Dodaj do ulubionych

DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW

10.04.10, 11:25
prosze przez te kilka dni usowac debilne wpisy nasiakniete polityka !!!
a forumowiczow prosze o powstrzymanie sie od debilnego politykowania
!!!
Obserwuj wątek
    • dogbono166 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 10:15
      Dopisuje sie do prosby, jednak jak juz widzimy nie zostana one spelnione, kolejny raz osobistosci tryskaja jadem zamiast uciszyc sie i okazac odrobine taktu. WSTYD!
      sad
    • makler4 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 10:18
      Panie profesjonalisto. Proszę wykasować posty ciemnosc_widze i
      heymdalla w których wyciąga stare wpisy o ludziach, którzy wczoraj
      zgineli. W myśl zasady, że o zmarłych, się źle nie mówi. Nie jestem
      za cenzurą na forum, ale w takie dni jak dziś proszę o wyczyszczenie
      tych chamskich wpisów.
      • djmixer1 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 10:26
        Widzę, że profesjonalista usunął obraźliwe wpisy. Dzięki.
      • malowanka06 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 10:27
        ale heymdall nie mówi źle o zmarłych, on pokazuje tylko tych którzy źle o nich
        mówili
        a swoją drogą, profesjonalista ma dziwną wybiórczość w kasowaniu postów: lżących
        nie kasuje a o solarze tak.
        Powstrzymać się od złośliwości-tydzień to tydzień żałoby
    • djmixer1 Re: wolnośc słowa .. 11.04.10, 11:13
      Z uwagi na tą tragedię złamię swoją zasadę i odpowiem na zaczępkę
      forumowego oszołoma.
      Zmarły prezydent nie był moim idolem i większości Polaków. Był
      krytykowany, popełniał wiele błędów. Jednak teraz, kiedy zginął
      należy mu się szacunek. Nie powinno się w czasie żałoby przypominać
      jego błędnych decyzji. Wraz z nim zgineła jeszcze prawie setka
      ludzi. Wśród nich osoby, które bardzo ceniłem jak choćby posłanka
      Jaruga Nowackahttps://kobietydlapomorza.webs.com/Izabela_Jaruga-
Nowacka.jpg czy kandydat na prezydenta Jerzy Szmajdzński http://www.wfp.pl/artykuly-zdjecia/leg-wybory-pods-16.jpg
      Zgineli też ludzie, których nie znałem, tacy jak np. obsługa
      samolotu. To wyżej wymienionych ludziach myślałem pisząc kondolencje.
      Takimi wpisami jak ten gdzie potrafisz tylko w tak wyszukany sposób
      obrażać, nie zważając na żałobę narodową, poraz kolejny
      potwierdzasz, że jesteś forumowym przygłupem.
    • profesjonalista Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 12:43
      Ze smutkiem stwierdzam, że są na forum ludzie, którzy nie potrafią
      zrozumieć i uszanować tej ogromnej tragedii jaka wczoraj nastąpiła.
      Jeszcze raz proszę o nie pisanie obraźliwych postów, wyciąganie
      wpisów archiwalnych krytykujących tragicznie zmarłych. Przez okres
      żałoby to jest do piątku, będę takie posty usuwał. Kieruję
      szczególną uwagę do forumowicza o nicku heymdall. Opamiętaj się
      człowieku!
      • j.laskowice Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 13:13
        Dziękujemy za zrobienie porządku na forum. Właśnie teraz to było
        konieczne.
      • heymdall Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 18:17
        ze smutkiem stwierdzam, że moderator lubi się asekurować, gdyż bardziej dba o
        to, by posty tylko jednej strony konfliktu były kasowane a drugiej nie ..
        wspaniały przykład uczciwej moderacji na forum .. gratuluję .. należy brać
        przykład, bo to bardzo rzadki przypadek .. bardzo ciekawe wyczucie równowagi ..
        --------------------------------------------------------------
        Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka
        uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane ..
        • malowanka06 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 19:18
          Ze smutkiem stwierdzam, że moderator wykasował mój post, w którym zarzucam mu
          opieszałość i stronniczość w kasowaniu wątków!!!
          Cóż- czasy cenzury jednak nie odeszły- dopóki ktoś żyje można mu ubliżać, a po
          śmierci, udawać świętoszka
          p.s. czyżby chodziło o niewygodne pytanie o kasowanie wątków o solarze?
          • heymdall nie powinnaś narzekać .. 11.04.10, 19:24
            zrozum, że w prawdziwej demokracji można mieć tylko Słuszne Poglądy i można pluć
            tylko w Jedną Stronę .. każdy prawdziwy i szczery zwolennik demokracji i
            wolności słowa to rozumie, a jak nie rozumie, to ma tzw. reedukację, po której
            może mieć tylko Jedynie Słuszne Poglądy .. popatrz na mój post niżej i ucz się
            .. bierz przykład: ja zrozumiałem swój błąd i odtąd jestem szczerym zwolennikiem
            demokracji i wolności słowa ..
      • heymdall z radością i zadowoleniem stwierdzam 11.04.10, 18:44
        , że moderator wykonuje świetną pracę .. rewelacyjnie dba o to, by na forum
        pozostały wpisy Jedynie Słuszne, gdyż Wpisy Niesłuszne z racji nazwy nie mają
        racji bytu .. przecież w demokracji i pluralizmie nie może być tak, by Jedni
        obrażali Drugich .. powinno być tak, że tylko Drudzy obrażają Jednych .. i
        dlatego tych pierwszych powinno się kasować .. najlepiej wszystkie posty ..
        brawo, Profesjonalisto !!!
      • ciemnosc_widze PANIE MODERATOR JAK CIĄĆ TO RÓWNO 11.04.10, 18:58
        Dlaczego poniższe posty nie zostały wyciete w czasie gdy powstały???

hipokryzjajl.blogspot.com/
      • malowanka06 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 22:27
        Lepiej pisać w środku, tam Oko Wielkiego Cenzora Co Obudził Się Za późno- nie sięga
        to czemu wątki o solarze poleciały?
        czemu wcześniej nie bawiłeś się w cenzora i pozwalałeś na obrzucanie błotem
        Prezydenta? ważnych ludzi w kraju? Naszych reprezentantów?
    • petit7 Re: DO MODERATORA I FORUMOWICZOW 11.04.10, 13:49
      Brawa dla profesjonalisty. Czas żałoby niech będzie czasem pojednania. Dobrze,
      że kasujesz obraźliwe posty.
    • petit7 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 14:17
      Dlaczego chcecie teraz wyciągać wypowiedzi krytyczne wobec prezydenta? Nie jest
      tajemnicą, że miał małe poparcie i wielu Go krytykowało.
      Teraz po jego śmierci mamy prawo zapamiętać jego dobre czyny a zapomnieć wpadki
      i błędy. To nie jest hipokryzja. Niech historia oceni Lecha Kaczyńskiego.
      Na pokładzie tego feralnego byli też inni ludzie dla mnie anonimowi, ale
      utożsamiam się z ich bólem, bo wiem, co to znaczy stracić w gwałtowny sposób
      kogoś bliskiego.
      • heymdall to jest hipokryzja .. 11.04.10, 14:23
        jak można stawiać świeczki osobie, którą chciało się wysyłać na badania
        psychiatryczne ?? między "nie zgadzaniem się" a publicznym poniżaniem jest
        znaczna różnica ..
        "Nasi sławni bliźniacy i cała ta pisowska kupa po tym co mówią i co robią na
        szacunek nie bardzo zasługują" to jest twój tekst, petit .. "pisowska kupa" ??
        tak u ciebie wygląda "nie zgadzam się" ?? to jest krytyka ?? jeśli tak, to na
        jakim poziomie ?? mam wyciągnąć ci więcej takich jeszcze ciekawszych kwiatków
        ??? nie ucz żalu po kimś, kogo po prostu chamsko jechałeś .. schowaj się w tej
        swojej norze przez tydzień, bo cuchniesz hipokryzją ..
    • petit7 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 14:34
      pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
      Poczytaj najpierw co znaczy słowo hipokryzja. Ty mieniący się katolikiem nie
      wiesz, że nawet zaciekli wrogowie, po śmierci starają zapominać wady i błędy.
      Na pokładzie tego samolotu było wielu ludzi, których bardzo ceniłem lub byli mi
      obojętni. Teraz kiedy zginęli mam prawo oddać im hołd i złożyć kondolencje.
      Radzę ci zrób to samo i zamilcz nad trumnami.
      • heymdall zaprazam na festiwal hipokryzji 11.04.10, 18:13
        pluć a potem składać kwiaty .. życzyć wszystkiego złego a potem wymuszać "tzw.
        "godne zachowanie" ?? gratulacje .. mistrzostwa olimpijskie w hipokryzji
        ogłaszam za otwarte .. maklerku na razie wygrałeś pierwsze konkurencje ..
      • heymdall festiwal hipokryzji uważam za otwarty .. 11.04.10, 18:19
        maklerku .. byłeś świetny w tej konkurencji .. rzadko widzi się tak wspaniały
        przypadek, który pierw miesza z błotem a poucza potem o godnym zachowaniu ..
    • makler4 Propozycja. 11.04.10, 18:33
      Mam poważną propozycję. Na czas żałoby zawieszamy kłótnie. To tylko
      jeszcze 5 dni. Żadnych aluzji, podchodów, epitetów. Do piątku. Co to
      jest te 5 dni przy wieczności?
      • ciemnosc_widze dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 18:57
        Potem chcesz dalej szkalować??
        Ja jestem za tym aby na zawsze.
        • makler4 Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 19:02
          Spróbujmy 5 dni. Okazja jest pu temu dobra. Jak się uda dłużej to
          chwała.
          • ciemnosc_widze Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 19:05
            Spróbujmy 5 miesięcy od dzisiaj, jak się uda więcej to chwała.
            • mono80 Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 20:32
              a co było w moim poście tak obraźliwego,że łaskawca profesjonalista
              wykasował mój post,tam było zadane tylko pytanie,ale post został
              wykasowany
              • poodzian Brawo administrator forum. 11.04.10, 20:38
                Jest czas żałoby narodowej. Bardzo dobrze, że wycina pan wszystkie
                głupie posty. Jeśli komuś się nie podoba, to niech założy swoje
                forum i tam robi co chce.
                • heymdall oto przedstawiciel Jedynie Słusznych Poglądow 11.04.10, 20:43
                  .. walczący o wolność słowa i pluralizm .. poodzian to szlachetny i rzadki
                  przykład walki o demokrację i wolność słowa oraz o Jedynie Słuszne Poglądy
                  wszystkimi znanymi metodami .. jakżeby to było, ze Jedynie Słuszne Poglądy
                  współistniały z Niesłusznymi .. byłby to zamach na wolność słowa w rozumieniu
                  moderatora ..
                • heymdall widze poodzian, że masz ochotę 11.04.10, 20:53
                  na dalszą część zabawy .. mam kontynuować pokazywanie twojej radosnej twórczości
                  w zestawieniu z twoją nienaganną dbałością o spokój w czasie żałoby ?? kusisz
                  chłopcze .. kusisz ..
              • heymdall Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 20:40
                bo nie jesteś demokratycznym zwolennikiem Jedynie Słusznych Poglądów i twoje
                poglądy niezgodne są z wolnością słowa w ramach demokracji i pluralizmu .. to
                proste .. zgodnie z tą filozofią, że jedynie słuszne poglądy są słuszne a
                pozostałe nie .. w ramach reedukacji .. pokutuj i nawróć się inaczej biada tobie ..
                • poodzian Re: dlaczego tylko 5 dni? 11.04.10, 20:44
                  Przez czas żałoby można wytrzymać. W TV i radio też nie ma nic
                  oprócz tego co się stało wczoraj rano.
    • ciemnosc_widze CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 20:52
      TAKICH OBRZYDLIWYCH POSTÓW JAK PONIŻEJ NIE WYCINAŁ NA BIEŻĄCO

hipokryzjajl.blogspot.com/
      • heymdall Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 20:58
        zrozum: w ramach wolności słowa zezwala się na Poglądy Jedynie Słuszne .. jak
        możesz wypominać ludziom hipokryzję w tym samym czasie i żądać jakichś praw do
        obrony, gdy oni opluwają też ciebie ?? przecież w demokracji poglądy Niesłuszne
        nie mają prawa do obrony i posiadacze Jedynie Słusznych Poglądów mogą wszystko,
        a Niesłuszne Poglądy są jakże właściwie usuwane i pozbawione prawa do obrony ..
        tako rzecze Moderator .. za to kochamy go i podziwiamy jego słuszną bezstronność
        i jakże cenną umiejętność rozróżniania Poglądów Słusznych od Niesłusznych ..
        Roma locuta causa finita ..
        • malowanka06 Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 22:24
          Cenzor się znalazł od siedmiu boleści- pokazują białe a on zostawia tych co
          obrażali, obrażają, obrażać będą
          ciemnosc-dobry blog
      • poodzian Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 21:01
        Obywatele mają prawo do krytyki poczynań ludzi na świeczniku. Ci,
        którzy chcą być posłami, prezydentami, radnymi muszą się liczyć z
        tym. Taka jest demokracja.
        Jeśli człowiek ginie, umiera wtedy nie powinno się go atakować. Taka
        jest tradycja i dobry ton. Wyciąganie starych brudów, to bardzo
        brzydkie. Teraz trzeba wybaczyć i zapomnieć złe czyny. Tak zrobił
        np. były prezydent Lech Wałęsa.
        https://files.students.ch/uploads/a/2009/04/16/146.jpg
        • heymdall tradycją i dobrym tonem jest SZACUNEK 11.04.10, 21:05
          za życia mimo krytyki .. i uszanowanie czyjegoś demokratycznego wyboru ..
          wyciąganie jakichś pierdół przez media i publiczne ośmieszanie ich świadczy o
          braku szacunku do własnego państwa i tego człowieka ..
          jeżeli ktoś poniewiera prezydentem jak szmatą na tym forum a potem stawia tu
          świeczkę to sam zasługuje na miano szmaty .. teraz widzę co się dzieje w mediach
          .. nagle odkrywają, że niesłusznie zrobili medialną nagonkę na prezydenta .. i
          na wyprzódki wycofują się z tego co napisali .. ja tu na forum pamiętam wpisy ..
          i pokazuję je, żeby ujawnić straszne zakłamanie ludzi .. pierw ślina a potem łzy
          ? niedorzeczne !!
          • poodzian Re: tradycją i dobrym tonem jest SZACUNEK 11.04.10, 21:09
            Ty chyba zaponiałeś, że w tej katastrofie zgineli jeszcze inni ludzi
            niż prezydent! Ta świeczka nie jest tylk dla prezydenta. Ona jest
            dla wszystkich bez wyjątku. Żaden z tych ludzi nie zasłużył na
            śmierć w taki straszny sposób. Co do Lecha Kaczyńskiego to mój
            pogląd wcale się nie zmienił. Co nie znaczy, że nie mogę i jego
            rodzinie złożyć kondolencje.
            • heymdall Re: tradycją i dobrym tonem jest SZACUNEK 11.04.10, 21:20
              to znaczy wpisy też nie ?? przecież tam leciała duża grupa działaczy PiS,
              ministrów prezydenckich, duchownych, których utopiłbyś w łyżce wody .. kilka
              osób z SLD i PO .. lecieli ci pogardzani przez ciebie moherowi staruszkowie
              pamiętający przeszłość, którą tak pogardzasz i o której jak najprędzej chciałbyś
              zapomnieć ..
        • heymdall przy twoich wpisach o prezydencie, podzian 11.04.10, 21:08
          to jakby niemiecki komendant obozu w Auschwitz stawiał świeczkę za zmarłych
          Żydów .. mniej więcej taki to ma posmak ..
        • ciemnosc_widze Re: CZEMU MODERATOR NIE TNIE RÓWNO? 11.04.10, 21:12
          Na szczęście twój wpis opluwający śp. Janusza Kurtykę został dzisiaj usuniety po
          tym jak go wyciągnąłem. Nie pałęta sie juz śmieć po internecie. Zastanawiam sie
          czy nie wyciągnąć wszystkich twoich brudów - wątek po wątku, post po poście -
          może wtedy każdy zostanie usunięty.
    • petit7 Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 21:25
      Z tego co wiem jest możliwość zamknięcia forum. Może administrator
      na czas żałoby powinien zamknąć forum?
      • heymdall wImię wolności słowa i demokracji 11.04.10, 21:29
        zamknijmy forum i nie dopuśćmy do szerzenia się Niesłusznych Poglądów ..
    • heymdall Nigdy!!! 11.04.10, 21:46
      nie ma się czego wstydzić: Słuszność jet po stronie Słusznych Wpisów ..
      posiadanie Słusznych wpisów jest jak paszport i jednocześnie zezwolenie na
      obronę Słusznych Poglądów przed Niesłusznymi każdymi metodami .. co by to było,
      gdyby w demokracji i wolności słowa zezwolono na posiadanie Niesłusznych
      Poglądów ? tak być nie może - dojrzały demokrata i Europejczyk ma wyłącznie
      słuszne poglądy .. Wpisy z nimi niezgodne są niesłuszne i jako takie podlegają
      kasowaniu ..
    • heymdall Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 22:04
      zrobiłem to samo .. z cytowaniem niektórych wielkich naszych piewców żałoby i
      ich odpowiedziami .. będzie ciekawe zestawienie zwłaszcza ze słowami o
      dyskredytowaniu tragicznie zmarłych i uwłaczaniu sytuacji ..
    • heymdall Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 22:07
      szanowny moderatorze, skoro szkalujace posty w wykonaniu poodziana et consortes
      uważał pan wcześniej za normę i rzecz dozwoloną, to dlaczego cytowanie ich -
      przecież sami tak nie twierdzimy (a wręcz pisaliśmy coś przeciwnego) - jest
      niedozwolone ?? to jakby zamykać świadków kradzieży a wypuścić złodzieja .. czy
      logiczne ???
      porozmawiajmy o wolności słowa poważnie, bo widzę, że obudził się pan nagle i
      zbyt późno ..
      • ciemnosc_widze Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 11.04.10, 22:11
        tak jakby kilka lat za późno...
    • skasujmnierazjeszczesam Re: DO MODERATORA I FPRUMOWICZOW 12.04.10, 16:35
      w związku z bezprecedensową sytuacją dla dobrego samopoczucia naszych
      forumowiczów oraz zwłaszcza dla dobrego samopoczucia hipokrytów (którzy przedtem
      niewybrednie pluli na prezydenta i jego otoczenie) zabił Pan przy oklaskach coś
      tak elementarnego jak Prawdę.

Prawda jest niestety taka, że ci sami, którzy utopiliby tego człowieka i PiS w
      łyżce wody, życząc im jak najrychlejszego odejścia, teraz ustawiają się w
      kolejce z kondolencjami. Pańskie źle pojęte chyba poczucie równowagi
      doprowadziło, ze samo cytowanie tych obelżywych postów zostało zakazane, posty
      będą wykasowane a autorzy tych postów chodzić będą w laurkach obrońców spokoju i
      dobrych manier.

Jak już jesteśmy przy Katyniu, to widzę pewną analogię - cisza o hipokrytach,
      zakaz wspominania, prawdziwi winowajcy są z siebie dumni i zadowoleni, prawda
      leży pogrzebana i wykasowana.

Gratuluję - może pan być z siebie dumny. To chyba najlepsza sterowana odgórnie
      żałoba, jaką kiedykolwiek widziałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka