Dodaj do ulubionych

Prezent Świąteczny od MONGROVII

09.12.10, 08:56
Uznając jakiekolwiek dyskusje z około 80% uzytkowników forum nierozumiejacych nawet podstawowych słów z zakresu jezyka polskiego, uprzejmie informuje, iz jakakolwiek polemika z ludzmi, ktorych zarówno wiedza jak i prcepcja pojmowania rzeczywistości jest na poziomie moje wczesnego przedszkola dokonuję ostatniego wpisu.
Dalsze toczenie piany z pyska na temat "sukienkowych", nowa hala widowiskowo-sportowa opłacana przez wlascicieli obozow pracy z Jelcza-Laskowic, nowe parki i cuda na kiju jest mi tak odlegla i tak surrealistyczna,że poniżej godności nawet przygłupa jest pisanie czegokolwiek na forum. Niestety, wiekszośc nie wyszła jeszcze z okresu wczesnego prymitywizmu a kilku dalej siedzi na galezi Darwina.
Zegnam i życze owocnego kiszenia sie we własnej głupocie w przekonaniu, że wymieniacie poglady.
Administratora proszę o zablokowanie badz wykasowanie mojego konta.
Obserwuj wątek
    • laluna11 Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 08:59
      Wspaniale!!! Spadaj i nie wracaj
    • kat_jakub Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 09:33
      mongrovia napisała:

nowa hala widowiskowo-sp
      > ortowa opłacana przez wlascicieli obozow pracy z Jelcza-Laskowic, nowe parki i
      > cuda na kiju jest mi tak odlegla i tak surrealistyczna,że poniżej godności nawe
      > t przygłupa jest pisanie czegokolwiek na forum.

Właśnie te hale widowiskowe, parki, obozy pracy i cuda na kiju jak nazywasz, to są nasze jelczańsko-laskowickie sprawy i o nich piszemy na forum JELCZ-LASKOWICE.

Otwierając JELCZ-LASKOWICE może się spodziewać, że znajdzie tutaj sprawy dotyczące tej miejscowości i okolicy. Większość to jest w stanie pojąć z wyjątkiem ciebie.

Zachowujesz się tak jakbyś wszedł do restauracji i miał pretensję, że w MENU wypisano potrawy, a nie na przykład spis numerów TPSA województwa podkarpackiego.
      Niby wykształcony, a takiej prostej sprawy nie ogarnia.

Obrażalski smile
      Jak ty obrażasz to jest ok, ale ciebie to już tknąć nie wolno. Sam sobie wyhodowałeś takiego idiotę jak mnie nazwałeś, to się teraz z tym męcz.

• dorkasz1 Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 09:55
        Osobiście nie takiego prezentu oczekiwałam. Miałam nadzieję, że zrozumie Pan, że to jest Forum regionalne i takie sprawy są tu poruszane. I nikt nie ma ochoty być obrażany bez względu na to jakie wykształcenie i tytuł naukowy ma obrażający.
        Jeśli jednak nie potrafi Pan zmienić sposobu pisania, a także odnaleźć choć odrobiny szacunku dla ludzi wśród których postanowił Pan żyć, to takie rozwiązanie z pewnością jest lepsze dla obu stron. Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego. Pozdrawiam.
        • kasjan007 Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 10:34
          Wkrótce wypłynie. Z innym nickiem, ale po treści poznamy bezbłędnie.
          • mieszkajacywpl Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 10:40
            tak najprawdopodobniej będzie smile
    • mszczyglod_1 Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 12:55
      a megi odchodzi czy "ją" zostawiasz?
      zanim zaczniesz obrażać, przeczytaj swój tekst- chaotyczny i pełen błędów. Może i część siedzi na gałęzi ale się rozwija(mam nadzieję)a ty z niej spadłeś i rozwój poszedł na marne.
    • surro-und Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 13:26
      no wreszcie się zatopił!!!!!!!!!!!!
      • magdalennaa Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 15:29
        Pamiętacie jak MOO się wynosił z tego forum? Heh chyba 3 razy nam taki prezent dawał big_grin

W każdym razie, JA dziękuję za ten piękny prezent.
      • kasjan007 Re: Prezent Świąteczny od MONGROVII 09.12.10, 17:32
        surro-und napisała:

> no wreszcie się zatopił!!!!!!!!!!!!

Myślę,że Twoja radość jest przedwczesna. Moo... jak grzybek na talerz pijakowi, powraca. Ale oczywiście trzymam kciuki aby nie wrócił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka