Dodaj do ulubionych

Nowa poczta

12.11.13, 18:42
wiecie może kiedy będzie otwarta nowa poczta nad apteką w Galerii Centrum?
Obserwuj wątek
    • jonu3 Re: Nowa poczta 12.11.13, 19:02
      To nie będzie nowa poczta tylko przeniesiona z Liliowej i ma być otwarta prawdopodobnie 18.11.2013 r
      • petit7 Re: Nowa poczta 12.11.13, 19:16
        Poczta na Liliowej to bardzo dobra lokalizacja. Nie widzę sensu, aby przenosić pocztę na piętro.
        • bidford Re: Nowa poczta 12.11.13, 20:42
          Dla mnie lepiej w nowym miejscu, zresztą ,może przy okazji przenosin, praca urzędu zyska na szybkości obsługi smile Ale że na piętrze to na pewno spora niedogodność.
          • pawlaczka14 Re: Nowa poczta 28.11.13, 12:26
            Ciekawe jakie mają rozwiązanie dla osób starszych i niepełnosprawnych...
            • tygryskidwa Re: Nowa poczta 17.12.13, 11:19
              dla osób starszych i niepełnosprawnych jest i to bardzo dobre udogodnienie czyli winda drogi forumowiczu.
          • e_majka Re: Nowa poczta 01.12.13, 12:07
            Przecież tam jest winda, więc jakie będą problemy? chociaż duży parking jest, bo na liliowej parkować to masakra.
    • serek5555 Re: Nowa poczta 28.11.13, 18:05
      Otwarta będzie 02 grudnia czyli od poniedziałku!!!
      • j.laskowice Re: Nowa poczta 29.11.13, 19:23
        Czekam na przesyłkę Pocztexu. Czy ktoś miał przyjemność z tą irmą kurierską?
        Przesyłka jest skierowana do poczty na ul. Liliowej 2.
        Czy zostanie mi dostarczona do domu?
        • rostalski.l Re: Nowa poczta 29.11.13, 22:07
          j.laskowice napisał:

> Czekam na przesyłkę Pocztexu. Czy ktoś miał przyjemność z tą irmą kurierską?
          > Przesyłka jest skierowana do poczty na ul. Liliowej 2.
          > Czy zostanie mi dostarczona do domu?

Ja miałem "przyjemność".
          Awizo w skrzynce i wizyta na poczcie.
    • petit7 Re: Nowa poczta 01.12.13, 14:05
      Na starej poczcie nie informacji o przeprowadzce. Przynajmniej z zewnątrz.
      • pawlaczka14 Re: Nowa poczta 12.12.13, 18:32
        Dziś znów byłam na poczcie na liliowej (jeszcze). Przy okazji zapytałam,Pani nie potrafiła określić kiedy się przeniosą.
    • kenter Re: Nowa poczta 12.12.13, 19:14
      Bardzo dobrze, że przeniosą poczte z Liliowej do Galerii Centrum. Ja widze same plusy: duży parking, czysto, schludnie, winda dla osób starszych. Mam też nadzieję, że polepszy się jakość obsługi, bo do tej pory standardem było jedno czynne okienko....no i 3 panie na zapleczu. Z resztą ja bym te wszystkie panie też wymienił, z taką łaską obsługują i nerwami jakby je tam ktoś za karę posadził...a na produkcje gdzieś do fabryki jak nie pasuje...
    • morbital82 Re: Nowa poczta 13.12.13, 16:51
      Marzy mi się uśmiechnięta, miła Pani w okienku poczty w Naszym mieście, czynne dwa stanowiska obsługi klienta, przestronne wnętrze a nie sauna w lecie, zaduch zimą i miejsca tak mało, że 10 osób w kolejce wygląda na tłum i tłok. Niestety wnętrze i schematy tworzy polityka firmy czyli Poczta Polska przyzwyczajona do niemalże braku konkurencji na rynku i jego monopoloizacji więc po co dbać o klienta i tak wyjścia nie ma przyjśc musi. A to Polska właśnie...
      • makler4 Re: Nowa poczta 14.12.13, 09:59
        Na razie poczta jest na Liliowej. To dobre miejsce i co ważne nie trzeba chodzić po schodach. Poczta na piętrze to chory pomysł. Co do jakości obsługi to zależy to od ludzi a nie od miejsca.
        • pawlaczka14 Re: Nowa poczta 15.12.13, 16:30
          Dobre to może dla Ciebie. Dla kogoś kto ma małe dziecko które już nie jeździ w wózku a jeszcze nie chodzi w miarę szybko na nóżkach , nie ma "prawka" i mieszka na Hirszfelda....no niestety...ale to jest daleko, nie mówiąc o osobach starszych schorowanych którzy z ledwością chodzą. Poczta w takim mieście jak nasze powinna być bardziej w centrum a nie na uboczu. Uważam że to bardzo dobrze, że przenoszą ją do galerii. A tak ma marginesie - skoro poczta była na Liliowej to na osiedlu Hirszfelda lub w tych okolicach powinien być punkt pocztowy.
          Co to piętra...było wcześniej napisane że jest winda...a o obsługę to chodziło o to, że przy okazji zmiany lokalizacji mogliby zmienić personel...jedna Pani w tamtej poczcie naprawdę nadaje się...ale do tarcia chrzanu....
          Następnym razem przeczytaj wcześniejsze wpisy i co najważniejsze .. rób to ze zrozumieniem.
          • moldziak Re: Nowa poczta 21.12.13, 00:05
            Kiedyś był punkt pocztowy na Hirszfelda, na piętrze w "Podkowie", nie wiedzieć czemu, został zlikwidowany kilka lat temu.
    • serek5555 Re: Nowa poczta 19.12.13, 14:28
      Nowa poczta już będzie otwarta od poniedziałku tj. 23-12-2013 roku smile
      • przystojna Re: Nowa poczta 21.12.13, 06:15
        Nie jestem zadowolona z przenosin poczty do galerii. Od kiedy pamiętam to była poczta na Liliowej i mogła tam być dalej.
        • moldziak Re: Nowa poczta 21.12.13, 11:12
          Teraz jednak lepiej będzie wszystkim mieszkańcom, a nie tylko zadowolonym ludziom z Metalowców smile
          • serek5555 Re: Nowa poczta 21.12.13, 13:51
            W starej poczcie było już za mało miejsca na obecny stan ludności naszego miasta.
            W nowej będą 3 okienka i w każdym okienku załatwimy inną sprawę. smile
            W jednym tylko nadamy lub odbierzemy list/listy, w drugim paczki, a w trzecim wpłaty/wypłaty pieniężne.
            • mszczyglod_1 Re: Nowa poczta 21.12.13, 14:41
              zapomniałeś dodać: wszystkie trzy będą otwarte równocześnie...tak jak obecnie otwarte są dwa ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka