14.05.11, 11:50
Rudy zamyka stadiony za okrzyki kibiców nieprzyjazne rządowi,jak wygra wybory to chyba zacznie strzelać do wszystkich, nie tylko kibiców.
Obserwuj wątek
    • kasjan007 Re: zamykają 14.05.11, 17:36
      I bardzo dobrze. Niech chuliganeria zobaczy, że nie ma z nimi żartów. Szkoda,że policja u nas bojąca. Bo jakby spałowali gnojów w maskach, poczęstowała gazem, to by wyp.....li ze stadionów i byłby spokój. Ale z mendami cackają się i tak wychodzi. Nie jestem zwolennikiem tego rządu, ale bardziej nie cierpię tych pseudokibiców.
      • kizuk Re: zamykają 14.05.11, 19:01
        W Anglii poradzili sobie z chuliganami stadionowymi stosując potężne kary finansowe i surowo przestrzegane zakazy stadionowe.U nas zaraz byłby krzyk,że ogranicza się wolność, gdyby np kibol z Wrocławia na czas meczu Śląska musiał siedzieć na komisariacie w Opolu.Albo,gdyby dostał grzywnę np 10 tys.A tak właśnie to wygląda w UK.
        Nie ulega wątpliwości,że coś trzeba zrobić.Sankcje muszą boleć,żeby były skuteczne.Jestem zdania,że jak się dzieci źle bawią,to trzeba im zabawki odebrać,przynajmniej na chwilę.Jak kluby dostaną po kieszeni,to przestaną hołubić tych pseudokibiców.
        A dopatrywanie się zemsty w działaniach rządu,to nieporozumienie:okrzyki przeciw rządowi były po,a nie przed zapowiedzią stanowczych działań.Nie należy więc mylić skutku z przyczyna.
        • serek5555 Re: zamykają 14.05.11, 19:15
          Ja też uważam, że tylko duże kary finansowe wraz ze zwrotem rachunku za remont stadionu po szkodach, zrobiłby porządek raz na zawsze.
          Na stadionie tylko do WC można by było iść, podnosząc dupe z krzesełka.
          Samo założenie szalika, czy czegoś na twarz, powinno być również surowo karane.
          Po takim czymś, porządek by był jak makiem zasiał.

Kibol kopnął operatora kamery w plecy. Zobacz to! -> www.youtube.com/watch?v=a2O9Du95mg8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka