12.11.11, 18:46
Witam Jestem wolontariuszem w projekcie stowarzyszenia "Wiosna -szlachetna paczka". Działam w rejonie Oława, ale dostałam pozwolenie na działalność na terenie swojej gminy i pomoc osobą z mojego regionu. Mój wątek założony jest, aby zapytać, czy znają państwo rodziny z miasta i gminy Jelcz-Laskowice, które potrzebują pilnej pomocy (żywność, ubiór itd...)?
Jeżeli ktoś z Państwa zna takową rodzinę proszę o kontakt mailowy palutkaa@o2.pl

ps. Wszystko odbywa się anonimowo, dlatego żaden adres, ani nazwisko nie może zostać podany na forum publicznym, bo takowej rodziny nie weźmiemy pod uwagę.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • przystojna Re: POMOC!! 12.11.11, 22:59
      Bardzo dobry pomysł, a czasy idą nie lekkie.
      • harpal Re: POMOC!! 12.11.11, 23:24
        Dokładnie, dlatego poszukujemy rodzin, które tej pomocy potrzebują najbardziej. Wszystkim nie zdołamy pomóc, ale jeśli chodźby 3 rodziny dostały paczkę uznała bym to już za dobry początek i sukces smile
    • anna0601 Re: POMOC!! 13.11.11, 17:02
      harpal - aktywój swój profil, bo nie moge wysłać do Ciebie maila. Znam taką rodzinę a nie chcę pisać na forum.
      • harpal Re: POMOC!! 13.11.11, 17:16
        palutkaa@o2.pl mój prywatny mail prosze, aby wszelkie sprawy związane ze "szlachetną paczką" kierować tam. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka