girardengo 15.04.10, 23:58 Zapraszamy do zakupu oryginalnych ROWERÓW HOLENDERSKICH więcej info na kup-holendra.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matejkoo Re: KUP-HOLENDRA.pl 18.04.10, 09:57 Witam Polecam tego "allegrowicza", w zeszłym roku kupiłem u niego rower miejski, obejrzałem sobie na miejscu bo mieszka blisko centrum, przejechałem się (chociaż mogłem śmiało na nim uciec) i kupiłem Niczym z allegro: Szybki kontakt, odbiór na miejscu w miłej atmosferze, gorąco POLECAM bo uważam że się opłaca. Pozdr. Odpowiedz Link
poodzian Re: KUP-HOLENDRA.pl 18.04.10, 10:02 Zaciekawił mnie rower z silnikiem: allegro.pl/item1003223165_spalinowa_sparta_rower_miesjki_silni k_sachs.html zawsze chciałem się przejechać takim ustrojstwem. Odpowiedz Link
girardengo Re: KUP-HOLENDRA.pl 18.04.10, 13:14 Zawsze można nas odwiedzić i się przejechać... to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link
leoiven Re: KUP-HOLENDRA.pl 20.04.10, 22:57 Witam. Ja także mam do sprzedania turystyczny rower męski Romet delta trend 301 Rower jest prawie nowy wygrałem go na festynie chcę za niego 250zł dlatego tak mało bo jest parę rzeczy do regulacji proszę o maile na adres leoiven@gazeta.pl Odpowiedz Link