Dodaj do ulubionych

Skreślam dziś Pawła Kukiza z listy autorytetów

11.02.11, 13:32
Ten oszołom ośmiela się na krytykę naszego najlepszego rządu od końca zaborów i nie ufa bezgranicznie polskiej filii Jednej Rosji. Od dziś jedynie właściwym postępowaniem jest bezlitosna krytyka Kukiza. A kto tego nie robi ten pisowcem jest i basta!
Obserwuj wątek
    • gallen Re: Skreślam dziś Pawła Kukiza z listy autorytetó 11.02.11, 14:06
      A zatem

Będziemy piwo pić
      • djodkurzacz666 Ale są chlubne wyjątki 11.02.11, 21:59
        Jedynym celebrytą, który nie musi się wstydzić za obciachowego prezia i premiera jest Andrzej Chyra. On nie musi wycofywać się ze swoich słów. Zachęcał przecież do głosowania na Władysława Komorowskiego. A o Władysławie nie słyszałem
    • mono80 Re: Skreślam dziś Pawła Kukiza z listy autorytetó 11.02.11, 14:08
      należałoby jeszcze dopisać tego od Playboya Marcina Mellera,który napisał

"Szanowna Platformo, drodzy znajomi i przyjaciele działający w tej partii,
      jak może wiecie, albo nie, w 2007 roku, byłem w holu Focusa, gdzie czekaliście na wyniki wyborów. Cieszyłem się tak jak Wy z odsunięcia PiS-u od władzy.
      Niestety muszę Was poinformować, że moja cierpliwość się wyczerpała i w najbliższych wyborach na Was nie zagłosuję. Nawet straszak w postaci powrotu PiS-u do władzy już na mnie nie działa.
      Nie zrobililiście nic z aferą hazardową, a co więcej, słyszę, że "Miro" jak gdyby nigdy nic kandyduje z Waszych list do sejmu. No to dajcie jeszcze "Rycha", "Zbycha" czy jak się ci panowie nazywają.
      Za katastrofalne błędy w swojej pracy zostanę z niej wyrzucony. Wasz minister Grabarczyk za totalny bajzel na kolei dostaje w nagrodę kwiaty. Minister Klich nie ponosi odpowiedzialności za Casę (co jeszcze można zrozumieć), ale i za Smoleńsk, czego już naprawdę pojąć nie mogę. Teraz, opowiadając o zielonej wyspie, wchodzicie na moją emeryturę.
      Wasze służby specjalne inwigilują dziennikarzy jak żadna władza dotąd. Gdyby Lech Kaczyński rzucił jeden z wielu "dowcipów" Bronisława Komorowskiego, zostałby rojechany na miazgę, ale w przypadku tego Prezydenta Wam to nie przeszkadza. O Wałbrzychu nawet nie chcę mówić.
      Mógłbym tak długo -
      Wasz były wyborca - Marcin Meller"
      też ośmielił sie skrytykować ulubioną partię miłości
      • djodkurzacz666 czy w obliczu tej jawnej zdrady 11.02.11, 16:11
        red. Mellera na ideologiczno-rozrywkowym placu boju naszym oświeconym bojownikom o wolność i demokrację zostaną jedynie czasopisma red. Biedronia? W podobnych sytuacjach epoki wiktoriańskiej zalecano młodym mężatkom: 'zamknij oczy i myśl o Anglii'
      • przebudzonyx Re: Skreślam dziś Pawła Kukiza z listy autorytetó 13.02.11, 14:18
        "partię miłości" - hehe uważaj, żeby to nie była taka partia jak "ministerstwo miłości" w 1984 Orwella - w końcu wg pewnej piosenki "kochać to nie znaczy zawsze to samo".

W jaki sposób swoich wyborców ta partia "kocha" sam sobie dopowiedz ...
    • rob.tus Re: Skreślam dziś Pawła Kukiza z listy autorytetó 12.02.11, 18:41
      Kukiz autorytetem, no proszę Cię...
      • djodkurzacz666 a to on nigdy nie był ?? 12.02.11, 20:14
        o kurde!! zostanie nam terozki Kupuś (od czasu flag to już nie Kubuś) Wojewódzki do oklaskiwania
    • djodkurzacz666 Fall from grace 21.02.11, 14:41
      albo przypadek cudownego odzyskania cnoty przez Hołdysa. Lis Tomuś chyba przegiął ze swoją szeroko znaną bezstronnością
      • djodkurzacz666 Hołdys cd 22.02.11, 18:21
        Postscriptum
        do Hołdysa nic nie mam - jest mi równie obojętny jak kostka brukowa. Aczkolwiek różnimy się zasadniczo w dwóch kwestiach:
        - polityka
        - higiena osobista: osobiście uważam, że jak idzie się na spotkanie w empiku z ludźmi, to należy się chociaż myć tydzień przed
        Niedawno opublikowano fragment tekstu Hołdysa, za który poleciał. W związku z tym autor klnie się na prysznic, że to nie ten tekst i wygraża żurnalistom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka