? przecież w demokracji poglądy Niesłuszne nie mają prawa do obrony i posiadacze Jedynie Słusznych Poglądów mogą wszystko, a Niesłuszne Poglądy są jakże właściwie usuwane i pozbawione prawa do obrony .. tako rzecze Moderator .. za to kochamy go i podziwiamy jego słuszną bezstronność i jakże cenną umiejętność rozróżniania Poglądów Słusznych od Niesłusznych .. Roma locuta causa finita .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
malowanka06 Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 22:24 Cenzor się znalazł od siedmiu boleści- pokazują białe a on zostawia tych co obrażali, obrażają, obrażać będą ciemnosc-dobry blog Odpowiedz Link
poodzian Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 21:01 Obywatele mają prawo do krytyki poczynań ludzi na świeczniku. Ci, którzy chcą być posłami, prezydentami, radnymi muszą się liczyć z tym. Taka jest demokracja. Jeśli człowiek ginie, umiera wtedy nie powinno się go atakować. Taka jest tradycja i dobry ton. Wyciąganie starych brudów, to bardzo brzydkie. Teraz trzeba wybaczyć i zapomnieć złe czyny. Tak zrobił np. były prezydent Lech Wałęsa. Odpowiedz Link
heymdall tradycją i dobrym tonem jest SZACUNEK 11.04.10, 21:05 za życia mimo krytyki .. i uszanowanie czyjegoś demokratycznego wyboru .. wyciąganie jakichś pierdół przez media i publiczne ośmieszanie ich świadczy o braku szacunku do własnego państwa i tego człowieka .. jeżeli ktoś poniewiera prezydentem jak szmatą na tym forum a potem stawia tu świeczkę to sam zasługuje na miano szmaty .. teraz widzę co się dzieje w mediach .. nagle odkrywają, że niesłusznie zrobili medialną nagonkę na prezydenta .. i na wyprzódki wycofują się z tego co napisali .. ja tu na forum pamiętam wpisy .. i pokazuję je, żeby ujawnić straszne zakłamanie ludzi .. pierw ślina a potem łzy ? niedorzeczne !! -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
poodzian Re: tradycją i dobrym tonem jest SZACUNEK 11.04.10, 21:09 Ty chyba zaponiałeś, że w tej katastrofie zgineli jeszcze inni ludzi niż prezydent! Ta świeczka nie jest tylk dla prezydenta. Ona jest dla wszystkich bez wyjątku. Żaden z tych ludzi nie zasłużył na śmierć w taki straszny sposób. Co do Lecha Kaczyńskiego to mój pogląd wcale się nie zmienił. Co nie znaczy, że nie mogę i jego rodzinie złożyć kondolencje. Odpowiedz Link
heymdall Re: tradycją i dobrym tonem jest SZACUNEK 11.04.10, 21:20 to znaczy wpisy też nie ?? przecież tam leciała duża grupa działaczy PiS, ministrów prezydenckich, duchownych, których utopiłbyś w łyżce wody .. kilka osób z SLD i PO .. lecieli ci pogardzani przez ciebie moherowi staruszkowie pamiętający przeszłość, którą tak pogardzasz i o której jak najprędzej chciałbyś zapomnieć .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall przy twoich wpisach o prezydencie, podzian 11.04.10, 21:08 to jakby niemiecki komendant obozu w Auschwitz stawiał świeczkę za zmarłych Żydów .. mniej więcej taki to ma posmak .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
ciemnosc_widze Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 21:12 Na szczęście twój wpis opluwający śp. Janusza Kurtykę został dzisiaj usuniety po tym jak go wyciągnąłem. Nie pałęta sie juz śmieć po internecie. Zastanawiam sie czy nie wyciągnąć wszystkich twoich brudów - wątek po wątku, post po poście - może wtedy każdy zostanie usunięty. Odpowiedz Link
petit7 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 21:25 Z tego co wiem jest możliwość zamknięcia forum. Może administrator na czas żałoby powinien zamknąć forum? Odpowiedz Link
heymdall wImię wolności słowa i demokracji 11.04.10, 21:29 zamknijmy forum i nie dopuśćmy do szerzenia się Niesłusznych Poglądów .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Nigdy!!! 11.04.10, 21:46 nie ma się czego wstydzić: Słuszność jet po stronie Słusznych Wpisów .. posiadanie Słusznych wpisów jest jak paszport i jednocześnie zezwolenie na obronę Słusznych Poglądów przed Niesłusznymi każdymi metodami .. co by to było, gdyby w demokracji i wolności słowa zezwolono na posiadanie Niesłusznych Poglądów ? tak być nie może - dojrzały demokrata i Europejczyk ma wyłącznie słuszne poglądy .. Wpisy z nimi niezgodne są niesłuszne i jako takie podlegają kasowaniu .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 22:04 zrobiłem to samo .. z cytowaniem niektórych wielkich naszych piewców żałoby i ich odpowiedziami .. będzie ciekawe zestawienie zwłaszcza ze słowami o dyskredytowaniu tragicznie zmarłych i uwłaczaniu sytuacji .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 22:07 szanowny moderatorze, skoro szkalujace posty w wykonaniu poodziana et consortes uważał pan wcześniej za normę i rzecz dozwoloną, to dlaczego cytowanie ich - przecież sami tak nie twierdzimy (a wręcz pisaliśmy coś przeciwnego) - jest niedozwolone ?? to jakby zamykać świadków kradzieży a wypuścić złodzieja .. czy logiczne ??? porozmawiajmy o wolności słowa poważnie, bo widzę, że obudził się pan nagle i zbyt późno .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
ciemnosc_widze Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 22:11 tak jakby kilka lat za późno... Odpowiedz Link
skasujmnierazjeszczesam Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 12.04.10, 16:35 w związku z bezprecedensową sytuacją dla dobrego samopoczucia naszych forumowiczów oraz zwłaszcza dla dobrego samopoczucia hipokrytów (którzy przedtem niewybrednie pluli na prezydenta i jego otoczenie) zabił Pan przy oklaskach coś tak elementarnego jak Prawdę. Prawda jest niestety taka, że ci sami, którzy utopiliby tego człowieka i PiS w łyżce wody, życząc im jak najrychlejszego odejścia, teraz ustawiają się w kolejce z kondolencjami. Pańskie źle pojęte chyba poczucie równowagi doprowadziło, ze samo cytowanie tych obelżywych postów zostało zakazane, posty będą wykasowane a autorzy tych postów chodzić będą w laurkach obrońców spokoju i dobrych manier. Jak już jesteśmy przy Katyniu, to widzę pewną analogię - cisza o hipokrytach, zakaz wspominania, prawdziwi winowajcy są z siebie dumni i zadowoleni, prawda leży pogrzebana i wykasowana. Gratuluję - może pan być z siebie dumny. To chyba najlepsza sterowana odgórnie żałoba, jaką kiedykolwiek widziałem. Odpowiedz Link